Madjarska Wellness & Spa

Individualna putovanja

Madjarska

Madjarska je pored Slovenije, najzastupljenija u našoj ponudi kada su u pitanju wellness & spa aranžmani. Prednost ove destinacije je blizina, jer se do nama najbližih gradova Segedina i Morahaloma stiže za nešto više od dva sata. Pored ovih destinacija, posebno preporučujemo i Budimpeštu, destinaciju koja je aktuelna tokom cele godine i Banju Djulu, posebno interesantnu za stariju populaciju. Za Madjarsku (za sve destinacije, osim Banje Djule) postoji i mogućnost doplate za svakodnevni kombi prevoz sa kućne adrese u Beogradu do izabranog hotela.

Banje u Madjarskoj

Banjski turizam u Madjarskoj je jako popularan za goste iz naše zemlje. Blizina destinacije, odlični hotelski i wellness kapaciteti pogodni su za odmor tokom cele godine. Najpopularnija banja u Madjarskoj u našoj ponudi, je banja Morahalom, koja je udaljena samo desetak kilometara od Segedina. Od ostalih banja posebno preporučujumo Banju Djulu, koja je već godinama sinonim za banjski turizam u Madjarskoj.

Prevoz za Madjarsku

Svi aranžmani za Madjarsku iz naše ponude, su individualni i na bazi sopstvenog prevoza. Za skoro sve destinacije, osim Banje Djule, postoji mogućnost doplate za prevoz. Prevoz se vrši luksuznim kombijem iz Beograda sa kućne adrese, do odabranog hotela. 

Segedin
Wellness & Spa za sve generacije
Morahalom
Najbolji banjski kompleks u Madjarskoj
Budimpešta
Wellness u jednom od najlepših gradova Evrope
Banja Djula
Popularna destinacija tokom cele godine
back-to-top