Bar

Bar Letovanje, Crna Gora Leto 2024

Bar Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

Sadržaj

4/5
4/5

Bar Info

Bar je najveća luka u Crnoj Gori. Grad je sunca i zelenila, izuzetne čistoće i ljubaznih domaćina. Nalazi se na samom jugu zemlje i jedna je od omiljenih destinacija za letovanje. Kvalitetni hoteli i apartmani, veliki broj restorana i pratećih sadržaja privlače svake godine sve veći broj turista.

Ruža Vjetrova – Wind Rose Resort hotel se nalazi u mestu Dobre Vode i  jedan je od najlepših kompleksa na crnogorskom primorju. Nalazi se na malom poluostrvu u uvali zaliva i zauzima površinu od 50.000 kvadrata. Pored recepcije koja je otvorena 24 sata, hotel nudi izvanredne restorane sa domaćom i internacionalnom kuhinjom, barove, bazene i terasu sa fantastičnim pogledom na more. Smeštaj u hotelu je u 130 komfornih soba i apartmana. Šljunkovita plaža je u neposrednoj blizini, a korišćenje plaže, ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela. U ponudi su i dva otvorena bazena sa morskom vodom sa hidromasažerima. Za vreme boravka, gosti mogu koristiti i terene za odbojku na pesku, tenis, košarku, boćanje. Za najmladje goste u ponudi je i dečiji klub. Parking je u okviru kompleksa je besplatan i obezbedjen za goste hotela.

Villa Kovačević se nalazi na idealnoj lokaciji u Baru. Udaljena je samo dva minuta od Soho City kompleksa i 600 metara od centra grada. Apartmani u vili imaju svoje kupatilo, kablovsku TV, frižider, klimu, fen, toaletni i kompletan kuhinjski pribor. Neki od apartmana imaju i balkone. Smeštaj u objektu je korektan, a apartmani se redovno održavaju i čiste. Apartmani su različitih struktura i imaju mogućnost smeštaja i za veći broj gostiju. Gosti u apartmanima imaju mogućnost doplate za doručak, a objekat gostima nudi i roštilj u bašti. Tokom letnje sezone, postoji mogućnost iznajmljivanja bicikala i automobila.

Apartmani Soho Suites su odlično locirani i nalaze se u novosagradjenom Soho City kompleksu. Udaljeni su oko 800 metara od plaže. Ukupan smeštajni kapacitet je 20 luksuzno opremljenih apartmana. Apartmani se nalaze na prvom spratu Lamele B kompleksa Soho City. Apartmanski deo zauzima površinu od ukupno 1.300 kvadrata, a boravak u apartmanima funkcioniše po smart sistem tehnologiji. Svi apartmani imaju tv, mini bar, besplatan parking i WiFi i mašinu za sudove i veš. U okviru kompleksa je i manje igralište za decu. Kućni ljubimci su dozvoljeni u apartmanima, a za sve goste je obezbedjen parking koji je besplatan.

Aranžman Bar Letovanje je na bazi sopstvenog prevoza, uz mogućnost doplate za avionski prevoz do Podgorice, po trenutno najpovoljnijim tarifama. Putnici sami biraju termine i datume putovanje, kao i odabrane usluge i objekte u kojima će boraviti. Za neke od objekata iz ponude, postoji mogućnost first minute popusta, tj. popusta za rane uplate.