Ulcinj letovanje

Crna Gora

Ulcinj letovanje 2023

Ulcinj je najjužniji grad i središte istoimene opštine na crnogorskoj obali Jadrana. Klima je mediteranska, topla leta i blage zime, a srednja godišnja temperatura iznosi oko 16,5 °C. Januar je najhladniji mesec (prosek 10 °C), a jul najtopliji, sa prosekom temperature oko 27 °C). Ulcinj je najviše poznat kao mesto sa odličnim plažama. Najpoznatija je Velika Plaža, na samom početku Ulcinja, duga skoro 10 kilometara. Pored Velike plaže, izuzetno popularna, posebno kod naturista, je Ada Bojana. Ovaj turistički kompleks je već godinama pravi biser crnogorskog primorja. Udaljena je 10 kilometara od Ulcinja i nalazi se na samom ušću reke Bojane u Jadransko more.

Ulcinj letovanje (first minute)

Za ponude u okviru aranžmana Ulcinj letovanje,  nudimo mogućnost popusta za rane uplate. Svi hoteli imaju posebne pogodnosti za first minute uplate. Za neke od hotela, nudimo i mogućnost dodatnog popusta za gotovinske uplate do polaska.

Informacije o prevozu

Za putnike iz Beograda i drugih gradova u zemlji i regionu, nudimo mogućnost doplate za prevoz. U našoj ponudi prevoza za Ulcinj je avionski prevoz do Podgorice ili Tivta. Od aerodroma u Crnoj Gori, postoji mogućnost doplate za transfer do izabranih hotela. Za sve dodatne informacije za letovanje i prevoz za Ulcinj, kontaktirajte naše agente ili nam pošaljite upit.

Holiday Village Montenegro - Ulcinj

Azul Beach Resort 4*

Ekskluzivan All Inclusive hotelski kompleks na samoj plaži

Više informacija
Ada Bojana - Crna Gora

Ada Bojana 3*

Najlepša nudistička plaža na ušću reke Bojane

Više informacija
back-to-top