Terme Radenci

Slovenija

Terme Radenci, wellness sa tradicijom

Terme Radenci imaju više od 125 godina dugu turističku i termalnu istoriju, a najpoznatije su po mineralnoj vodi “Tri Srca” i dugogodišnjoj tradiciji lečenja bolesti srca i krvotoka, bubrega, mokraćnih puteva i reumatskih oboljenja. Terme Radenci su danas moderan i savremen zdravstveni i preventivni centar, a tokom cele godine aktuelni su specijalni menadžerski programi kao i veliki broj kulturno-zabavnih manifestacija, izložbi, folklorne večeri. Nakon osveženja u Banji Radenci, gosti mogu uživati u miru u prelepom banjskom parku, raznim sadržajima na reci Muri, pčelarskom muzeju i šampanjcu koji u podrumu u Gornjoj Radgoni.

Terme Radenci prevoz

Terme Radenci su udaljene 525 kilometara od Beograda, a putovanje kolima traje nešto više od 5 sati. Do Radenaca se putuje auto putem Beograd-Zagreb, iz Zagreba se ide putem Varaždin-Čakovec-Mursko Sobota-Terme Radenci. Ovaj put se preporučuje kao najbrži i izbegava se kupovina vinjete za korišćenje auto puta u Sloveniji.

Terme Radenci atrakcije

Terme Radenci Termalni Svet

Termalni Svet

U okviru termalnog sveta u Termama Radenci, ukupno je deset bazena u termalnom svetu koji su povezani sa hotelima: 3 unutrašnja termalna bazena (unutrašnji termalni: 33 C, 2 whirlpoola: 36 C), 1 unutrašnji plivački bazen (28-29 stupnjeva C), 4 spoljašnja termalna bazena (29-34 stupnja C), unutrašnji dečji (33 C) i spoljašnji dečji (29-30 C), spoljašnji bazen za mlade (28-29 C). 

Terme Radenci Wellness & Spa

Wellness & Spa

Gosti hotela u Termama Radenci mogu svaki dan do 16.00 besplatno koristiti i uživati u Svetu sauna (6 različitih sauna i Kneippov bazen). Svet sauna je otvoren tokom letnje sezone od nedelje do četvrtka od 12.00-21.00, petkom i subotom od 12.00-22.00, a zimi od ponedjeljka do četvrtka od 12.00-21.00, petkom i subotom od 10.00-22.00, a nedeljom od 10.00-21.00.

Preporučujemo

Mineralna voda iz Radenaca po koncentraciji ugljen dioksida svrstava se među najbogatije mineralne vode u Evropi. Kupanje u prirodnoj mineralnoj vodi sa temperaturom od 30 do 33 °C krepi organizam, koji se na taj način oslobadja štetnih materija, a telo se brže oporavlja i povećava otpornost. U Termama Radenci u ponudi su mnogobrojni paketi koji uključuju i mineralnu vodu po kojoj su Radenci poznati još od XIX veka. 

Terme Radenci za najmladje

Radenci pored sadržaja za odrasle, nude i niz aktivnosti i doživljaja za porodice sa decom, koji su ispunjeni raznim atrakcijama i animacijom.

U termalnom svetu decu očekuju dva dečija bazena i bazen za mlade. Deca mogu da uživaju i u brzoj reci ili u učenju plivanja sa iskusnim instruktorima u plivačkom bazenu.

Najmladjim gostima neće sigurno biti dosadno ni izvan bazena, jer u okviru kompleksa je stalno otvorena igraonica sa mnoštvom igračaka i knjiga, a čekaju ih i igrališta u hotelskom okruženju, razni sportski rekviziti i animacija sa maskotom Radenaca – vevericom Muki tokom školskih praznika.

Od ostalih sadržaja izdvajamo dnevni program aktivnosti za decu, igralište u obliku gusarskog broda, lov na blago i upoznavanja istorijata lečilišta…

Terme Radenci hoteli

Hotel Radin - Terme Radenci
Terme Radenci

Hotel Izvir 4*

Povezan je sa hotelom Radin, preporučuje se za boravak starijih osoba

Više informacija
Hotel Radin - Terme Radenci
Terme Radenci

Hotel Radin 4*

Povezan je sa hotelom Izvir i svim wellness & spa sadržajima

Više informacija
back-to-top