Aquapark Hotel Žusterna, Kopar

3/5

Hotel Žusterna, Kopar, Slovenija

Aquapark hotel Žusterna se preporučuje za boravak tokom cele godine. Hotel pored bazena na otvorenom ima i zatvorene bazene u okviru akva parka, koji se nalazi se na samoj obali mora. Hotel ima sopstveni parking i odlično je pozicioniran. U cenu paketa je uključeno i neograničeno korišćenje svih sadržaja u okviru akva parka. U neposrednoj blizini hotela je manja betonska plaža, a obnovljena gradska plaža je udaljena oko 800 metara od hotela (stazom uz more).

 • Uslovi

  U cenu svih paketa je uključeno usluga na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto), neograničeno kupanje u bazenima, parkiranje u garažnoj kući, animacijski program u Aquaparku hotela Žusterna.

  U cenu nisu uključeni prevoz, boravišna taksa koja se plaća na licu mesta i medjunarodno putno osiguranje (moguće je obezbediti u agenciji)

  Standardni popusti dete do 5,99 godina – besplatno bez ležaja; dete 5,99-11,99 godina – 50% popusta na pomoćnom ležaju; 3. odrasla osoba na pomoćnom ležaju 15% popusta.

  Doplate doplata za single use (jednokrevetnu sobu) – 22,00 Eur po osobi dnevno, doplata za suite apartman (porodičnu sobu) 45,00 Eur po sobi dnevno.

  Napomena u slučaju da u sobi boravi jedna odrasla osoba sa ili bez dece, obavezna doplata za single use. U superior sobi (soba sa balkonom) hotela Žusterna postoji mogućnost dodavanja samo jednog pomoćnog ležaja.

  Cene su izražene u Eur i plative su u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate aranžmana.

  Način plaćanja: gotovinski, virmanski, platnim karticama i čekovima gradjana.

  Odloženo plaćanje (plaćanje na rate): platnim karticama Banke Inteza na 3 rate ili čekovima gradjana – akontacija 40% + 3 mesečne rate (sa dospećem od mesec, odnosno 2 i 3 meseca od dana polaska).

  Uslovi plaćanja: obavezna akontacije od 40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska.

  Uslovi plaćanja za online rezervacije u slučaju da se rezervacija vrši sa web stranice agencije (online rezervacija), putnik stupa u kontakt direktno sa hotelom. Prilikom online rezervacije je neophodno uneti karticu kao garanciju plaćanja, a plaćanje se vrši na recepciji hotela (osim ako drugačije nije navedeno u uslovima rezervacije). Za otkazivanje ili promenu rezervacije koja je izvršena online, važe uslovi hotela, a ne turističke agencije. Ukoliko želite da rezervaciju izvršite i platite preko agencije, kontaktirajte nas ili nam pošaljite upit.

  Program putovanja AquaPark Hotel Žusterna – Kopar, Slovenija

  1. dan – Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak i smeštaj. Ulazak u sobe posle 14:00. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. 2. dan – Predposlednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje. Poslednji dan: Napuštanje soba do 11:00. Povratak sopstvenim prevozom.

  Opisi hotela, sadržaja i hotelskih usluga su informativnog karaktera i podložni su promenama. Svi polasci su individualni i nije neophodan minimum putnika da bi se program realizovao.

  Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja. Organizator putovanja je Turističko preduzeće Panorama doo Beograd, licenca OTP 90 kategorija A od 04.10.2021.

 • Dodatne Informacije

  Aquapark Hotel Žusterna 3* Kopar, Istrska cesta 67, 6000 Kopar, Slovenija.

  Sadržaj recepcija, parking, restoran, kafeterija, akva park, fitness i wellness centar.

  Sport i rekreacija bazeni, saune, fitness, masaže, biciklizam, sadržaji u okviru Marine Portorož: teniski tereni, mini golf, fudbal.

  Usluga usluga je bazi polupansiona (doručak i večera švedski sto).

  Smeštaj je u ukupno 114 smeštajnih jedinica. Sobe su sa ili bez balkona, a pored soba u ponudi su i apartmani za boravak porodica sa više dece. U sobama sa balkonom postoji mogućnost dodavanja 1 pomoćnog ležaja, dok u sobama bez balkona nema mogućnosti za dodatni ležaj.

  Kućni ljubimci nisu dozvoljeni u hotelu.

  Sobe bez balkona 23 kvadrata, francuski ležaj.

  Sobe sa balkonom 25 kvadrata, francuski ležaj ili odvojeni kreveti.

  Suite 31 kvadrat, veća soba sa pred-prostorom, francuski ležaj + trosed na razvlačenje.

  Apartman za 4 osobe površina: 41 kvadrat (veća soba sa 2 odvojena prostora), 2 francuska ležaja za 4 osobe.

  Apartman za 6 osoba površina: 40 kvadrata (spavaća soba i dnevni boravak), francuski ležaj u spavaćoj sobi, trosed na razvlačenje + sofa u dnevnoj sobi.

  Apartman za 8 osoba površina: 50 kvadrata (spavaća i dnevna soba), velika terasa sa ležaljkama, spavaća soba s francuskim krevetom + 2 odvojena kreveta, dnevna soba s trosedom (2 dodatna kreveta) 2 dodatna pomoćna kreveta.

  Check In / Out ulazak u hotel od 14.00, izlazak iz hotela do 11.00, mogućnost besplatnog korišćenja bazena i na dan odlaska.

  Akva park hotela Žusterna je kompleks bazena, atrakcija i whirpool-a na 1200 kvadrata u okviru Aquapark hotela Žusterna. Kompleks je podeljen na spoljašnji i unutrašnji deo. Od mnogobrojnih sadržaja izdvajamo: zatvoreni plivački bazen, zatvoreni dečiji bazen, unutrašnji bazen sa morskom vodom, spoljašnji bazen sa talasima, spoljašnji bazen sa podvodnim masažama…

  Wellness centar gostima Aquapark hotela Žusterna nudi: saunu, solarijum, kardio fitness i krioterapiju. U tajlandskom Nan Salonu tajlandskih masaža možete da se opustite i uživate u tajlandskim i drugim masažama.

  Aquapark hotel Žusterna svojim najmladjim gostima nudi jako bogati animacijski program. U vreme odmora i praznika, u društvu klovna Bernija deca će uživati u animacijskom programu i raznim iznenadjenjima.

  Parking je besplatan i obezbedjen za sve goste hotela.

Dodatne Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

3/5