Terme Olimia

Slovenija

Apartmani Lipa - Terme Olimia
Terme Olimia

Apartmani Lipa 3*

U neposrednoj blizini wellness centara Termalija, hotela i apartmanskog naselja Rosa

Više informacija
Apartmani Rosa - Terme Olimia
Terme Olimia

Apartmani Rosa 3*

Povezani toplim prolazom sa svim wellness sadržajima u okviru kompleksa

Više informacija
Hotel Breza - Terme Olimia
Terme Olimia

Hotel Breza 4*

Hotel je povezan sa svim wellness sadržajima i preporučuje se za boravak porodica

Više informacija
Hotel Sotelia - Terme Olimia
Terme Olimia

Hotel Sotelia 4*

Hotel vrhunske usluge i spa sadržaja

Više informacija

Terme Olimia, luksuzni wellness & spa

Terme Olimia su destinacija koju toplo preporučujemo svim našim putnicima,  posebno u periodu od proleća do jeseni kada se ovaj kraj može doživeti na najbolji mogući način. U zimskom periodu, gostima je omogućeno da sadrže sve termalne sadržaje, namenjene parovima i porodicama, za koje je posebno interesantan kompleks Termalia Fun. U samom kompleksu pored odličnih hotelskih kapaciteta, nalaze se i apartmani Rosa i Lipa. Apartmani Rosa su povezani toplim prolazom sa svim bazenskim kapacitetima. Svim gostima u Termama Olimia je obezbedjen besplatan parking u natkrivenoj garaži.

Terme Olimia prevoz

Za putovanje kolima u Terme Olimia je potrebno nešto manje od 5 sati. Naša preporuka za putovanje je put preko hrvatskog Zagorja (Zagreb – Zaprešić – Kumrovec – Terme Tuhelj – Terme Olimia), gde se ne kupuje vinjeta za korišćenje auto puta. Ukoliko se odlučite za putovanje preko Čateža i Brežica obavezna je kupovina vinjete za korišćenje auto puta kroz Sloveniju. Cena sedmodnevne vinjete je 15,00 Eur. Vinjeta se kupuje na samom graničnom prelazu ili benzinskim pumpama. Cene putarina u Hrvatskoj su oko 15,00 Eur po pravcu, a putarinu možete platiti u gotovini u Eur ili kunama ili platnom karticom.

Atrakcije u blizini

Za vreme vašeg boravka trebalo bi posetiti Samostan Olimlje – najstariju apoteku u Evropi, Jelenov Greben – rezervat jelena i turistički kompleks, čuvenu fabriku čokolade Olimlje i za sve ljubitelje pravog i nepasterizovanog piva, pivnicu Haler.

Terme Olimia atrakcije

Hotel Sotelia Slovenija Wellness Orhidelia

Wellness Orhidelia

Wellness Orhidelia je jedan od najluksuznijih wellness & spa kompleksa u regionu. Namenjen je odraslim osobama, a sadržaj čine spoljašni i unutrašnji relax bazeni, whirpooli i gejziri, spora reka, tematske saune i nudistička terasa. 

Hotel Sotelia Slovenija Family Wellness Thermalia

Family Wellness Thermalia

Wellness centar Thermalia je najveći zatvoreni termalni kompleks u Termama Olimija i namenjen je svim starosnim kategorijama. Podeljen je na 3 tematska dela: Thermalia Family fun, Thermalia Relax i Thermalia sauna centar. 

Hotel Sotelia Slovenija Aqualuna

Aqualuna

Termalni park Aqualuna je jedan od najvećih akva parkova na otvorenom u Sloveniji. Nalazi se na površini od preko 3000 kvadrata i raspolaže sadržajima koji su namenjeni svim uzrastima. Akva park Aqua Luna je udaljen oko 2 km od kompleksa Terme Olimia.

Hotel Sotelia Slovenija Wellness & Spa Armonia

Wellness & Spa Armonia

Spa Armonia je skriveni wellness kutak u okviru hotela Sotelia. Ovde možete izabrati neku od preko 30 različitih masaža iz celog sveta, kao i vrhunske kozmetičke tretmane. Naša preporuka je čuvena Olimska masaža čokoladom. Tretmani za sva čula i nega i oblikovanje tela su sastavni deo usluga.

Hotel Breza Terme Olimia Slovenija Centar zdravlja Olimia

Centar Zdravlja Olimia

Centar Zdravlja Olimia je namenjen gostima koji za vreme boravka žele da izvrše medicinske preglede, i započnu sa terapijama i tretmanima neophodnim za poboljšanje zdravlja i opšteg stanja. Centar zdravlja u Termama Olimia je opremljen najnovijim aparatima za dijagnostiku, lečenje i rehabilitaciju.

Terme Olimia Slovenija Saune

Saune

Terme Olimia u okviru Wellness centra Thermalia nude i najveći svet sauna u Sloveniji na 1.550 kvadrata nudi devet različnih sauna u različitim bojama. U okviru Wellness centra Orhidelia nalazi se i poznati Svet sauna (parna kupatila, finske saune, vodeni kreveti), a ponudu dopunjava i spoljašnja nudistička terasa s bazenom.

Terme Olimia za najmladje

Family Wellness Thermalia Fun je prvi i najveći wellness za celu porodicu u Sloveniji.

Napravljen je prvenstveno za uživanje cele porodice, kao najmladjih članova, tako i njihovih roditelja. Koncipiran je kao lavirint bazena i vodenih prostora, gde svaki član porodice ima svoj omiljeni kutak.

Najmladji mogu uživati u penjanju po zidu za penjanje iznad vode. Poseban doživljaj je i gledanje filma u 7D bioskopu ili igranje pesku.

Najmladji gosti tokom leta posebno mogu uživati u svim sadržajim i atrakcijama u jednom od najvećih akva parkova u Sloveniji na otvorenom, vodenom kompleksu Aqua Luna.

back-to-top