Terme Laško

Slovenija

Slovenija Terme

Terme Laško

Terme Laško i grad Laško su jedinstvena turistička destinacija koju preporučujemo za boravak tokom cele godine. Prirodni resursi termalnog centra Laško jesu isotermične vode sa temperaturama od 32-35 C.

Terme Laško toplo preporučujemo svim našim putnicima, a posebno porodicama sa decom.

Za vreme vašeg boravka u Laškom, možete obići u čuvenu pivaru u Laškom, a više informacija o izletu možete dobiti na recepciji hotela Thermana Park Laško.

Play Video

Informacije o prevozu

Za putovanje kolima u Terme Laško potrebno je nešto više od 5 sati, a najbliži put je preko Hrvatske. Prednost putovanja je autoput kojim se putuje većim delom puta. Izlaz sa auto puta u Sloveniji je mesto Kronovo, nastavljate putem za Celje preko Krškog, a prvo mesto posle Krškog su Terme Laško. Cene putarina u Hrvatskoj su oko 15,00 Eur po pravcu, a putarinu možete platiti u gotovini u Eur ili kunama ili platnom karticom. Za korišćenja autoputa u Sloveniji neophodna je kupovina vinjete, a cena sedmodnevne vinjete je 15,00 Eur. Vinjeta se kupuje na samom graničnom prelazu ili benzinskim pumpama.

Wellness & Spa

Terme Laško Spa

Thermana Park (bazeni)

Kupanje na bazenima pod kupolom u okviru Termalnog parka je poseban doživljaj za decu i odrasle. Najmladjim gostima je posebno atraktivan postepen ulazak u vodu, koji podseća na ulazak u more sa obale. Od ostalih atrakcija u unutrašnjem delu izdvajamo brzu reku sa talasima koja protiče celim donjim delom bazena, kao i manji tobogan.  Spoljašnji tobogani su posebna atrakcija za sve najmladje goste tokom leta.

Zdravilišče Laško (bazeni)

Tradicija zdravlja i opuštanja u bazenima u okviru hotela Zdravilišče Laško postoji skoro više od 160 godina. Plivanje, podvodna masaža, vodena rekreacija ili opuštanje na suncu na terasi spoljašnjeg bazena su pravi doživljaj za sve koji žele miran i relaksirajući odmor. Unutrašnji bazen: terapeutski, bazen (32°C), masažni bazen (34°C), dečji bazen (34°C) i Kneippov kutak. Spoljašnji bazen: rekreaciono-masažni bazen (32–34°C). 

Ayurveda centar

Thermana & Veda Ayurveda Center Laško nude sistem tradicionalne Ayurveda medicine koja je nastala u Indiji. Ova vrsta medicine čoveka smatra jednom celinom, pristup lečenju je holistički, tj. čovek se uči kako da živi u skladu s prirodom, zdravo i sa što manj stresa. Ayurveda pokriva sve aspekte zdravlja jer podstiče fizičko, mentalno, emocionalno i duhovno blagostanje.

Thermana Park Laško - Saune

Sauna Centar (Thermana Park Hotel)

Sauna park u okviru Thermalnog parka Terme Laško se nalazi na površini od 700 kvadrata. U sklopu sauna centra su tri finske saune (85-95*C,10-15% vlažnost), laconium (40*C, 10-15% vlažnost), sanarium (55-60*C, 35-50% vlažnost vazduha), infra crvena sauna, tursko kupatilo, hladan bazen (15*celsiusa), termalni bazen (31*celsius, spoljašnji i unutrašnji) sa hidromasažerima duž svake ivice bazena, terasa sa ležaljkama, tuš kabine, ledomat i soba za odmor.

Dodatne informacije

Ulaz u saune nije uključen u cenu paketa i dodatno se naplaćuje na licu mesta. U sauna park je zabranjeno je unositi hranu i piće, zabranjen glasan govor i obavezan je peškir na kome se sedi ili leži, dok je peškir u turskom kupatilu zabranjen. Obavezna doplata za peškir je 4,00 Eur po osobi. U sauna je obavezan boravak bez ikavih delova odeće.

Atrakcije

Terme Laško za decu

Terme Laško za najmladje

Terme Laško preporučujemo za boravak porodica sa decom. Pored mnogobrojnih sadržaja u okviru wellness centra u hotelu Thermana Park Laško, najmladjim gostima je omogućena i animacija u odredjenim periodima tokom godine.

Mališani isto tako mogu uživati i u raznim vrstama poslasticama na bazenima, hladnim i toplim napicima, sladoledu i kolačima.

Posebna atrakcija su tobogani, posebno spoljašnji koji predstavljaju pravi adrenalinski izazov tokom toplih letnjih dana.

Od sadržaja na unutrašnjem delu bazenskog kompleksa posebno je interesantan manji tobogan i brzi talasi koji pokrivaju skoro ceo donji deo rivijere.

Smeštaj

  • Sve
  • 4* (Terme Laško)
Hotel Zdravilišče Laško - Terme Laško
SlovenijaTerme Laško

Hotel Zdravilišče Laško 4*

Preporučujemo gostima koji su na rehabilitaciji zbog brojnih medicinskih sadržaja

Više Informacija
Thermana Park Laško - Terme Laško
SlovenijaTerme Laško

Thermana Park Laško 4*

Povezan je wellness centrom, preporučuje se za porodice sa decom

Više Informacija

Galerija slika

Terme Laško

back-to-top