Petrovac

Petrovac - Crna Gora Letovanje - Odmor na Jadranu

Petrovac je jedno od najlepših mesta u Crnoj Gori i pravi sinonim za porodično letovanje. Malo primorsko mesto odlikuje se blagom mediteranskom klimom sa skoro 300 sunčanih dana u godini. Zalivi, duge plaže i male peskovite uvale, su verovatno nalepše na ovom delu Jadrana. Blizina plaže i odlični smeštajni kapaciteti u Petrovcu omogućavaju da na najbolji mogući način iskoristite svoj odmor.

 • Dodatne Informacije

  Šume i zelenilo i izniklo u kamenjaru okružuju skoro svaki zaliv i uvalu u Petrovcu i njegovoj okolini. Priroda je bujna sa dosta maslina, narandži, lovora i limuna.

  Plaže u Petrovcu koje su najpopularnije kod turista su Gradska plaža i Plaža Lučice. Pored ovih plaža, popularna je i plaža u Buljaricama, koja je udaljena od Petrovca oko 2 kilometra. Do plaže u Buljaricama može de doći i peške, putem koji vodi sa plaže Lučice.

  Gradska plaža je duga oko 600 metara i prepoznatljiva je po sitnom crvenom pesku. Ovde se nalazi veliki broj restorana i plažnih barova. U ponudi je i veliki broj sportova na vodi i različitih aktivnosti, kao i animacija za decu.

  Plaža Lučice se nalazi na putu ka Baru i duga je oko 250 metara, a na njenom kraju se nalazi dečiji tobogan i dodatni sadržaji za najmaldje goste. Plažu u Lučicama posebno preporučujemo za porodice sa decom.

  Plaža Drobni Pijesak se nalazi blizu Petrovca i jedna je od omiljenih plaža meštana. Duga je oko 250 metara i karakteristična je po izuzetno čistom moru i okolini. Ova plaža je već nekoliko godina unazad, dobitnik plave zastavice za čistoću.

  Manastir Reževići se nalazi u neposrednoj blizini Petrovca i jedan je od najvažnijih verskih objekata u Crnoj Gori i na crnogorskom primorju. U sastavu manastira se nalaze tri manje crkve: Crkva Uspenije presvete Bogorodice, Crkva Svetog Arhiđakona Stefana i Crkva Svete Trojice.

  Manastir Gradište se nalazi u Buljaricama i poznat je po izuzetnim sredjevekovnim freskama.

  Hotel Vivid Blue Serenity Resort se nalazi u Reževićima, 6 kilometara je udaljen od Petrovca. Pozicioniran je između nudističke plaže Crvena Glavica i jedne od najlepših plaža na primorju, Drobni Pijesak. U kompleksu je moguć boravak samo za odrasle.

  Hotel Riva Petrovac je na samoj obali mora, na šetalištu. U sastavu ima 32 dvokrevetne sobe, 2 predsednička apartmana, sopstvenu plažu, lobby bar, vinski podrum i à la carte restoran. Ovaj objekat je jedan od najpopularnijih u kategorijih manjih i luksuznih hotela u okviru aranžamana Petrovac letovanje.

  Hotel Harmony Petovac je porodični hotel, otvoren je u proleće 2018. godine. Krase ga elegancija, odlična usluga i udobnost vrhunskog smeštaja. Udaljen je 150 metara od gradske plaže i oko 300 metara od plaže Lučice.

  Hotel Castellastva Petrovac se nalazi u samom centru mesta, i ima izvanredan pogled na Jadransko more. Hotel je udaljen je 150 metara od obale mora i preporučuje se za porodice sa decom. U okviru kompleksa je 185 kvalitetnih soba.

  Hotelski kompleks Palas Petrovac je jedan od najtraženijih hotela na Budvanskoj rivijeri. Osoblje u hotelu je jako ljubazno, hrana odlična i raznovrsna, sobe su prostrane sobe, a more i plaža, skoro na dohvat ruke. Ponuda je od skoro proširena novim wellnses & spa centrom.

  Svi hoteli i ponude u okviru aranžmana Petrovac Letovanje su na bazirani na sopstvenom prevozu. Za sve putnike iz Beograda i regiona, nudimo mogućnost doplate za avionski prevoz do Tivta ili Podgorice po trenutno najpovoljnijim cenama.

Petrovac Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

4/5
4/5
4/5
4/5