Poslovna Putovanja

Naša specijalnost

Poslovna putovanja su naša specijalnost i takvom vrstom usluge se bavimo od samog osnivanja agencije. Poverenje agenciji za ovakav vid putovanja su nam do sada ukazale mnoge domaće i strane kompanije, kao i konzularna i diplomatska predstavništva. Svi zaposleni u našoj agenciji, koji se bave ovakvom vrstom putovanja, odlično govore engleski jezik i imaju dosta iskustva u radu sa najzahtevnijim klijentima.

Koje vrste usluga obuhvataju poslovno putovanje?

Poslovna putovanja obuhvataju širok spektar turističkih usluga. Ona mogu biti individualna ili grupna, a njihov sadržaj i trajanje zavisi od želje i budžeta naručioca usluge.

Poslovna putovanja za koja se najviše opredeljuju klijenti naše agencije, se uglavnom odnose na usluge hotelskog smeštaja i avionskog prevoza.

Pored ovih usluga, dodatno se mogu organizovati transferi, ulaznice za odredjene dogadjaje, kotizacije za kongrese ili usluge vodiča. Imamo preko 30 godina iskustva u organizaciji poslovnih putovanja, a za sve dodatne informacije, pozovite nas ili nam pošaljite upit.

Način plaćanja

Kao i sve usluge naše agencije mogu platiti gotovinski, virmanski (profakturom) ili platnim karticama. Poslovni klijenti sa kojima imamo dugogodišnju saradnju, se uglavnom opredeljuju za virmansko plaćanje, koje može biti dinarsko ili devizno.

Dodatne informacije

Za sve dodatne informacije i objašnjenja vezana za poslovna putovanja, kao i za ugovore o pojedinačnoj ili dugoročnoj korporativnoj saradnji, pozovite nas svakim radnim danom od 09.00-18.00, a mi ćemo se potruditi da Vam izadjemo u susret.

back-to-top