Hotel Šport

4/5

Otočec, Slovenija

Opis

Hotel Šport Otočec je pravi ekonomičan izbor za boravak porodica ili parova, tokom cele godine. Hotel je idealno je lociran, nalazi se u neposrednoj blizini autoputa i Novog Mesta. Sa svojim unutrašnjim bazenom koji je počeo sa radom 2015. godine, u potpunosti je zaokružena  wellness & spa ponuda. Pored bazena, koji se nalazi na površini 200 kvadratnih metara, gosti mogu uživati i u odličnom sauna centru, u različitim tipovima sauna.

Sadržaj

Informacije

 • Dodatne informacije

  Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto)

  Sport i rekreacija nešto što posebno izdvaja hotel Šport na Otočcu. Od aktivnosti izdvajamo: vožnju biciklom, planinarenje, mali fudbal, pikado, stoni tenis i fitnes salu. U neposrednoj blizini hotela nalaze se i tereni za golf, kao i teniski tereni.

  Ulazak u hotel je od 14.00, a izlazak do 11.00, sa mogućnošću doplate za kasniji izlazak.

  U okviru hotela Šport je konferencijska sala Optimus sa površinom od 340 kvadrata, a u Dvorcu Otočec u ponudi su kraljevski apartman od 25 i viteški salon od 35 kvadrata. Sve sale imaju vrhunsku opremu namenjenu različitim tipovima poslovnih dogadjaja.

  Na Otočcu na bazenu u okviru hotel Šport možete  plivati tokom cele godine. Bazen je namenjen samo gostima hotela i zauzima površinu od 200 kvadratnih metara. Bazen sa termalnom vodom omogućava kvalitetno opuštanje i plivanje, a posebno zadovoljstvo pruža pogled na zeleno okruženje.

  U mini sauna centru na Otočcu u okviru hotela Šport možete uživati u turskoj i finskoj sauni. Tursku parnu saunu karakteriše gotovo 100% vlažnosti i niža temperatura, udisanje pare čisti disajne puteve, a vlažnost otvara kožne pore. Suva finska sauna sa temperaturom između 80 i 100 stepeni ima efektan uticaj na detoksikaciju tela i jača imuni sistem.

  Hotel Šport  Otočec je jedan od retkih hotela u regionu koji se može pohvaliti sopstvenom organskom baštom. Sveži plodovi i biljke se služe gostima direktno iz bašte ili se pripremaju u vidu pansionskih obroka. Pored namirnica iz sopstvene proizvodnje, kuvari u hotelu se trude da što više namirnica ponude od lokalnih dobavljača.

  Hotel ima ukupno 86 soba, a pored standard soba, u ponudi su i renovirane tematske komfort sobe, kao i apartmani. Sobe su opremljene besplatnim bežičnim internetom, satelitskom televizijom, telefonom i mini-barom i imaju balkon ili terasu.

  Pored toga, sobe sadrže prostrano kupatilo sa fenom za kosu. U hotelu Šport su dozvoljeni kućni ljubimci uz prethodnu najavu i doplatu na licu mesta.

  Standardne sobe imaju oko 25 kvadrata. U sobama su francsuki ležajevi, a postoji mogućnost dodavanja i pomoćnog ležaja. Jednokrevetne sobe su manje kvadrature i imaju oko 15 kvadrata.

  Tematske komfort sobe koje imaju oko 25 kvadrata. Dodatni sadržaji: džak za boks, traka za vežbanje sa sopstvenom težinom, balans lopte ili vratila. Suite sobe imaju oko 50 kvadrata i namenjene su za boravak porodica (francuski ležaj + 2 ili 3 pomoćna).

  Parking je besplatan i obezbedjen za sve goste, rezervacija parkinga nije neophodna pre dolaska u hotel.

 • Uslovi

  U cenu je uključeno noćenje sa doručkom (švedski sto), slobodan ulaz u bazen Hotela Šport, besplatna upotreba interneta, ulaz u i fitnes Sportskog centra Otočec i parking na otvorenom.

  U cenu nisu uključeni prevoz, boravišna taksa i medjunarodno putno osiguranje koje možete obezbediti u našoj agenciji.

  Cene su izražene u Eur i plative su u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate aranžmana.

  Plaćanje se može izvršiti u gotovini, virmanski, platnim karticama i čekovima gradjana.

  Odloženo plaćanje (plaćanje na rate) je moguće platnim karticama Banke Inteza na 3 rate i čekovima gradjana – akontacija 40% + 2 mesečne rate (sa dospećem od mesec, odnosno 2 meseca od dana polaska).

  Uslovi plaćanja su obavezna akontacija od 40% prilikom rezevacije, a ostatak 15 dana pre polaska. Ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 15 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana.

  Opisi hotela, sadržaja i hotelskih usluga su informativnog karaktera i podložni su promenama. Svi polasci su individualni i nije neophodan minimum putnika da bi se program realizovao. Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja.

  Organizator putovanja je Turističko preduzeće Panorama doo Beograd, licenca OTP 90 kategorija A od 04.10.2021.

Povezane Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

5/5