Pržno

Crna Gora

Crna Gora

Pržno

Pržno je malo ribarsko mesto koje je poznato po fantastičnim plažama, kvalitetnom smeštaju i odličnim restoranima sa ribljim specijalitetima. Udaljeno je od Budve oko 6 km, od aerodroma u Tivtu oko 25 km i aerodroma u Podgorici oko 58 km. 

Glavna atrakcija u Pržnom je bivša kraljevska rezidencija koja se nalazi na površini od 18 hektara i obuhvata botaničku baštu i jednu od najlepših plaža na crnogorskom primorju, „Kraljičinu Plažu“. Koriščenje ove plaže je besplatno samo za goste vile Miločer.

U neposrednoj blizini se nalaze i druge plaže: Sveti Stefan, Kamenovo i Drobni Pijesak koje su isto tako lepe, čiste i uredjene.

Pržno Crna Gora_video
Пусти видео запис

Informacije o prevozu

Za sve destinacije u Crnoj Gori nudimo mogućnost doplate za avionski prevoz iz Beograda ili iz drugih gradova, po trenutno najpovoljnijim tarifama, do aerodroma u Podgorici ili Tivtu. Tokom letnje sezone, za goste koji koriste avionski prevoz, zbog velikih gužvi na putu od Tivta ka letovalištima na Budvanskoj rivijeri, preporučujemo i aerodrom u Podgorici, od koga se relativno brzo, kroz tunel Sozina, dolazi do Pržna.

Smeštaj

  • Sve
  • 4* (Pržno)
  • 5* (Pržno)
Hotel Maestral - Pržno
Pržno

Hotel Maestral 5*

Ekskluzivan hotel, kompletno je renoviran 2017. godine

Više informacija
Hotel Residence - Pržno
Pržno

Hotel HEC Residence 4*

Jako kvalitetan porodični hotel, udaljen samo 200 m od plaže

Više informacija

Galerija slika

Galerija

back-to-top