Terme Olimia

Slovenija

Terme Olimia

Terme Olimia je destinacija koju toplo preporučujemo, posebno u periodu od proleća do jeseni, kada se ovaj kraj može doživeti na najbolji mogući način. U zimskom periodu, gostima je omogućeno da koriste zatvorene termalne sadržaje, namenjene parovima i porodicama. U samom kompleksu pored odličnih luksuznih hotela, nalaze se i apartmani Rosa i Lipa. Apartmani Rosa su povezani toplim prolazom sa svim bazenskim kapacitetima. Svim gostima u Termama Olimia je obezbedjen besplatan parking u natkrivenoj garaži.

Informacije

 • Dodatne Informacije

  Prevoz

  Za putovanje kolima u Terme Olimia je potrebno nešto manje od 5 sati.  Naša preporuka za putovanje je put preko hrvatskog Zagorja (Zagreb – Zaprešić – Kumrovec – Terme Tuhelj – Terme Olimia), gde se ne kupuje vinjeta za korišćenje auto puta. Ukoliko se odlučite za putovanje preko Čateža i Brežica obavezna je kupovina vinjete.

  Izleti

  Za vreme vašeg boravka trebalo bi posetiti Samostan Olimlje – najstariju apoteku u Evropi, Jelenov Greben – rezervat jelena i turistički kompleks, čuvenu fabriku čokolade Olimlje i za sve ljubitelje pravog i nepasterizovanog piva, pivnicu Haler.

  Hoteli Terme Olimia

  Hoteli u Termama Olimia su jako kvalitetni i pružaju idealne uslove za boravak parova i porodica sa decom. Hoteli su povezani su svim bazenskim sadržajima podzemnim prolazom.

  Hotel Breza 4*

  Pravi porodični hotel koji nudi komforne sobe sa pogledom na šumu ili na termalni kompleks. Za porodice sa decom preporučujemo suite sobe koje nude mogućnost dodatnih ležajeva.

  Hotel Sotelia 4*

  Jedan od najluksuznijih wellness hotela u regionu. Smeštaj u sobama je na jako visokom nivou, a ishrana u hotelskom restoranu nudi poseban doživljaj i iskustvo za sva čula.

  Apartmani

  Za sve ljubitelje pravog komoditeta toplo preporučujemo apartmane u Termama Olimia.

  Apartmani Rosa 4*

  Povezani sa svim hotelima i zatvorenim bazenskim sadržajima podzeminim prolazom. Kompletno su opremljeni sa posudjem i posteljinom i pravi su izbor za boravak porodica.

  Apartmani Lipa 4*

  Nalaze se u neposrednoj blizini termalnog centra Termalija, izgradjeni su od prirodnih materijala i potpuno uklopljeni u krajolik i zelenilo koje ih okružuje. Apartmni Lipa nisu povezani podzemnim prolazom sa zattvorenim vodenim sadržajima. ali su pravi izbor za boravak porodica tokom letnjeg perioda.

  Wellness Thermalia

  Wellness centar Thermalia je najveći zatvoreni termalni kompleks u Termama Olimija. Sastoji se iz otvorenog i zatvorenog dela i pruža različite mogućnosti za sve starosne kategorije. Centar je podeljen na 3 tematska dela: Thermalia Family fun, Thermalia Relax i Thermalia sauna centar.

  Wellness Orhidelia

  Wellness Orhidelia je jedan od najluksuznijih spa kompleksa u regionu. Namenjen je odraslim osobama, a sadržaj čine spoljašni i unutrašnji relax bazeni, whirpooli i gejziri, spora reka, tematske saune i nudistička terasa.

  Letnji termalni park Aqualuna

  Termalni park Aqualuna je jedan od najvećih akva parkova na otvorenom u Sloveniji. Nalazi se na površini od preko 3000 kvadrata i raspolaže sadržajima koji su namenjeni svim uzrastima. Sadržaj akva parka: veći i manji bazeni, adrenalinskim toranj sa toboganima, gusarska lađa Aqua Jungle, Aqua Safari, restorani na otvorenom i dodatni sadržaji za animaciju.

  Temperatura vode u bazenima je od 24 C do 32 C. Vodeni park Aqua Luna je udaljen oko 2 km od centra kompleksa Terme Olimia, a do njega možete doći kolima, pešice uz prijatnu šetnju pored šume i turističkim vozićem u letnjim mesecima.

  Wellness Armonia

  Wellness & Spa centar Armonia je skriveni wellness kutak u okviru hotela Sotelia. Ovde možete izabrati neku od preko 30 različitih masaža iz celog sveta, kao i vrhunske kozmetičke tretmane. Naša preporuka je čuvena Olimska masaža čokoladom. Tretmani za sva čula i nega i oblikovanje tela su sastavni deo usluga.

  Medicinski centar zdravlja

  Centar Zdravlja Olimia je namenjen gostima koji za vreme boravka žele da izvrše medicinske preglede, i započnu sa terapijama i tretmanima neophodnim za poboljšanje zdravlja i opšteg stanja. Centar zdravlja u Termama Olimia je opremljen najnovijim aparatima za dijagnostiku, lečenje i rehabilitaciju.

   

Terme Olimia Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

Sadržaj

4/5
3/5
4/5
4/5