Turistička Agencija

Panorama

Poverenje našoj agenciji je do sada poverio jako veliki broj putnika i domaćih i stranih kompanija. Trudimo se da na najbolji mogući način prezentujemo naše proizvode i usluge i omogućimo svim klijentima maksimalnu podršku i posvećenost. Naše opredeljenje individualni pristup svakom putniku i njegovim željama.

Prodaja turističkih aranžmana

Turistička agencija Panorama je osnovana 1990. godine kao jedna od prvih privatnih turističkih agencija u našoj zemlji.

Osnovna delatnost na početku rada agencije je bila subagentska prodaja turističkih aranžmana u zemlji i inostranstvu kao i organizacija djačkog i dečijeg turizma.

Sopstveni turistički aranžmani

Od 1990. godine agencija u poslovanje uvodi i prodaju avionskih karata, a u periodu od 1990-2000 godine i organizaciju sopstvenih turističkih aranžmana.

U periodu od 1992-1995. godine agencija postaje članica medjunarodnog udruženja IATA .

Prodaja avionskih karata

Od 2006. godine zajedno sa globalnim distributivnim sistemom Amadeus, agencija se uključuje u projekat implementacije softvera za online rezervacije i na taj način postaje prva agencija u regionu koja je uvela prodaju avionskih karata preko interneta.

Iste godine, agencija sklapa ugovore sa vodećim nemačkim turoperatorima Dertour, Meiers i Adac

Današnja delatnost

Današnja delatnost agencije je uglavnom usmerena na prodaju sopstvenih turističkih aranžmana, posebno za wellness destinacije u zemlji i regionu i organizaciju individualnih i grupnih poslovnih putovanja u celom svetu.

Isto tako, od samog osnivanja, naša delatnost je i servis poslovnih klijenata, domaćih i stranih kompanija, diplomatskih i konzularnih predstvaništava i humanitarnih organizacija.

30 godina

Vaše poverenje je naš najveći uspeh!

Agencija je od osnivanja članica udruženja domaćih turističkih YUTA i nalazi se u sistemu Yuta Garancija putovanja, koji omogućava najviši nivo sigurnosti i obezbedjenja prilikom realizacije turističkih aranžmana. U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu, agencija poseduje garanciju putovanja u visini 300.000 Eur  koja pokriva osiguranje od insolventnosti i naknadu štete putnicima.

Svi naši putnici pored kupovine putnog osiguranja imaju mogućnost i da sebi obezbede polisu od otkaza aranžmana koja im omogućava skoro celokupnu refundaciju aranžmana u slučaju nemogućnosti putovanja.

Agencija će 2020. godine proslaviti 30 godina uspešnog rada i poslovanja.

back-to-top