Moravske Toplice

Moravske Toplice

Moravske toplice se nalaze na samom severoistoku Slovenije, udaljene su 540 kilometara od Beograda, a putovanje kolima traje nešto više od 5 sati. Prirodni uslovi Moravskih toplica idealni su za programe opuštanja i vraćanja životne snage.  U Moravskim Toplicama možete da se opustite u wellnessu, da uživate u vodenom svetu, da vozite bicikl kroz predivnu prirodu ili odigrate partiju golfa na najdužem terenu u Sloveniji. Svi hoteli u Moravskim Toplicama su povezani toplim prolazom sa unutrašnjim bazenima Terme 3000.

Dodatne Informacije

 • Informacije o prevozu

  Do Moravskih Toplica se ide auto putem Beograd-Zagreb, iz Zagreba se ide putem Varaždin-Čakovec-Mursko Središče-Moravske Toplice. Ovaj put se preporučuje kao najbrži i izbegava se kupovina vinjete za korišćenje auto puta u Sloveniji. Za sve putnike iz Beograda, obezbedjen je prevoz luksuznim kombijem sa kućne adrese do Moravskih Toplica.

 • Wellness & Spa

  Obnovljeni termalni Park Terme 3000 se sastoji iz spoljašnjeg i unutrašnjeg dela, tj. letnje i zimske termalne rivijere. Unutrašnji deo termalnog parka je podeljen na gornji i donji deo. Na gornjem delu se nalaze sadržaji za wellness & spa opuštanje. U donjem delu termalnogparka je  dečiji bazen koji je posebno interesantan najmladjim gostima. Spoljašnji deo kompleksa Terme 3000 je prava poslastica za ljubitelje tobogana i adrenalina. Kupanje u Moravskim Toplicama je poseban doživljaj namenjen svim kategorijama putnika. Za najmladje tu su tobogani i bazeni u okviru termalnog kompleksa Terme 3000.

 • Golf tereni

  Pored samog hotelskog i termalnog kompleksa Terme 3000 nalazi se jedan od najboljih golf terena u regionu. Ekskluzivno igralište za golf ima 18 rupa, namenjeno je profesionalinim igračima i tokom sezone je otvoreno svaki dan od 08.00-20.00. Na igralištu je moguće iznajmiti i specijalni automobil, štapove i dodatnu opremu. Za početnike se organizuju i kursevi i škola golfa, a radno vreme je od 10.00-19.00.

 • Atrakcije za najmladje

  Najmladji gosti u Moravskim Toplicama će uživati u spoljašnjim i unutrašnjim bazenima, a posebno na toboganima u okviru termalnog parka Terme 3000. Svi hoteli u Moravskim Toplicama su povezani toplim prolazom sa termalnim kompleksom. Spoljašnji deo kompleksa Terme 3000 je prava poslastica za ljubitelje tobogana i adrenalina. Adrenalinski i porodični tobogani, Boom tobogan sa vizualnim efektima, Aqualoop tobogan sa brzinom od skoro 80 km/h, Kamikaze tobogan na kome se sa 22 metra visine spuštate u bazen, su samo neke od atrakcija. Poseban doživljaj je sigurno Zip line Rodin let sa kojim možete da preletite skoro čitav letnji termalni kompleks.

 • Izleti

  Za vreme boravka u Moravskim Toplicama, pored kupanja i opuštanja, možete posetiti dosta objekata i lokacija po kojima je poznata ova regija. Nabrojaćemo samo neke koji mogu vaš odmor učiniti još zanimljivijim: Tropski vrt Orhideja (13 km), Vidikovac Vinarijum u Lendavi (25 km), Park Pustolovina Bukovniško jezero (11 km), Park Vulkanija (24 km), Zološki vrt Sikalu ZOO (22 km), Bukovniško jezero (11 km)…

Moravske Toplice Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

4/5
4/5
4/5
5/5
4/5

Mapa