Ulcinj

Ulcinj

Ulcinj je najjužniji grad i središte istoimene opštine na crnogorskoj obali Jadrana. Klima je mediteranska, topla leta i blage zime, a srednja godišnja temperatura iznosi oko 16,5 °C. Januar je najhladniji mesec (prosek 10 °C), a jul najtopliji, sa prosekom temperature oko 27 °C). Ulcinj je najviše poznat kao mesto sa odličnim plažama. Najpoznatija je Velika Plaža, na samom početku Ulcinja, duga skoro 10 kilometara. Pored Velike plaže, izuzetno popularna, posebno kod naturista, je Ada Bojana. Ovaj turistički kompleks je već godinama pravi biser crnogorskog primorja.

Dodatne Informacije

  • Ulcinj Letovanje

    Ulcinj je već godinama sinonim za letovanje u Crnoj Gori. Posebna atrakcija je Velika Plaža u Ulcinju, inače najduža peščana plaža u Crnoj Gori. Na njoj je se nalazi jako veliki broj kvalitetnih hotela i apartmana, ali i ugostiteljskih i sportskih sadržaja. Za ljubitelje naturizma, prava oaza u neposrednoj blizini je Ada Bojana, već godinama najpopularnija letnja destinacija u našoj ponudi. Ada Bojana je udaljena je 10 kilometara od Ulcinja i nalazi se na samom ušću reke Bojane u Jadransko more.

  • Ulcinj Prevoz

    Za letovanje u Ulcinju naša agencija obezbedjuje uz doplatu avionski prevoz do Tivta ili Podgorice. Transfere do hotela u Ulcinju i nudističkog naselja na Adi Bojani, moguće je obezbediti na licu mesta.

Ulcinj Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

4/5
3/5

Mapa