Herceg Novi

Herceg Novi - Crna Gora Letovanje - Odmor na Jadranu

Herceg Novi predstavlja centralnu tačku turističke ponude Bokokotorskog zaliva, sa najvećim brojem hotela, apartmana, restorana, kafeterija. Prepoznatljiv je po starom gradu, posebno Kanli kuli, kao i šetalištu Pet Danica, dugom pet kilometara, koje obalom povezuje Igalo, Herceg Novi i Meljine.

 • Dodatne Informacije

  Herceg Novi i Bokokotorski zaliv su omiljene turističke destinacije za letovanje. Mediteranska atmosfera, ahitektura i ljubazni domaćini su razlozi koji već godinama privlače veliki broj turista.

  Brojni restorani i kafeterije imaju odličnu ponudu hrane i pića po pristupačnim cenama.

  Herceg Novi je poznat i po raznovrsnim kulturnim dešavanjima tokom cele godine. Posebno popularna manifestacija su Dani Mimoze, koja se održava svake godine tokom februara.

  Aranžman za Herceg Novi je individualan i nije neophodan minimum putnika da bi se putovanje realizovalo. Putnici sami biraju datume putovanja u zavisnosti od raspoloživosti u objektima iz naše ponude.

  Herceg Novi i Bokokotorski zaliv su omiljene turističke destinacije za letovanje. Mediteranska atmosfera, ahitektura i ljubazni domaćini su razlozi koji već godinama privlače veliki broj turista. Brojni restorani i kafeterije imaju odličnu ponudu hrane i pića po pristupačnim cenama.

  Plaže u Bokokotorskom zalivu predstavljaju pravu atrakciju za celodnevne izlete. a najpoznatije su: Njivice, Rose, Žanjice i ostrvo Mamula, do kojih možete doći kolima ili turističkim brodićima. Ulaz na javne plaže je besplatan, a plažni mobilijar se uglavnom dodatno naplaćuje.

  U našoj ponudi za Herceg Novi su kvalitetni hoteli i apartmani. Od ponude hotela posebno izdvajamo luksuzan objekat Iberostar Herceg Novi u Njivicama,  kao i Kompleks Hunguest Sun Resort koji je jedan od najpopularnijih porodičnih objekata na hercegnovskoj rivijeri.

  Hotel Hunguest Sun Resort se nalazi na samoj granici Herceg Novog i Igala. Objekat raspolaže sa sportskim terenima, spoljašnjim bazenom i kvalitetnim smeštajem u vilama i hotelskim zgradama. Hrana je izuzetno raznovrsna i kvalitetna, a ovaj objekat se posebno preporučuje za boravak porodica sa decom.

  Iberostar Herceg Novi je kompleks iz čuvenog lanca Iberostar i nalazi se u Njivicama na jednom od najlepših mesta bokokotorskog zaliva. Kompletno je renoviran i potpuno se uklapa u okolinu sa dosta zelenila. Lokacija je poznata i po tome, što je na ovom delu zaliva najčistija morska voda, a plaže su uredjenje po najvišim turističkim standardima.

  Aranžman Letovanje Herceg Novi je na bazi sopstvenog prevoza uz mogućnost doplate za avionski prevoz za Crnu Goru po trenutno najpovoljnim tarifama. Avionski prevoz tokom letnje sezone je moguće rezervisati za letove do Tivta ili Podgorice. U odredjenim terminima postoji i mogućnost organizovanja transfera sa aerodroma do odabranog smeštaja.

Herceg Novi Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

4/5
4/5