Pržno

Crna Gora

Pržno Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

Sadržaj

5/5
5/5
4/5

Pržno Info

Pržno je malo ribarsko mesto koje je poznato po fantastičnim plažama, kvalitetnom smeštaju i odličnim restoranima sa ribljim specijalitetima. Udaljeno je od Budve oko 6 km, od aerodroma u Tivtu oko 25 km i aerodroma u Podgorici oko 58 km.

Glavna atrakcija u Pržnom je bivša kraljevska rezidencija koja se nalazi na površini od 18 hektara i obuhvata botaničku baštu i jednu od najlepših plaža na crnogorskom primorju, „Kraljičinu Plažu“. Koriščenje ove plaže je besplatno samo za goste vile Miločer. U neposrednoj blizini se nalaze i druge plaže: Sveti Stefan, Kamenovo i Drobni Pijesak koje su isto tako lepe, čiste i uredjene.

Svi polasci za aranžman Pržno Letovanje su individualni i ne zavise od broja prijavljenih putnika. Gosti mogu sami da izaberu objekat, dužinu boravka i uslugu u zavisnosti od raspoloživosti mesta.

Hotel California na Svetom Stefanu se nalazi samo na nekoliko koraka od mora i šljunkovite plaže. U okolini hotela su restorani i kafići gde gosti mogu na najbolji mogući način da se opuste i uživaju u lokalnim specijalitetima. Sobe su moderne i luksuzne, a hotelska usluga je na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto).

Hotel Maestral Resort & Casino Pržno je jedan od najboljih hotela na crnogorskom primorju. U neposrednoj je blizini Svetog Stefana i ima sopstvenu plažu sa plažnim barom. Korišćenje plaže je besplatno, a ležaljke i suncobrani su uključeni u cenu za hotelske goste. Kompleks ima i 4 izvanredna restorana. U restoranima možete uživati u izvanrednim jelima mediteranske i internacionalne kuhinje i velikom izboru vina. Tokom vikenda, praznika i Nove godine u kompleksu uživo nastupaju najpoznatije regionalne muzičke zvezde.

Hotel HEC Residence Pržno se nalazi u Miločeru, na jednom od eksluzivnijih letovališta na crnogorskom primorju. U neposrednoj je blizini parka i udaljen je oko 300 metara od peščane plaže „Pržno“ i hotela Maestral. Za goste hotela je organizovan tokom sezone i transfer uz doplatu na sve plaže u blizini. Ostali sadržajiЧ restoran, lobby bar, salа za konferencije, recepcijа, lift. Hotel ima 3 sprata. Na zadnjem spratu je manji bazen sa izvanrednim pogledom na more i zaliv.

U okviru aranžmana Petrovac Letovanje postoji mogućnost doplate za avionski prevoz do Tivta ili Podgorice tokom letnje sezone.

Program putovanja Petrovac Letovanje

1. dan – Putovanje sopstvenim prevozom ili avionskim prevozom do Tivta ili Podgorice uz doplatu. U slučaju avionskog prevoza, transfer od aerodroma do objekta je individualan i uz doplatu. Dolazak i smeštaj u nekom od objekata u Petrovcu. Ulazak u sobe posle 14:00. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. 2. dan – Predposlednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje. Poslednji dan: Napuštanje soba do 11:00. Povratak sopstvenim prevozom.

Opisi hotela, sadržaja i hotelskih usluga su informativnog karaktera i podložni su promenama. Svi polasci su individualni i nije neophodan minimum putnika da bi se program realizovao.  Uz program važe Opšti uslovi organizatora putovanja.