Petrovac

Petrovac

Petrovac je jedno od najlepših mesta u Crnoj Gori i pravi sinonim za porodično letovanje. Malo primorsko mesto odlikuje se blagom mediteranskom klimom sa skoro 300 sunčanih dana u godini. Zalivi, duge plaže i male peskovite uvale, su verovatno nalepše na ovom delu Jadrana. Šume i zelenilo i izniklo u kamenjaru okružuju skoro svaki zaliv i uvalu. Priroda je bujna sa dosta maslina, narandži, lovora, limuna i leandrima.

Dodatne Informacije

 • Petrovac Letovanje

  Petrovac je idelna destinacije za porodice. Blizina plaže i smeštajnih kapaciteti omogućavaju da na najbolji mogući način iskoristite svoj odmor. U našoj ponudi za aranžman Petrovac letovanje Crna Gora su individualni polasci tokom cele letnje sezone.

  Polasci ne zavise od broja prijavljenih putnika i možete koristiti i samo minimalan broj noćenja. Za najveći broj hotelskih kapaciteta minimum noćenja u predsezoni je od 3-5 noćenja. Tokom glavne sezone minimalan broj noćenja je od 3 do 7.

 • Petrovac Hoteli

  Hotel Riva 4* Petrovac odlično je pozicioniran, na samoj obali mora. Vrhunski sadržaji i kvalitet soba i usluge.

  Hotel Harmony 4* Petrovac izvanredan smeštaj za porodice, hotel ima sopstveni bazen.

  Hotel Castellastva 4* Petrovac je najbolji izbor za porodice, sopstveni bazen u neposrednoj je blizini mora.

  Hotel Palas 4* Petrovac na samoj obali sa sopstvenom plažom, hotel sa tradicijom i visokim kvalitetom usluge.

 • Petrovac Prevoz

  Aranžman Petrovac letovanje je baziran na individualnom prevozu uz mogućnost doplate za avionski prevoz. Avio karte je moguće obezbediti za Tivat ili Podgoricu po trenutno najpovoljnijim tarifama. Transfer od aerodroma do hotela je moguće organizovati i doplatiti na licu mesta.

 • Petrovac Plaže

  Petrovac ima dve plaže na koje ide najveću broj turista, a to su Gradska plaža i plaža Lučice. Pored ovih plaža, popularna je i plaža u Buljaricama, koja je udaljena od Petrovca oko 2 kilometra. Do plaže u Buljaricama može de doći i peške, putem koji vodi sa plaže Lučice.

  Gradska plaža je duga oko 600 metara i prepoznatljiva je po sitnom crvenom pesku. Ovde se nalazi veliki broj restorana i plažnih barova. U ponudi je i veliki broj sportova na vodi i različitih aktivnosti, kao i animacija za decu.

  Plaža Lučice se nalazi na putu ka Baru i duga je oko 250 metara, a na njenom kraju se nalazi dečiji tobogan i dodatni sadržaji za najmaldje goste. Plažu u Lučicama posebno preporučujemo za porodice sa decom.

  Plaža Drobni Pijesak se nalazi blizu Petrovca i jedna je od omiljenih plaža meštana. Duga je oko 250 metara i karakteristična je po izuzetno čistom moru i okolini. Ova plaža je već nekoliko godina unazad, dobitnik plave zastavice za čistoću.

 • Petrovac Znamenitosti

  Manastir Reževići se nalazi u neposrednoj blizini Petrovca i jedan je od najvažnijih verskih objekata u Crnoj Gori i na crnogorskom primorju. U sastavu manastira se nalaze tri manje crkve: Crkva Uspenije presvete Bogorodice, Crkva Svetog Arhiđakona Stefana i Crkva Svete Trojice.

  Manastir Gradište se nalazi u Buljaricama i poznat je po izuzetnim sredjevekovnim freskama.

Petrovac Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

4/5
4/5
4/5
4/5

Mapa