Daleke destinacije

Individualni polasci

Pošaljite Upit

Putovanja na daleke destinacije

Pogledajte naše predloge za daleke destinacije i izaberite putovanje koje je u skladu sa vašim željama, mogućnostima ili potrebama. Odputujte bilo kada i bilo gde i upoznajte nove ljude, gradove i običaje. Pored najpopularnijih destinacija, u našoj ponudi je i veliki broj neotkrivenih mesta, plaža i hotela. Za sve dodatne informacije, pozovite nas ili nam pošaljite upit, biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo!

Indijski okean

Maldivi
Više informacija
Zanzibar
U pripremi
Mauricijus
U pripremi
Sejšeli
U pripremi

Afrika i Orijent

Egipat
U pripremi
Dubai
U pripremi
Zanzibar
U pripremi
Maroko
U pripremi
Kenija
U pripremi
Južna Afrika
U pripremi

Daleki Istok

Tajland
U pripremi
Bali
U pripremi
Vijetnam
U pripremi
Malezija
U pripremi
Kambodža
U pripremi

Karibi i Južna Amerika

Dominikana
U pripremi
Meksiko
U pripremi
Jamajka
U pripremi
Kuba
U pripremi
Peru
U pripremi
Argentina
U pripremi
Brazil
U pripremi

Česta pitanja

Osnovni paket u našoj ponudi za daleke destinacije, uključuje odabranu uslugu (vrstu obroka), povratnu avionsku kartu, transfer sa aerodroma  do izabranog hotela, kao i asistenciju lokalnog predstavnika.

Troškovi koji nisu uključeni u cenu aranžmana za daleke destinacije su: putno osiguranje, PCR test (ukoliko je obavezan), takse za vize ukoliko su neophodne i individualni troškovi na destinaciji.

U slučaju individualnih putovanja možete putovati kada god želite i datume prilagoditi vašim potrebama i mogućnostima. Ovakva putovanja ne zavise od grupe, možete putovati sami, u paru ili većem ili manjem društvu.

Grupni aranžmani su definisani datumima i polasci zavise od broja prijavljenih putnika.

Individualni aranžmani za daleke destinacije ne uključuju uslugu pratioca (vodiča) tokom putovanja. Putnici imaju mogućnost da u slučaju potrebe, kontaktiraju lokalnog predstavnika na destinaciji na engleskom jeziku.

U slučaju grupnih aranžmana koji uključuju čarter letove ili letove na redovnim linijama iz Beograda, podrazumeva se da grupa ima svog pratioca kao i predstavnika ili vodiča na destinaciji na srpskom jeziku.

Kod individualnih putovanja za daleke destinacije postoji mogućnost povezivanja više destinacija, npr. Maldivi i Šri Lanka, Kuba (Havana i Varadero) i tome sl. Prilikom slanja upita možete se opredeliti za neku od kombinacija koje smo mi već odabrali ili napraviti svoj izbor. U napomenuti u upitu je bitno da nam navedete koji broj noćenja bi želeli na svakoj pojedinačnoj destinaciji.

Povezane destinacije su odličan način da prilikom putovanja upoznate više zemalja ili lokacija u jednoj zemlji. Troškovi avionskog prevoza u tom slučaju su neznatno skuplji kao kada bi putovali na samu jednu destinaciju.

Kod grupnih aranžmana više destinacija je predvidjeno programom putovanja i brojem noćenja na svakoj pojedinačnoj destinaciji.

Za individualne aranžmane ne postoji unapred definisan broj noćenja. Možete se opredeliti za broj noćenja na osnovu vaših želja, perioda u toku godine, povoljne cene avionske karte ili promotivne ponude u hotelima. Većina hotela za daleke destinacije daje odredjene popuste za duže boravke, za 7 ili više noćenja.

Grupni aranžmani su definisani datumima i brojem noćenja.

Ukoliko želite da rezervišete aranžman za daleke destinacije, naša preporuka je da prvo pošaljete upit u kome će biti navedeni svi detalji vezani za vaše putovanje: destinacija polaska, datum polaska, broj noćenja, broj osoba i vrsta usluge. U napomeni možete u slobodnoj formi naglasiti i bilo koju dodatnu informaciju.

Na vaš upit odgovorićemo u najkraćem mogućem roku, slanjem ponude sa odredjenim rokom trajanja. To znači da bi ukoliko Vam ponuda odgovara, bilo neophodno da u roku koji je naznačen uplatite akontaciju aranžmana, a ostatak po predvidjenoj dinamici.

Ukoliko Vam ponuda ne odgovara, nemate nikakvih obaveza prema našoj agenciji, osim molbe da nam na ponudu odgovorite u roku koji je predvidjen za odgovor.

Za individualna putovanja, pored polazaka iz Beograda, naša agencija je u mogućnosti da obezbedi i letove iz gradova u okruženju, regionu ali i iz Evrope.

Za daleke destinacije nije obavezan polazak iz Beograda.

Kod grupnih putovanja i čarter letova ili letova na redovnim linijima, svi polasci su iz Beograda.

Za daleke destinacije, uglavnom sve kompanije imaju uračunat prtljag u cenu karte, i to jedan kofer (od 23-30 kg), kao i jednu putnu torbu (od 5 do 10 kg). Bebe do 2 godine nemaju prava na besplatan prtljag.

Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje prema pravilima i tarifama koje određuje avio kompanija. Iznosi dozvoljenog prtljaga se razlikuju po kompanijama i naš savet je da se kod naših agenata detaljno informišete o prtljagu pre leta.

Cene izražene u Eur su plative u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate aranžmana, osim u slučaju uplate na devizni račun naše agencije (važi za uplate iz inostranstva).

U slučaju uplate iz inostranstva, na devizni račun agencije, troškove transfera, ukoliko postoje, plaća kupac tj. putnik.

Cene aranžmana je jedinstvena i obuhvata uslugu smeštaja, ishrane, transfera i avio prevoza, a plaćanje se vrši u celosti do polaska, tj. prilikom rezervacije ili par dana nakon izvršene rezervacije (ukoliko je to moguće).

U odredjenim situacijama, moguće je uplatiti deo akontacije aranžmana, (minimalno 40%), a ostatak 15 dana pre polaska.

Kod individualnih putovanja avionski prevoz se plaća u celosti prilikom rezervacije ili u roku koji je predvidela avio kompanija, a to je obično, najkasnije 2 dana po izvršenoj rezervaciji.

Način plaćanja za sve usluge može biti: gotovinski, platnim karticama ili na osnovu profakture.

Pošaljite Upit
back-to-top