Kopar

Slovenija

Slovenačko primorje

Kopar

Kopar je poznata luka i grad sa bogatom istorijom i tradicijom. U našoj ponudi su individualni turistički aranžmani i specijalni paketi tokom cele godine. 

Zahvaljujući ulaganju u infrastrukturu i smeštajne kapacitete Kopar je poslednjih godina postao jedna od najpopularnijih destinacija na slovenačkom primorju.

Kopar je inače najveća luka u Sloveniji i udaljen je oko 100 kilometara od Ljubljane, 15 kilometara od Portoroža i oko 20 kilometara od Trsta.

Play Video

Informacije o prevozu

Kopar je udaljen od Beograda oko 640 kilometara i najbliža ruta za vožnju kolima je autoputem preko Hrvatske. Približno vreme trajanja puta je oko 6 i po sati, ne računajući vreme zadržavanja na graničnim prelazima. Cene putarina u Hrvatskoj su oko 15,00 Eur po pravcu, a putarinu možete platiti u gotovini u Eur ili kunama ili platnom karticom. Za korišćenja autoputa u Sloveniji neophodna je kupovina vinjete, a cena sedmodnevne vinjete je 15,00 Eur. Vinjeta se kupuje na samom graničnom prelazu ili benzinskim pumpama.

Wellness & Letovanje

Bazeni i plaže

Aquapark Žusterna

Aquapark Žusterna je kompleks bazena, atrakcija i whirpool-a na 1200 kvadrata u okviru Aquapark hotela Žusterna. Kompleks je podeljen na spoljašnji i unutrašnji deo, a od mnogobrojnih sadržaja izdvajamo: zatvoreni plivački bazen, zatvoreni dečiji bazen sa igračkama, unutrašnji bazen sa morskom vodom, spoljašnji bazen sa talasima, spoljašnji bazen sa podvodnim masažama…

Bazeni & animacija

Sadržaji za decu

Pogodnosti za najmladje

Kopar je destinacija koju toplo preporučujemo za boravak porodica sa decom, tokom cele godine. Akva park Žusterna koji se nalazi u okviru Aquapark hotela Žusterna pruža mnogobrojne sadržaje i atrakcije za najmladje goste. 

Od sadržaja na spoljašnjem delu u okviru Akva parka Žusterna posebno izdajamo bazen sa toboganom i bazen sa talasima koji predstavlja pravi doživljaj tokom letnjeg perioda.

Unutrašnji sadržaji akva parka Žusterna su isto tako zabavni i interesantni za decu, јеr i u ovom delu su bazen sa toboganom ali i bazen sa igračkama.

Aquapark Hotel Žusterna nudi bogati animacijski program. U vreme odmora i praznika, u društvu klovna Bernija deca će uživati u animacijskom programu i raznim iznenadjenjima.

Smeštaj

  • Sve
  • 3* (Kopar)
  • Apartmani (Kopar)
Aquapark Hotel Žusterna - Kopar
KoparSlovenija

Aquapark Hotel Žusterna 3*

Odličan hotel sa akva parkom na samoj obali, preporučeno za porodice

Više informacija
Apartmani Lavanda - Kopar
KoparSlovenija

Apartmani Lavanda 3*

Gosti apartmana mogu koristiti besplatno sadržaje akva parka Žusterna

Više informacija

Galerija slika

Galerija

back-to-top