Ulcinj

Ulcinj Letovanje, Crna Gora 2024

Ulcinj Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

Sadržaj

3/5
4/5

Ulcinj Info

Ulcinj je najjužniji grad i središte istoimene opštine na crnogorskoj obali Jadrana. Klima je mediteranska, topla leta i blage zime, a srednja godišnja temperatura iznosi oko 16,5 °C. Januar je najhladniji mesec (prosek 10 °C), a jul najtopliji, sa prosekom temperature oko 27 °C).

U našoj ponudi za aranžman – Ulcinj Letovanje su odabrani objekti na Adi Bojani i Velikoj plaži.

Ulcinj je najviše poznat kao mesto sa odličnim plažama.

Najpoznatija je Velika Plaža, na samom početku Ulcinja, duga skoro 10 kilometara. Pored Velike plaže, izuzetno popularna, posebno kod naturista, je Ada Bojana. Ovaj turistički kompleks je već godinama pravi biser crnogorskog primorja.

Hotelski kompleks Azul Beach Resort ima ukupno 479 soba i apartmana, 12 restorana i barova i 8 bazena (najveća površina sa bazenskim kapacitetima u Crnoj Gori). Lokacija kompleksa je na drugom kilometru Velike plaže u Ulcinju.

Zauzima ukupnu površinu od 17 hektara i okružen jeparkom i borovom šumom. Potpuno je renoviran 2017. godine. Hotel ima sopstvenu peščanu plažu koja je deo najduže plaže na Jadranu (Velika plaža).

Sport: 8 sportskih objekata sa različitim sportskim sadržajima, ukupno 50 metara peskovite plaže. Dodatno: teatar na otvorenom sa različitm programima tokom cele sezone i moderna konferencijska sala i sadržaji.

Ležaljke i suncobrani na plaži, kao i na bazenima su uključeni u cenu, deo sa bazenima se nastavlja na plažu. Peškiri za plažu su uključeni u cenu i dobijaju se uz karticu.

Ugostiteljski sadržaji: 4 restorana sa izvanrednom mediteranskom kuhinjom i 6 barova sa koktelima i vrhunskim izborom vina. Hotel se posebno preporučuje za boravak porodica sa decom zbog atraktivnih sadržaja i animacije.

Nudističko naselje Ada Bojana je već godinama jako popularna destinacija u ponudi naše agencije. Udaljena je oko 15 kilometara od Ulcinja i na samom ušću reke Bojane u Jadransko more. Turistički kompleks na Adi Bojani je ostrvo koje je u obliku trougla i čije dve strane opasava reka Bojana. Treća obala koja je okrenuta prema moru i ima oko 3 kilometra dugu peščanu plažu.

Boravak na Adi Bojani se uglavnom preporučuje za boravak parova. Za smeštaj porodica sa decom preporučujemo bungalove tipa L koji imaju mogućnost 2 dodatna ležaja, sofe na razvlačenje.

Svi bungalovi imaju terasu, a neki i pogled na more ili se nalaze na morskoj strani. Sobe sa pogledom na more je moguće rezervisati uz doplatu.

Prevoz do Ulcinja nije uključen u Program Ulcinj Letovanje. U našoj agenciji možete izvršiti doplatu i rezeravaciju za avionski prevoz do Podgorice po trenutno najpovoljnijim cenama.