Otočec

Otočec

Otočec je jedinstven i specifičan po tome što se nalazi na malom ostrvu u sred reke Krke. Poznat je po romantičnom zamku sa vrhunskom ugostiteljskom i kulinarskom ponudom, kao i bogatom kolekcijom najboljih slovenačkih vina. Hotel Dvorac je specijalizovan za organizaciju nezaboravnih venčanja, seminara, kongresa i nalazi se u sastavu čuvenog lanca hotela – dvoraca “Relais & Chateaux”. Pored ponude u dvorcu, Otočec je poznat i po izvanrednim terenima za golf, terenima za sport, wellnessu, kao i hotelu “Šport” kao odličnom polazištu za brojne aktivnosti u prirodi.

Dodatne Informacije

 • Venčanja na Otočcu

  Jedan od najpoznatijih prostora za venčanja u regionu je Hotel Dvorac Otočec. Dvorski ambijent je kao stvoren za romantična venčanja, a kako bi prvi koraci na zajedničkom životnom putu mladencima bili nezaboravni, u hotelu Grad Otočec su priredili kompletnu ponudu – od dvorskog protokola samog venčanja do bogate gastronomske ponude i nezaboravnog „medenog meseca“. Vrhunske ugostiteljske usluge i višegodišnje iskustvo u planiranju i organizaciji venčanja, su garancija su da će dan vašeg venčanja biti baš onakav kakav ste želeli.

   

 • Otočec Avantura Park

  Avantura Park na Otočcu je jedinstvena pustolovina i pravo uzbuđenje za decu i odrasle. Poligon u Avantura Parku ima 4 jedinstvene staze sa 46 različitih elemenata penjanja. Svaki posetilac može izabrati odgovarajuću težinu staze, a prosečno vreme prolaska je 2-3 sata. Avanturistički park je namenjen porodicama, pojedincima i grupama i otvoren je od maja do oktobra.

 • Otočec Kongresi & Team Building

  Hotel Dvorac Otočec raspolaže sa odličnim konferencijskim salama različitih formata. U okviru hotela Šport je konferencijska sala Optimus sa površinom od 340 kvadrata, a u Dvorcu Otočec u ponudi su kraljevski apartman od 25 i viteški salon od 35 kvadrata. Sve sale imaju vrhunsku opremu namenjenu različitim tipovima poslovnih dogadjaja.

  Team Building druženja na Otočcu su pravi doživljaj za veće ili manje grupe. Pored odličnih sala za rad i edukaciju, učesnici team building-a mogu uživati u fantastičnoj prirodi, lokalnim specijalitetima i  raznim sportstkim aktivnostima.

 • Sport na Otočcu

  Na Otočcu možete izabrati neku od aktivnosti: u sali od 2000 kvadrata ili na otvorenom: tenis u sali ili na otvorenom, biciklizam, vođene šetnje, fitness ili odbojku. Za golfere je na Otočcu dobro uređeno igralište za golf sa 18 rupa, koje se može pohvaliti mnogobrojnim nagradama.

   

Otočec Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

5/5
4/5

Mapa