Terme Čatež

Slovenija

Slovenija Terme

Terme Čatež

Terme Čatež su vodeća destinacija u Sloveniji po sadržajima na vodi, hotelskim i bazenskim kompleksima. Nalaze se izmedju dve reke Save i Krke, u podnožju planine Gorjanci. 

Terme Čateške Toplice su udaljene od Beograda oko 430 km. Nalaze se neposredno posle granice sa Hrvatskom i najbliži su termalni centar u Sloveniji za putnike iz Srbije. 

U samom kompleksu pored odličnih hotelskih kapaciteta, nalazi se i apartmansko naselje u okviru kampa. Svim gostima je obezbedjen i besplatan parking.

Пусти видео запис

Prevoz

Za putovanje kolima u Terme Čatež potrebno je nešto više od 4 sata. Prednost putovanja je autoput koji Vas vodi do samog kompleksa, tako da je vožnja u Čateške Toplice prilično udobna i neopterećujuća za vozače. Cene putarina u Hrvatskoj su oko 15,00 Eur po pravcu, a putarinu možete platiti u gotovini u Eur ili kunama ili platnom karticom. Za korišćenja autoputa u Sloveniji neophodna je kupovina vinjete, a cena sedmodnevne vinjete je 15,00 Eur. Vinjeta se kupuje na samom graničnom prelazu ili benzinskim pumpama.

Wellness & Spa

Termalna rivijera

Hotel Toplice Slovenija - Zimska Termalna Rivijera

Zimska Termalna Rivijera

Zimska Termalna rivijera ima više od 2.200 kvadrata termalnih vodenih površina i najveći je pokriveni kompleks bazena u Sloveniji. Od velikog broja sadržaja izdvajamo: tobogane, bazene za malu decu, gusarski brod, sauna centar, hidromasažne kupke i stazu za surf.

Letnja Termalna Rivijera - Hotel Toplice Slovenija

Letnja Termalna Rivijera

Letnja Termalna rivijera u Termama Čatež koja se nalazi preko puta hotela Toplice je objekat sa najvećim spoljnim bazenskim kompleksom u Sloveniji koji omogućava zabavu i opuštanje za sve generacije. Nalazi se na 10.000 kvadrata termalnih vodenih površina.

Aktivnosti

Sport

Biciklizam - Terme Čatež

Biciklističke ture

Pored vodenih sadržaja i akva parkova, Terme Čatež pružaju dosta mogućnosti svim ljubiteljima biciklizma. Postoje četiri osnovna puta koja obuhvataja kompleks Terme Čatež i susednu opštinu Brežice. Biciklistističke ture prolaze kroz zanimljiv krajolik sa puno brežuljaka i prirodnih uspona, daleko od urbane sredine i pravi su užitak kako za početnike, tako i za najzahtevnije bicikliste.

Tenis - Terme Čatež

Sport i rekreacija

U klimatizovanoj dvorani sa tepih podlogom, koja se nalazi u hotelu Toplice, su igralište za tenis, badminton, squash, kao i stolovi za stoni tenis. Fitnes sale opremljene najsavremenijim spravama se nalaze u hotelu Toplice i Terme, a njihovo korišćenje je besplatno za sve goste hotela. Od igrališta na otvorenom izdavajamo: zemljani teniski teren, teren za odbojku na pesku, glavni fudbalski teren po FIFA standardu i pomoćni teren za zagrevanje.

Golf tereni Mokrice - Terme Čatež

Golf tereni

Golf tereni se nalaze u mestu Mokrice koje je udaljeno samo park kilometara od kompleksa Terme Čatež. Pored srednjovekovnog dvorca Mokrice, u stoletnoj dvorskoj šumi, na preko 66 hektara površine, prostire se golf igralište sa 18. rupa. Golf tereni u Mokricama su tradicionalno poznata lokacija za mnoge internacionalne golf turnire. Za početnike, postoje mini kursevi gde se polaznici za kratko vreme mogu obučiti osnovnim tehnikama ove igre.

Atrakcije

Za decu

Terme Čatež su destinacija koju toplo preporučujemo za boravak porodica sa decom.

Pored mnogobrojnih sadržaja u okviru Letnje i Zimske termalne rivijera, najmladjim gostima je omogućena i animacija i dodatne aktivnosti odredjenim danima u toku nedelje.

Tokom letnje sezone animacija je uglavnom vezana za aktivnosti na bazenima na letnjoj termalnoj rivijeri.

Tokom jeseni i proleća, dešavanja su uglavnom vezana za veliki hol u okviru hotela Toplice.

Od sadržaja na Zimskoj termalnoj rivijeri, preporučujemo, bazen sa talasima, bazene nepravilnih oblika i gusarski brod.

Na letnjoj termalnoj rivijeri pored tobogana, za decu preporučujemo i dečiji vodeni park, gusarko ostrvo, sporu reku i bazen sa talasima na 1250 kvadrata.

Sadržaje za decu imaju i hoteli Čatež i Terme.

U hotelu Čatež je bazen namenjen bebama, a u okviru hotela Terme je manji spoljašnji bazen za decu.

Smeštaj

  • Sve
  • 3* (Terme Čatež)
  • 4* (Terme Čatež)
  • Apartmani (Terme Čatež)
Hotel Čatež - Terme Čatež
SlovenijaTerme Čatež

Hotel Čatež 3*

Povezan je toplim hodnikom sa Zimskom rivijerom, preporučuje se ljubiteljima hidro masaže zbog odličnih whirpool-a.

Više informacija
Terme Čatež - Hotel Toplice_featured
SlovenijaTerme Čatež

Hotel Toplice 4*

Jedan od najpopularnijih hotela u našoj ponudi, u sklopu hotela je Zimska Termalna Rivijera, preporučuje se za porodice sa decom

Više informacija
Terme Čatež - Hotel Terme_featured
SlovenijaTerme Čatež

Hotel Terme 4*

Hotelske sobe su kompletno renovirane 2011. godine, a hotel se toplo preporučuje se za boravak parova i ljubitelje plivanja

Više informacija
Apartmani - Terme Čatež
SlovenijaTerme Čatež

Apartmani 3*

Najam apartmana uključuje ulaznice za kupanje, kao i ulaske na Zimsku ili Letnju Termalnu Rivijeru

Više informacija
Indijansko selo - Terme Čatež
SlovenijaTerme Čatež

Indijansko Selo

Indijansko selo je naselje sa šatorima apartmanskog tipa, ukupno 100 ležaja, idealno je za porodični odmor

Više informacija
Gusarski zaliv - Terme Čatež
SlovenijaTerme Čatež

Gusarski Zaliv

Gusarski zaliv je naselje 20 plutajućih kućica nalazi se na jezeru, drvenim mostom su spojene sa obalom

Više informacija

Galerija slika

Galerija

back-to-top