Terme Olimia

Terme Olimia

Terme Olimia je destinacija koju toplo preporučujemo, posebno u periodu od proleća do jeseni, kada se ovaj kraj može doživeti na najbolji mogući način. U zimskom periodu, gostima je omogućeno da koriste zatvorene termalne sadržaje, namenjene parovima i porodicama. U samom kompleksu pored odličnih hotelskih kapaciteta, nalaze se i apartmani Rosa i Lipa. Apartmani Rosa su povezani toplim prolazom sa svim bazenskim kapacitetima. Svim gostima u Termama Olimia je obezbedjen besplatan parking u natkrivenoj garaži.

Dodatne Informacije

 • Terme Olimia Izleti

  Za vreme vašeg boravka trebalo bi posetiti Samostan Olimlje – najstariju apoteku u Evropi, Jelenov Greben – rezervat jelena i turistički kompleks, čuvenu fabriku čokolade Olimlje i za sve ljubitelje pravog i nepasterizovanog piva, pivnicu Haler.

 • Terme Olimia Prevoz

  Za putovanje kolima u Terme Olimia je potrebno nešto manje od 5 sati.  Naša preporuka za putovanje je put preko hrvatskog Zagorja (Zagreb – Zaprešić – Kumrovec – Terme Tuhelj – Terme Olimia), gde se ne kupuje vinjeta za korišćenje auto puta. Ukoliko se odlučite za putovanje preko Čateža i Brežica obavezna je kupovina vinjete.

 • Теrme Olimia Hoteli

  Hoteli u Termama Olimia su jako kvalitetni i pružaju idealne uslove za boravak parova i porodica sa decom. Hoteli su povezani su svim bazenskim sadržajima podzemnim prolazom.

  Hotel Breza 4* je pravi porodični hotel koji nudi komforne sobe sa pogledom na šumu ili na termalni kompleks. Za porodice sa decom preporučujemo suite sobe koje nude mogućnost dodatnih ležajeva.

  Hotel Sotelia 4* je jedan od najluksuznijih wellness hotela u regionu. Smeštaj u sobama je na jako visokom nivou, a ishrana u hotelskom restoranu nudi poseban doživljaj i iskustvo za sva čula.

 • Terme Olimia Apartmani

  Za sve ljubitelje pravog komoditeta toplo preporučujemo apartmane u Termama Olimia. Apartmani Rosa 4* su povezani sa svim hotelima i zatvorenim bazenskim sadržajima podzeminim prolazom. Kompletno su opremljeni sa posudjem i posteljinom i pravi su izbor za boravak porodica.

  Apartmani Lipa 4* se nalaze u neposrednoj blizini termalnog centra Termalija, izgradjeni su od prirodnih materijala i potpuno uklopljeni u krajolik i zelenilo koje ih okružuje. Apartmni Lipa nisu povezani podzemnim prolazom sa zattvorenim vodenim sadržajima. ali su pravi izbor za boravak porodica tokom letnjeg perioda.

 • Wellness centra Thermalia

  Wellness centar Thermalia je najveći zatvoreni termalni kompleks u Termama Olimija. Sastoji se iz otvorenog i zatvorenog dela i pruža različite mogućnosti za sve starosne kategorije. Centar je podeljen na 3 tematska dela: Thermalia Family fun, Thermalia Relax i Thermalia sauna centar.

 • Wellness Orhidelia

  Wellness Orhidelia je jedan od najluksuznijih spa kompleksa u regionu. Namenjen je odraslim osobama, a sadržaj čine spoljašni i unutrašnji relax bazeni, whirpooli i gejziri, spora reka, tematske saune i nudistička terasa.

 • Termalni Park Aqualuna

  Termalni park Aqualuna je jedan od najvećih akva parkova na otvorenom u Sloveniji. Nalazi se na površini od preko 3000 kvadrata i raspolaže sadržajima koji su namenjeni svim uzrastima. Sadržaj akva parka: veći i manji bazeni, adrenalinskim toranj sa toboganima, gusarska lađa Aqua Jungle, Aqua Safari, restorani na otvorenom i dodatni sadržaji za animaciju.

  Temperatura vode u bazenima je od 24 C do 32 C. Vodeni park Aqua Luna je udaljen oko 2 km od centra kompleksa Terme Olimia, a do njega možete doći kolima, pešice uz prijatnu šetnju pored šume i turističkim vozićem u letnjim mesecima.

 • Wellness & Spa Armonia

  Wellness & Spa centar Armonia je skriveni wellness kutak u okviru hotela Sotelia. Ovde možete izabrati neku od preko 30 različitih masaža iz celog sveta, kao i vrhunske kozmetičke tretmane. Naša preporuka je čuvena Olimska masaža čokoladom. Tretmani za sva čula i nega i oblikovanje tela su sastavni deo usluga.

 • Centar Zdravlja Olimia

  Centar Zdravlja Olimia je namenjen gostima koji za vreme boravka žele da izvrše medicinske preglede, i započnu sa terapijama i tretmanima neophodnim za poboljšanje zdravlja i opšteg stanja. Centar zdravlja u Termama Olimia je opremljen najnovijim aparatima za dijagnostiku, lečenje i rehabilitaciju.

Terme Olimia Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

3/5
3/5
4/5
4/5

Mapa