Poklon vaučer za putovanja

Poklon vaučer je poklon koji se ne zaboravlja!

Novac nikada ne može biti zamena za iskustvo i bogatstvo koje Vam može doneti jedno putovanje. Najbolji mogući način da nekoga obradujete je da mu poklonite putovanje. Putovanje može biti duže ili kraće, a destinacija po vašoj želji ili po našoj preporuci. Ukoliko niste sigurni koje putovanje odabrati, poverite izbor nama i nećete pogrešiti. Imamo dugogodišnje iskustvo u organizaciji putovanja i veliki broj zadovoljnih klijenata.

Putovanje iz snova

Sa poklon vaučerom možete obradovati svoje najbliže bračnim putovanjem iz snova, kraćim izletima, wellness paketima i aranžmanima za neku od evropskih metropola ili dalekih destinacija.

Šta je poklon vaučer?

Poklon vaučer naše agencije je vezan za odredjen aranžman i destinaciju kao i za period godine u kome se može iskoristiti. Vaučer je vrednosni obrazac, ne može se prenositi na druge osobe i ne može se zameniti za novac.

Dodatne mogućnosti

Postoji mogućnost da se uz vaučer izvrši i odradjena doplata za dodatne dane ili prevoz ukoliko za to postoji mogućnost. Na taj način omogućavate da osobe kojima ste poklonili vaučer, ukoliko to žele, izvrše doplatu za produžetak boravka ili neku dodatnu uslugu. Na taj način vaučer obuhvata i uslugu koja inicijalno nije bila uračunata.

Preporučujemo

Za vaučere uglavnom preporučujemo neku od wellness destinacija u našoj ponudi. Ove destinacije su idealne za kraća putovanja i uglavnom uključuju polupansion (doručak i večeru), korišćenje bazena i dodatne wellness programe. Ovakva putovanja su i najprihvatljivija po pitanju budžeta za one koji vaučer i poklanjaju. 

Poklon vaucer za putovanja Preporucujemo

Način plaćanja

Vaučer kao i sve usluge naše agencije može platiti gotovinski, virmanski (profakturom) ili platnim karticama. Za odredjene turističke aranžmane vaučer se može obezbediti sa dodatnim popustom za gotovinsko plaćanje, ukoliko željeni aranžmani i paketi to omogućavaju. Gotovinski popusti su vezani samo za odredjene aranžmane i nisu primenjivi na sve vrste putovanja i naših usluga.

Poklon vaucer za putovanja Nacin placanja

Potrebna Vam je pomoć?

Ukoliko niste sigurni pri izboru destinacije, pozovite nas ili nam pošaljite upit, kako bi Vam pomogli u realizaciji ili izboru destinacije za poklon putovanje.