Poslovna putovanja i usluge

Hoteli, avio karte, seminari, kongresi, sajmovi

Poslovna putovanja iz prve ruke

Poslovna putovanja su naša specijalnost i takvom vrstom usluge se bavimo od samog osnivanja agencije. Poverenje agenciji za ovakav vid putovanja su nam do sada ukazale mnoge domaće i strane kompanije, kao i konzularna i diplomatska predstavništva.

Svi agenti, zaduženi za poslovne klijente, odlično govore engleski jezik i imaju dosta iskustva u ovom poslu. Na vaše upite odgovaramo u najbržem mogućem roku, a saradnja je jednostavna i na obostrano zadovoljstvo.

Poslovna putovanja i usluge Turisticka Agencija Panorama

Koje vrste usluga nudimo

Poslovna putovanja obuhvataju širok spektar turističkih usluga, koja mogu biti objedinjena u jedinstven proizvod.

Putovanja mogu biti individualna ili grupna, a sadržaj i trajanje zavisi od želje i budžeta naručioca.

Poslovna putovanja za koja smo specijlizovani,  uglavnom se odnose na usluge hotelskog smeštaja i avionskog prevoza. 

Pored ovih usluga, dodatno se mogu organizovati transferi, ulaznice za odredjene dogadjaje, kotizacije za kongrese ili usluge vodiča. 

U dosadašnjem radu imali smo veliki broj zadovoljnih klijenata, domaćih i stranih kompanija, humanitarnih i nevladinih organizacija i diplomatskih predstavništava.

Način plaćanja

Kao i sve usluge naše agencije mogu platiti gotovinski, virmanski (profakturom) ili platnim karticama.

Poslovni klijenti sa kojima imamo dugogodišnju saradnju, se uglavnom opredeljuju za virmansko plaćanje, koje može biti dinarsko ili devizno.

Dodatne informacije

Za sve dodatne informacije i objašnjenja vezana za poslovna putovanja, kao i za ugovore o pojedinačnoj ili dugoročnoj korporativnoj saradnji, pozovite nas ili nam pošaljite upit.

Unapred se radujemo svakom novom klijentu i sa nestrpljenjem očekujemo početak nove saradanje.

Česta pitanja

Nudimo različite vidove poslovnih putovanja u zemlji. Vršimo rezervacije hotela u zemlji, organizaciju prevoza, obezbedjujemo i pratioce grupe ili stručne vodiče. Organizujemo i konferencije, seminare, sastanke ili team building skupove.

Specijalizovani smo za poslovna putovanja u inostranstvu. Uspešno saradjujemo sa velikim brojem domaćih i stranih kompanija, vladinih institucija, nevladinih organizacija i diplomatskih predstavništava. Nudimo širok spektar usluga, stručan kadar i maksimalnu posvećenost klijentu.

Avio karte su jedna od specijalnosti naše agencije. Naša agencija je članica IATA i dugogodišnji korisnik AMADEUS rezervacionog sistema koji garantuje pretragu svih avio kompanija. Pored redovnih avio kompanija, vršimo rezervacije avio karata i za lowcost avio prevozioce.

Rezervacije hotelskih smeštaja obezbedjujemo na svim kontinentima. Imamo odliče cene i saradnju sa vodećim hotelskim lancima i turoperatora. U našoj ponudi je trenutno preko 450.000 aktivnih hotela različitih kategorija. Fleksibilnost prilikom rezervacije i saveti naših agenata, su razlog da nam se obratite i zatražite ponudu.

Pored avionskog prevoza, za poslovne korisnike nudimo i prevoz ili najam luksuznih kombija i autobusa sa profesionalnim vozačima.

Putno osiguranje po trenutno najpovoljnijim cenama možete obezbediti u našoj agenciji. Ukoliko želite, u vaša poslovna putovanja možemo i uključiti putno osiguranje tako da možete mirno i spokojno putovati.

Poslovno putovanje se jednostavno rezerviše. Prepočujemo da nam pošalje upit u kome možete naznačiti sve vrste usluga koje Vas zanimaju. Na upit odgovaramo brzo i šaljemo trenutno najpovoljnije ponude. Rezervaciju možete izvršiti slanjem e-maila, pozivanjem našeg call centra ili u našoj poslovnici u Beogradu.

Cene izražene u Eur su plative u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate aranžmana, osim u slučaju uplate na devizni račun naše agencije (važi za uplate iz inostranstva).

U slučaju uplate iz inostranstva, na devizni račun agencije, troškove transfera, ukoliko postoje, plaća kupac tj. klijent.

Ukoliko su cene tj. ponude izražene u dinarima, plaćanje se vrši u dinarima po predvidjenoj dinamici.

Način plaćanja za sve usluge može biti: gotovinski, platnim karticama ili na osnovu profakture.

Ugovor nije neophodan da bi započeli poslovnu saradnju, ali se može obezbediti. Pošaljite nam predlog ugovora ili možete dobiti naš predlog, u svakom slučaju, ugovor će biti na zadovoljstvo obe strane.

Poslovni korisnici su prioritet naše agencije. Maksimalna posvećenost agenata i brzina odgovaranja na ponude i upite su ono po čemu se izdvajamo od drugih.