Turistička Agencija

Panorama

Poverenje našoj agenciji je do sada poverio jako veliki broj putnika i domaćih i stranih kompanija. Trudimo se da na najbolji mogući način prezentujemo naše proizvode i usluge i omogućimo svim klijentima maksimalnu podršku i posvećenost. Naše opredeljenje individualni pristup svakom putniku i njegovim željama

Turistička agencija Panorama je osnovana 1990. godine kao jedna od prvih privatnih turističkih agencija u našoj zemlji.

Osnovna delatnost na početku rada agencije je bila prodaja turističkih aranžmana u zemlji i inostranstvu i organizacija djačkog i dečijeg turizma.

Od 1992. godine agencija u poslovanje uvodi i prodaju avionskih karata, a početkom 1994. godine postaje članica medjunarodnog udruženja prevozilaca u avio saobraćaju IATA.

Avio karte

Zajedno sa globalnim distributivnim sistemom Amadeus, agencija se 2006. godine uključuje u projekat implementacije softvera za online rezervacije avio prevoza.

Na taj način, postajemo i zvanično, prva agencija u regionu za prodaju avionskih karata preko interneta.

Turistički aranžmani

Paralelno sa razvojem avio sektora, agencija radi i na sopstvenom turističkom proizvodu.

Današnja delatnost agencije, se uglavnom, zasniva na turoperatorskom poslovanju i organizaciji individualnih i grupnih putovanja u zemlji i insotranstvu.

Posebno smo specijalizovani za wellness & spa destinacije u zemlji i regionu.

Prodaja avionskih karata o nama Turisticka Agencija Panorama

Poslovna putovanja

Pored turističkih aranžmana i avio prevoza, agencija već duži niz godina nudi i specijalizovane usluge poslovnim klijentima.

Usluge se odnose na rezervacije hotelskog smeštaja i avio prevoza, transfera, kao i putovanja na kongrese, sajmove i poslovna okupljanja. Naši klijenti su domaće i strane kompanija, diplomatska i konzularna predstvaništava, humanitarne i organizacije nevladinog sektora.

30 godina

Vaše poverenje je naš najveći uspeh!

Agencija je od osnivanja članica udruženja domaćih turističkih YUTA. Svi naši putnici pored kupovine putnog osiguranja, imaju mogućnost da sebi obezbede i polisu od otkaza aranžmana koja im omogućava skoro celokupnu refundaciju uplaćenog iznosa u slučaju nemogućnosti putovanja.

Licenca: OTP broj 090 od 04.10.2021, kategorija A 10