Putno Osiguranje

Putno osiguranje nije uključeno u cene turističkih aranžmana, ali putno zdravsteno osiguranje preporučujemo svim našim putnicima za vreme putovanja tj. boravka u inostranstvu.

Putno zdravstveno osiguranje

Tokom turističkog ili poslovnog boravka u inostranstvu, nepredvidjeni zdravstveni problemi mogu Vam poremetiti planove, a putno osiguranje Vam pomaže vam da polisom međunarodnog putnog osiguranja takve situacije prevazidjete.

Ukoliko Vam se desi bilo kakva povreda ili Vam je neophodna intervencija lekara, dovoljno je da aktivirate vašu polisu i dobićete svu neophodnu asistenciju i dalje instrukcije od strane call centra osiguravajuće kompanije osiguranja.

Ukoliko vam se na putovanju desi nesrećni slučaj, bolest, ili se ukaže potreba za neodložnom hirurškom intervencijom i boravkom u bolnici, uz polisu međunarodnog putnog osiguranja bićete potpuno zbrinuti. 

Kako se aktivira polisa putnog osiguranja

Polisa putnog osiguranja predstavlja sredstvo plaćanja hitnih medicinskih usluga na putovanju i tokom boravka u inostranstvu.

Polisa se aktivira se pozivanjem Call centra, čiji se broj nalazi na polisi, ili davanjem lokalnom lekaru ili medicinskoj ustanovi na uvid. Polisa može glasiti na osiguranika, a istom polisom mogu se osigurati i članovi porodice ili grupa putnika. Moguće je osigurati se i na duži period, tokom kojeg se više puta odlazi na željenu destinaciju.

U zavisnosti od odabranog pokrića, usluge putnog osiguranja mogu se pored medicinske pomoći, proširiti i na usluge kao što su upućivanje na najbližu šlep službu, advokata, novčane pozajmice u slučaju razbojništva. Pored nivoa pokrića, na cenu polise utiče i destinacija, broj dana koji planirate da provedete u inostranstvu, godište, kao i to da li putujete poslovno ili turistički.

U našoj ponudi putnog zdravstvenog osiguranja je osiguranje kompanije Uniqa.

Za više informacija o cenama i načinu plaćanja pozovite naš call centar.