Gusarski Zaliv

3/5

Terme Čatež, Slovenija

Opis

Gusarski Zaliv Terme Čatež je naselje 20 plutajućih kućica nalazi se na jezeru u okviru kampa. Kućice su drvenim mostom spojene su sa obalom. Kućice u Gusarskom zalivu se nalaze prekoputa Letnje termalne rivijere i apartmanskog naselja. Parking je obezbedjen i besplatan za sve goste, a prijavljivanje i odjavljivanje se vrši na recepciji kampa u okviru kompleksa.

Dodatne informacije

 • Dodatne Informacije

  Gusarski Zaliv Terme Čatež kamp Terme Čatež , Topliška c. 35, 8251 Čatež ob Savi, Slovenija.

  Smeštaj u šatorima u Gusarskom zalivu je moguć. za 4 do 5 osoba. Svaka kućica ima kuhinjski deo (posuđe, pribor za jelo, električni šporet, mali frižider) i kutak za ishranu i dnevni boravak.

  Za spavanje je namenjen bračni krevet sa pomoćnim krevetom na razvlačenje, a mansardni jw pomoćni krevet za dve osobe. Svaka od kućica ima terasu sa prelepim pogledom na jezero i uživanje u prirodi.

  Zajedničke sanitarije su u neposrednoj blizini, u sklopu kampa, a prijavljivanje je na recepciji kampa i svim gostima je obezbedjen parking.

  Osnovna usluga je bazi noćenja (najma) apartmana uz mogućnost doplate za ishranu u restoranu u neposrednoj blizini. Prodavnica je u blizini kampa, a najbliži mega market se nalazi u mestu Brežice.

  Kućni ljubimci nisu dozvoljeni za boravak u kućicama.

  Zimska Termalna rivijera se nalazi u neposrednoj blizini Gusarskog zaliva i gosti mogu besplatno koristi njene sadržaje.

  Letnja Termalna rivijera je kao i Zimska u blizini Gusarskog zaliva i apartmanskog naselja i gosti u kućicama u okviru Gusarskog zaliva mogu besplatno koristiti sve sadržaje na rivijeri.

  Check In / Out ulazak u apartmane od 15.00, izlazak iz hotela do 10.00.

  Parking je omogućen i besplatan je za sve goste u okviru kampa i Gusarskog zaliva.

 • Uslovi

  U cenu je uključeno: najam šatora – apartmana, ulaznice za kupanje na Termalnoj rivijeri, sa kojima gosti ulaze dva puta dnevno na Letnju ili na Zimsku Termalnu rivijeru, parking.

  U cenu nisu uključeni prevoz, boravišna taksa (2,50 Eur po osobi dnevno za odrasle osobu, za decu do 18 godina 1,25 Eur, prijava 1,50 Eur po osobi za ceo period boravka, deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu), medjunarodno putno osiguranje (moguće je obezbediti u agenciji).

  Cene su izražene u Eur i plative su u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate aranžmana.

  Način plaćanja: gotovinski, virmanski, platnim karticama i čekovima gradjana.

  Odloženo plaćanje (plaćanje na rate): platnim karticama Banke Inteza na 3 rate ili čekovima gradjana – akontacija 40% + 3 mesečne rate (sa dospećem od mesec, odnosno 2 i 3 meseca od dana polaska).

  Uslovi plaćanja: obavezna akontacije od 40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska.

  Program putovanja

  1. dan – Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak i smeštaj. Ulazak u sobe posle 14:00. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. 2. dan – Predposlednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje. Poslednji dan: Napuštanje soba do 11:00. Povratak sopstvenim prevozom.

  Opisi hotela, sadržaja i hotelskih usluga su informativnog karaktera i podložni su promenama. Svi polasci su individualni i nije neophodan minimum putnika da bi se program realizovao.

  Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja. Organizator putovanja je Turističko preduzeće Panorama doo Beograd, licenca OTP 90 kategorija A od 04.10.2021.

Dodatne ponude za destinaciju

Smeštaj

Kategorija

Usluge

4/5
4/5
4/5
3/5
3/5