Turistička Agencija

Panorama

Poverenje našoj agenciji je do sada poverio jako veliki broj putnika i domaćih i stranih kompanija. Trudimo se da na najbolji mogući način prezentujemo naše proizvode i usluge i omogućimo svim klijentima maksimalnu podršku i posvećenost. Naše opredeljenje individualni pristup svakom putniku i njegovim željama.

Turistički aranžmani drugih turoperatora

Turistička agencija Panorama je osnovana 1990. godine kao jedna od prvih privatnih turističkih agencija u našoj zemlji.

Osnovna delatnost na početku rada agencije je bila subagentska prodaja turističkih aranžmana u zemlji i inostranstvu kao i organizacija djačkog i dečijeg turizma.

Sopstveni turistički aranžmani

Od 1990. godine agencija u poslovanje uvodi i prodaju avionskih karata, a u periodu od 1990-2000 godine i organizaciju sopstvenih turističkih aranžmana.

U periodu od 1992-1995. godine agencija postaje članica medjunarodnog udruženja IATA .

Prodaja avionskih karata

Od 2006. godine zajedno sa globalnim distributivnim sistemom Amadeus, agencija se uključuje u projekat implementacije softvera za online rezervacije i na taj način postaje prva agencija u regionu koja je uvela prodaju avionskih karata preko interneta.

Iste godine, agencija sklapa ugovore sa vodećim nemačkim turoperatorima Dertour, Meiers i Adac.

Današnja delatnost

Današnja delatnost agencije je uglavnom usmerena na prodaju sopstvenih turističkih aranžmana, posebno za wellness destinacije u zemlji i regionu i organizaciju individualnih i grupnih poslovnih putovanja u celom svetu.

Isto tako, od samog osnivanja, naša delatnost je i servis poslovnih klijenata, domaćih i stranih kompanija, diplomatskih i konzularnih predstvaništava i humanitarnih organizacija.

30 godina

Vaše poverenje je naš najveći uspeh!

Agencija je od osnivanja članica udruženja domaćih turističkih YUTA.

Svi naši putnici pored kupovine putnog osiguranja, imaju mogućnost da sebi obezbede i polisu od otkaza aranžmana koja im omogućava skoro celokupnu refundaciju uplaćenog iznosa u slučaju nemogućnosti putovanja.

Licenca: OTP broj 090 od 04.10.2021, kategorija A 10

back-to-top