Crna Gora

Crna Gora Letovanje - od Njivica do Ade Bojane

Crna Gora Ponude

Tip Ponude

Lokacije

Smeštaj

Usluge

3/5
4/5
4/5
3/5
4/5
4/5
4/5
4/5
4/5

Crna Gora Info

Crna Gora se sa pravom može smatrati jednom od najlepših destinacija za putovanja i letovanje. Smeštena je na samom jugu Jadranskog mora i kada je letnji odmor u pitanju, jedna je od najpopularnijih zemalja, kod naših turista.

Bar je jedna od najpoznatijih destinacija za letovanje u Crnoj Gori, veliki je lučki grad i mesto sa bogatom istorijom i kulturnom baštinom. Jedna od najznačajnih atrakcija u Baru je Stari grad, unutar koga se nalazi čitav splet uličica, crkava, i građevina koja svedoče o njegovoj bogatoj istoriji. Bar je poslednjih godina dosta uložio u smeštajne kapacitete, turističku i ugostiteljsku infrastrukturu i uredjivaje plaža. Tokom letnje sezone ovde se održava i veliki broj kulturnih manifestacija koje dodatno upotpunjuju turističku ponudu.

Bečići su udaljeni 3 km od Budve i već godinama su sinonim za letovanje u Crnoj Gori. Povezani su sa Budvom šetalištem uz samu obalu. Odlične plaže i razvijena hotelska infrastruktura, čine ga idealnim mestom za kvalitetan i miran odmor. Pored odličnih hotela visoke kategorije, u ponudi je i veliki broj restorana sa tradicionalnom mediteranskom i lokalnom kuhinjom. Poznata peščana plaža u Bečićima je centar aktivnosti i dešavanja, sa velikom vodenih sportova.

Budva poznata kao „metropola turizma“ je najposećenija destinacija u Crnoj Gori i jedna od najposećenijih na Jadranu. Budva je destinacija koja je poznata po odličnom provodu, i po mnogima je jedno od najpopularnijih mesta za ljubitelje nоćnog života. Ono što isto tako, privlači turiste iz celog sveta u Budvu, je neponovljiva lepota sunca, mora i izvanredne plaže u podnožju planina. Budva je pored toga što je poznata destinacija za odmor, prepoznatljiva i po brojnom kulturnom i istorijskom nasledju: spomenicima, arheološkim iskopinama, tvrdjavama, manastirima i crkvama.

Herceg Novi predstavlja centralnu tačku Bokokotorskog zaliva, sa najvećim brojem hotela, apartmana, restorana, kafeterija. Prepoznatljiv je po starom gradu, posebno Kanli kuli, kao i šetalištu Pet Danica, dugom pet kilometara, koje obalom povezuje Igalo, Herceg Novi i Meljine. Poznat je i po raznovrsnim kulturnim dešavanjima tokom cele godine. Posebno popularna manifestacija su dani Mimoze, koja se održava svake godine tokom februara.

Igalo je jedna od najpoznatijih turističkih destinacija na crnogorskom primorju. Naselje je sa puno zelenila i sunca, i posebno je poznato kao mesto sa razvijenim zdravstvenim turizmom. Mesto je poznato po mineralnoj vodi i lekovitom blatu – morskom mulju sa Blatne plaže. Igalo je danas centar zdravstvenog turizma Crne Gore, u koji godinama unazad dolaze gosti iz celog sveta. Igalo ima preko 260 sunčanih dana godišnje i jako dugu sezonu kupanja, koja traje od maja do oktobra. Prosečna temperatura vode je oko 16 C. Šetalište Pet Danica povezuje Herceg Novi i Igalo, a duž celog šetališta su različiti sadržaji prilagodjeni svim kategorijama putnika.

Petrovac je jedno od najlepših mesta u Crnoj Gori i sinonim za porodično letovanje. Malo primorsko mesto odlikuje se blagom mediteranskom klimom sa skoro 300 sunčanih dana u godini. Zalivi, duge plaže i male peskovite uvale, su verovatno nalepše na ovom delu Jadrana. Šume i zelenilo i izniklo u kamenjaru okružuju skoro svaki zaliv i uvalu. Priroda je bujna sa dosta maslina, narandži, lovora, limuna i leandrima. Blizina plaže i smeštajnih kapaciteti omogućavaju da na najbolji mogući način iskoristite svoj odmor.

Pržno je malo ribarsko mesto koje je poznato po fantastičnim plažama, kvalitetnom smeštaju i odličnim restoranima sa ribljim specijalitetima. Udaljeno je od Budve oko 6 km, od aerodroma u Tivtu oko 25 km i aerodroma u Podgorici oko 58 km. Glavna atrakcija u Pržnom je bivša kraljevska rezidencija koja se nalazi na površini od 18 hektara i obuhvata botaničku baštu i jednu od najlepših plaža na crnogorskom primorju, „Kraljičinu Plažu“. Koriščenje ove plaže je besplatno samo za goste vile Miločer. U neposrednoj blizini se nalaze i druge plaže: Sveti Stefan, Kamenovo i Drobni Pijesak koje su isto tako lepe, čiste i uredjene.

Ulcinj je najjužniji grad i središte istoimene opštine na crnogorskoj obali Jadrana. Klima je mediteranska, topla leta i blage zime, a srednja godišnja temperatura iznosi oko 16,5 °C. Januar je najhladniji mesec (prosek 10 °C), a jul najtopliji, sa prosekom temperature oko 27 °C). Ulcinj je poznat po najlepšoj i najdužoj peščanoj plaži na Jadranu, čuvenoj Velikoj plaži.

Ada Bojana je najpopularnija destinacija na crnogorskom primorju u ponudi naše agencije. Korektan smeštaj, dobra ishrana, ljubazni domaćini i duga peščana plaža već godinama privlače veliki broj turista na Adu. Svi ljubitelji naturizma se ovde osećaju kako kod svoje kuće. Upravo zato, već godinama unazad, putnici se sa zadovljstvom vraćaju na Adu Bojanu. Za ovaj program i destinaciju omogućili smo i dodatne popuste za plaćanje u celosti do polaska.

Svim našim putnicima, pored individualnih putovanja za Crnu Goru na bazi sopstvenog prevoza, nudimo mogućnost doplate za redovni avionski prevoz do Tivta i Podgorice.

Program putovanja Crna Gora Letovanje

1. dan – Putovanje sopstvenim prevozom ili avionskim prevozom do Tivta ili Podgorice uz doplatu. U slučaju avionskog prevoza, transfer od aerodroma do objekta je individualan i uz doplatu. Dolazak i smeštaj. Ulazak u sobe posle 14:00. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. 2. dan – Predposlednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje. Poslednji dan: Napuštanje soba do 11:00. Povratak sopstvenim prevozom.

Opisi hotela, sadržaja i hotelskih usluga su informativnog karaktera i podložni su promenama. Svi polasci su individualni i nije neophodan minimum putnika da bi se program realizovao.  Uz program Crna Gora Letovanje važe Opšti uslovi organizatora putovanja.