Herceg Novi

Herceg Novi

Herceg Novi predstavlja centralnu tačku turističke ponude Bokokotorskog zaliva, sa najvećim brojem hotela, apartmana, restorana, kafeterija. Prepoznatljiv je po starom gradu, posebno Kanli kuli, kao i šetalištu Pet Danica, dugom 5 km, koje obalom povezuje Igalo, Herceg Novi i Meljine. Poznat je i po raznovrsnim kulturnim dešavanjima tokom cele godine. Posebno popularna manifestacija su dani Mimoze, koja se održava svake godine tokom februara.

Dodatne Informacije

  • Herceg Novi Letovanje

    Herceg Novi i Bokokotorski zaliv su omiljene turističke destinacije za letovanje. Mediteranska atmosfera i ahitektura i ljubazni domaćini su razlozi koji već godinama privlače veliki broj turista. Brojni restorani i kafeterije imaju odličnu ponudu hrane i pića po pristupačnim cenama. Turističku atrakciju predstavlja i veliki broj okolnih plaža i ostrva: Njivice, Rose, Žanjice i ostrvo Mamula do kojih možete doći kolima ili turističkim brodićima. Ulaz na javne plaže je besplatan, a plažni mobilijar se uglavnom dodatno naplaćuje.

  • Herceg Novi Prevoz

    Aranžmani za Herceg Novi su individualni i trenutno nemamo mogućnost organizovanog prevoza. Ukoliko putnici žele, agencija je u mogučnosti da obezbedi avionski prevoz uz doplatu za Tivat ili Podgoricu. Transfer od aerodroma do željenog objekta, moguće je obezbediti na licu mesta uz doplatu.

Herceg Novi Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

4/5

Mapa