Slovenija - 365 dana u godini

Individualna putovanja

Slovenija putovanja

Slovenija se nalazi u centralnoj i jugoistočnoj Evropi i graniči se sa Hrvatskom, Madjarskom, Austrijom i Italijom. Već dugi niz godina, Slovenija je jedna od najpopularnijh destinacija u ponudi naše agencije. Pored poznatih termalnih centara, Slovenija je na našem tržištu tradicionalno prisutna i kao destinacija za letovanje. Portorož, Kopar i Strunjan su mesta koja su posebno atraktivna našim turistima. Sa svojim zimskim centrima, kao što su Kranjska Gora i Mariborsko Pohorje, Slovenija je već godinama izuzetno privlačna i kao destinacija za zimovanje. Glavni, ujedno i najveći grad, kao i vrlo bitan turistički centar Slovenije je Ljubljana.

Terme Čatež

Terme Laško

Terme Olimia

Dolenjske Toplice

Šmarješke Toplice

Otočec

Moravske Toplice

Terme Ptuj

Terme Radenci

Rimske Terme

Bled

Bohinj

Terme Maribor

Kranjska Gora

Ljubljana

Strunjan

Kopar

Portorož

Terme u Sloveniji

Terme u Sloveniji su sinonim za pravi wellness & spa odmor. Najpoznatije i najbliže terme su Terme Čatež i nalaze se uz samu granicu sa Hrvatskom. Terme Laško su isto tako, jedna od omiljenih termalnih destinacija naših putnika, kao i sve popularnije Moravske Toplice. Za ljubitelje luksuznijih sadržaja, naša preporuka su Terme Olimia i Rimske Terme. Za one koji žele miran odmoru u prirodi i daleko od gradske buke, pravi izbor su Šmarješke i Dolenjske terme.

Slovenija zimovanje

Slovenija je jedna od najpopularnijih zimskih i skijaških destinacija naših turista. Ono što Sloveniju kao skijašku destinacija, pored odličnih staza i smeštaja izdvaja, to su wellness & spa kapaciteti. Ukoliko želite da se posle skijanja opustite i relaksirate, Slovenija u skoro svim svojim skijaškim centrima nudima odlične spa programe i sadržaje.

Slovenija letovanje

Slovenačko primorje je zbog toplog mora i sredjenih plaža već godinama sve popularnija destinacija kada je u pitanju letovanje na Jadranu. Odlični hotelski i apartmanski kapaciteti po povoljnim cenama, posebno kod first minute ponuda, garantuju kvalitetan i raznovrstan odmor. Za vreme letovanja u Sloveniji, možete posetiti i neki od termalnih ili planinskih centara ili obići neka od najpoznatijih jezera. Našim putnicima, inače nudimo mogućnost kombinovanja različitih destinacija u Sloveniji, a leto je možda najbolji period da upoznate Sloveniju na pravi način.

Jezera u Sloveniji

Jezera u Sloveniji su prave turističke atrakcije koja privlače turiste iz celog sveta. Najpoznatije i najveće jezero u Sloveniji je Bled. Bled je godinama pravi mamac za turiste i jedna je od destinacija koja je aktuelna tokom cele godine. Odlični hoteli, kvalitetni i raznovrsni turistički sadržaji su samo deo turističke ponude na Bledu. Bohinj se nalazi u neposrednoj blizini Bleda i predstavlja pravu oazu za motocikliste i ljubitelje wellness & spa sadržaja.

Slovenija vizni režim

Za gradjane Srbije nije potrebna viza za Sloveniju, kada su u pitanju turistička putovanja.

Covid19 info

Molimo sve putnike da se pre uplate aranžmana, detaljno informišu o uslovima ulaska u Republiku Sloveniju, kao i o uslovima povratka u Republiku Srbiju. Za više informacija, pogledajte zvaničnu stranicu Ministarstva spoljašnjih poslova Slovenije. 

Slovenija prevoz

Svi aranžmani za Sloveniju iz naše ponude, su individualni i na bazi sopstvenog prevoza. Za neke od destinacija, postoji mogućnost doplate za prevoz. Prevoz se vrši luksuznim kombijem iz Beograda sa kućne adrese, do odabranog hotela. Za korišćenje auto puta u Sloveniji obavezna je kupovina vinjete na graničnom prelazu ili benziskim pumpama. Za sve putnike za Sloveniju preporučujemo kupovinu putnog zdravstvenog osiguranja.

Agencija Panorama
back-to-top