Slovenija

Wellness & Spa, Letovanje, Zimovanje

Slovenija

Slovenija se nalazi u centralnoj i jugoistočnoj Evropi i graniči se sa Hrvatskom, Madjarskom, Austrijom i Italijom. Već dugi niz godina, Slovenija je jedna od najpopularnijh destinacija u ponudi naše agencije. Pored poznatih termalnih centara, Slovenija je na našem tržištu tradicionalno prisutna i kao destinacija za letovanje. PortorožKopar i Strunjan su mesta koja su posebno atraktivna našim turistima. Sa svojim zimskim centrima, kao što su Kranjska Gora i Mariborsko Pohorje, Slovenija je već godinama izuzetno privlačna i kao destinacija za zimovanje. Glavni, ujedno i najveći grad, kao i vrlo bitan turistički centar Slovenije je Ljubljana.

Slovenija Ponude

Tip Ponude

Lokacije

Smeštaj

Kategorija

Usluge

4/5
4/5
4/5
3/5
4/5
4/5
4/5
4/5
4/5

Informacije

 • Dodatne Informacije

  Terme Slovenija

  Terme u Sloveniji su sinonim za pravi wellness & spa odmor. Najpoznatije i najbliže terme su Terme Čatež i nalaze se uz samu granicu sa HrvatskomTerme Laško su isto tako, jedna od omiljenih termalnih destinacija naših putnika, kao i sve popularnije Moravske Toplice. Za ljubitelje luksuznijih sadržaja, naša preporuka su Terme Olimia i Rimske Terme. Za one koji žele miran odmoru u prirodi i daleko od gradske buke, pravi izbor su Šmarješke Dolenjske Toplice.

  Slovenija Zimovanje & Skijanje

  Slovenija je jedna od najpopularnijih zimskih i skijaških destinacija naših turista. Ono što Sloveniju kao skijašku destinacija, pored odličnih staza i smeštaja izdvaja, to su wellness & spa kapaciteti. Ukoliko želite da se posle skijanja opustite i relaksirate, Slovenija u skoro svim svojim skijaškim centrima nudima odlične spa programe i sadržaje. Posebno popularne ski & spa destinacije u Sloveniji su: Kranjska Gora, Cerkno, Bohinj i Terme Snovik.

  Slovenija Letovanje

  Plaže u Sloveniji već godinama imaju status najčistijih i najbolje održavanih na Jadranu. Ulaz na skoro sve javne plaže je besplatan, a plažni mobilijar se uglavnom, dodatno naplaćuje. Kod velikih hotelskih komleksa, korišćenje ležaljki i suncobrana je uključeno u cenu. U okivru naše ponude Slovenija Letovanje nudimo kvalitetne hotelske i apartmanske kapacitete u Portorožu, Strunjanu, Kopru i Ankaranu.

  Jezera Slovenija

  Jezera u Sloveniji su prave turističke atrakcije koja privlače turiste iz celog sveta. Najpoznatije i najveće jezero u Sloveniji je Bled. Bled je godinama pravi mamac za turiste i jedna je od destinacija koja je aktuelna tokom cele godine. Odlični hoteli, kvalitetni i raznovrsni turistički sadržaji su samo deo turističke ponude na Bledu. Bohinj se nalazi u neposrednoj blizini Bleda i predstavlja pravu oazu za motocikliste i ljubitelje wellness & spa sadržaja.

  Vizni režim

  Za gradjane Srbije sa novim biometrijskim pasošima nije potrebna viza za boravak u Sloveniji. Sve dodatne informacije vezane za boravak u Sloveniji možete saznati na tranicama Ministarstva inostranih poslova Republike Srbije.

  Korisni linkovi

Mapa