Ulcinj

Crna Gora

Crna Gora

Ulcinj

Ulcinj je najjužniji grad i središte istoimene opštine na crnogorskoj obali Jadrana. Klima je mediteranska, topla leta i blage zime. Srednja godišnja temperatura iznosi oko 16,5 °C, sa januarom kao najhladnijim mesecom (prosek 10 °C), i julom kao najtoplijim, kad je prosek temperature oko 27 °C). 

Ulcinj je poznat kao mesto sa odličnim plažama, od kojih se izdvajaju Velika Plaža, na samom početku Ulcinja, duga skoro 10 kilometara, i pravi biser crnogorskog primorja nudističko naselje Ada Bojana, koja je udaljena 10 km od Ulcinja i nalazi se na ušću reke Bojane u Jadransko more.

Ulcinj Crna Gora_video
Play Video

Informacije o prevozu

Za sve destinacije u Crnoj Gori nudimo mogućnost doplate za avionski prevoz iz Beograda ili iz drugih gradova, po trenutno najpovoljnijim tarifama, do aerodroma u Podgorici ili Tivtu.  Tokom letnje sezone, za goste koji koriste avionski prevoz, zbog velikih gužvi na putu od Tivta ka letovalištima na Budvanskoj rivijeri, preporučujemo i aerodrom u Podgorici, od koga se relativno brzo, kroz tunel Sozina, dolazi do Ulcinja i Ade Bojane.

Smeštaj

  • Sve
  • 4* (Ulcinj)
  • 3* (Ulcinj)
Holiday Village Montenegro - Ulcinj
Crna GoraUlcinj

Holiday Village Montenegro 4*

Pored plaže, okružen borovom šumom, 353 sobe, 6 bazena

Više informacija
The Long Beach Hotel - Ulcinj
Crna GoraUlcinj

The Long Beach Hotel 3*

Pored plaže, okružen je predivnim parkom i borovom šumom

Više informacija
Ada Bojana - Crna Gora
Crna GoraUlcinj

Ada Bojana

Jedna od najlepših nudističkih plaža na Jadranu

Više informacija

Galerija slika

Galerija

back-to-top