Terme Čatež

Slovenija

Terme Čatež

Terme Čatež su vodeća destinacija u Sloveniji po sadržajima na vodi. Već dugi niz godina, ova destinacija je najtraženija kada su u pitanju wellness & spa paketi. Nalaze se izmedju dve reke Save i Krke, u podnožju planine Gorjanci i prvo su mesto u Sloveniji posle granice sa Hrvatskom. Od Beograda su udaljene oko 430 km i za putovanje kolima potrebno je nešto više od 4 sata.

Informacije

 • Dodatne Informacije

  Zimska Termalna Rivijera se nalazi u hotelu Toplice i povezana je pasarelom sa hotelom Čatež. Zauzima više od 2.200 kvadrata termalnih vodenih površina i najveći je pokriveni kompleks bazena u Sloveniji.

  Wellness Rivijera je kompletno renoviran wellness centar na 932 m², uključujući 632 m² unutrašnjih i 300 m² spoljašnjih površina. Saune: sona, turska, ekstremna, velika finska i IR sauna. Dodatni sadržaji: soba za opuštanje, separe sa grejanim klupama, hladne i tople kupke. Korišćenje wellness rivijere nije uključeno u cenu paketa i dodatno se naplaćuje (25,00 Eur od ponedeljka do petka i 35,00 Eur vikendom i praznicima).

  Letnja Termalna rivijera se nalazi preko puta hotela Toplice je objekat sa najvećim spoljnim bazenskim kompleksom u Sloveniji koji omogućava zabavu i opuštanje za sve generacije. Nalazi se na 10.000 kvadrata termalnih vodenih površina.

  Sala u klimatizovanoj dvorani hotela Toplice sa tepih podlogom, sadrži igralište za tenis, badminton, squash, kao i stolove za stoni tenis. Fitnes sale opremljene najsavremenijim spravama se nalaze u hotelu Toplice i Terme, a njihovo korišćenje je besplatno za sve goste hotela.

  Pored vodenih sadržaja i akva parkova, Terme Čatež pružaju dosta mogućnosti svim ljubiteljima biciklizma. Postoje četiri osnovna puta koja obuhvataja kompleks i susednu opštinu Brežice. Biciklistističke ture prolaze kroz zanimljiv krajolik sa puno brežuljaka i prirodnih uspona, daleko od urbane sredine i pravi su užitak kako za početnike, tako i za najzahtevnije bicikliste.

  Od igrališta na otvorenom izdavajamo: zemljani teniski teren, teren za odbojku na pesku, glavni fudbalski teren po FIFA standardu i pomoćni teren za zagrevanje.

  Golf tereni se nalaze u mestu Mokrice koje je udaljeno samo park kilometara od kompleksa. Pored srednjovekovnog dvorca Mokrice, u stoletnoj dvorskoj šumi, na preko 66 hektara površine, prostire se golf igralište sa 18. rupa. Golf tereni u Mokricama su tradicionalno poznata lokacija za mnoge internacionalne golf turnire. Za početnike, postoje mini kursevi gde se polaznici za kratko vreme mogu obučiti osnovnim tehnikama ove igre.

  Animacija u Termama Čatež je poseban doživljaj za najmladje generacije. Tokom letnje sezone animacija je uglavnom vezana za aktivnosti na bazenima na letnjoj termalnoj rivijeri. Tokom jeseni i proleća, dešavanja su uglavnom vezana za veliki hol u okviru hotela Toplice.

Terme Čatež Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

Sadržaj

4/5
4/5
4/5
3/5
3/5
3/5