Moravske Toplice

Terme 3000, Slovenija Wellness & Spa

Moravske Toplice Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

Sadržaj

4/5
4/5
4/5
4/5
5/5

Moravske Toplice Info

Moravske toplice se nalaze na samom severoistoku Slovenije, udaljene su 540 kilometara od Beograda, a putovanje kolima traje nešto više od 5 sati. Do Moravskih Toplica se ide auto putem Beograd-Zagreb, iz Zagreba se ide putem Varaždin-Čakovec-Mursko Središče-Moravske Toplice. Ovaj put se preporučuje kao najbrži i izbegava se kupovina vinjete za korišćenje auto puta u Sloveniji.

Prirodni uslovi Moravskih toplica idealni su za programe opuštanja i vraćanja životne snage.  U Moravskim Toplicama možete da se opustite u wellnessu, da uživate u vodenom svetu, da vozite bicikl kroz predivnu prirodu ili odigrate partiju golfa na najdužem terenu u Sloveniji. Svi hoteli u Moravskim Toplicama su povezani toplim prolazom sa unutrašnjim bazenima Terme 3000.

Obnovljeni Termalni Park Terme 3000 se sastoji iz spoljašnjeg i unutrašnjeg dela, tj. letnje i zimske termalne rivijere. Unutrašnji deo termalnog parka je podeljen na gornji i donji deo. Na gornjem delu se nalaze sadržaji za wellness & spa opuštanje. U donjem delu termalnog parka je  dečiji bazen koji je posebno interesantan najmladjim gostima.

Spoljašnji deo kompleksa Terme 3000 je prava poslastica za ljubitelje tobogana i adrenalina. Kupanje u Moravskim Toplicama je poseban doživljaj namenjen svim kategorijama putnika. Za najmladje tu su tobogani i bazeni u okviru termalnog kompleksa Terme 3000. Unutrašnji wellness kompleks ima toplu vezu sa hotelima Livada Prestige, Ajda i Termal.

Golf tereni su posebna atrakcija u Moravskim Toplicama.  Pored samog hotelskog i termalnog kompleksa Terme 3000 nalazi se jedan od najboljih golf terena u regionu. Ekskluzivno igralište za golf ima 18 rupa, namenjeno je profesionalinim igračima i tokom sezone je otvoreno svaki dan od 08.00-20.00. Na golf igralištu je moguće iznajmiti i specijalni automobil, štapove i dodatnu opremu. Za početnike se organizuju i kursevi i škola golfa, a radno vreme je od 10.00-19.00.

Najmladji gosti u Moravskim Toplicama će uživati u spoljašnjim i unutrašnjim bazenima, a posebno na toboganima u okviru termalnog parka Terme 3000. Adrenalinski i porodični tobogani, Boom tobogan sa vizualnim efektima, Aqualoop tobogan sa brzinom od skoro 80 km/h, Kamikaze tobogan na kome se sa 22 metra visine spuštate u bazen, su samo neke od atrakcija. Poseban doživljaj je sigurno Zip line Rodin let sa kojim možete da preletite skoro čitav letnji termalni kompleks.

Izleti i razgledanja za vreme boravka, mogu biti posebno interesatni gostima koji žele da se na najbolji mogući način upoznaju sa ovim krajem. Nabrojaćemo samo neke koji mogu vaš odmor učiniti još zanimljivijim: Tropski vrt Orhideja (13 km), Vidikovac Vinarijum u Lendavi (25 km), Park Pustolovina Bukovniško jezero (11 km), Park Vulkanija (24 km), Zološki vrt Sikalu ZOO (22 km), Bukovniško jezero (11 km)…