Tivat

Tivat - Crna Gora Letovanje - Odmor na Jadranu

Tivat je pravi primorski grad u srcu Bokokotorskog zaliva u Crnoj Gori. U njemu se prepliću istorija, prirodne lepote i moderna arhitektura. Poslednjih godina Tivat je prava turistička atrakcija na crnogorskom primorju. Plaže u Tivtu su idealne za opuštanje i uživanje, a obližnja ostrva, kao što su Ostrvo Cveća i Sveti Marko, su prave oaze mira i odmora i savršena mesta za izlete.

 • Dodatne Informacije

  Tivat je jedno od najstarijih naselja u Boki Kotorskoj. Ime je dobio po ilirskom kralju Teuti. Ovde su kroz vekove, na širem gradskom području vladali Rimljani, Venecijanci i Austrougari. Svaki od ovih istorijskih perioda ostavio je trag u arhitekturi i kulturi, što se može videti po brojnim istorijskim spomenicima i građevinama.

  Danas je jedna od glavnih atrakcija u Tivtu luksuzna marina Porto Montenegro, koja privlači vlasnike jahti iz celog sveta. Ovaj moderni kompleks nudi luksuzne apartmane, butike poznatih svetskih brendova, restorane i barove. Porto Montenegro nije samo destinacija za bogate i slavne, već i za one koji žele uživati u prefinjenoj atmosferi i vrhunskoj usluzi.

  Tivat je poznat i kao grad raznih manifestacija, karnefala i festivala, kao što su Tivat Summer Fest, Dani Kamelije  i Bokeljska noć. Ljubitelji sportova mogu uživati u brojnim aktivnostima, poput jedrenja, ronjenja, planinarenja i biciklizma. Noćni život u Tivtu je posebno interesantan, sa brojnim tematskim barovima i klubovima koji nude zabavu do ranih jutarnjih sati.

  Gastronomija u tivatskim restoranima je spoj mediteranskih i tradicionalnih ukusa. Restorani nude širok izbor jela od sveže ribe i morskih plodova i domaćih specijaliteta poput pršuta, sira i maslinovog ulja. Posebno su popularni restorani na obali, gde možete uživati u večeri uz fantastičan pogled na zalazak sunca.

  Sve ponude u okviru našeg aranžmana Tivat – Hoteli & Letovanje su individualni i ne zavise od broja prijavljenih putnika. Dužinu boravka, vrstu usluge i hotel, gosti biraju u zavisnosti od njihovih želja i mogućnosti.

  Avio karte za Tivat, možete rezervisati po trenutno po najpovoljnjim cenama u našoj agenciji. Za sve dodatne informacije, pozovite nas ili nam pošaljite upit za avio kartu.

Tivat Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

4/5