Terme Olimia

Slovenija

Slovenija

Terme Olimia

Terme Olimia su destinacija koju toplo preporučujemo svim našim putnicima,  posebno u periodu od proleća do jeseni kada se ovaj kraj može doživeti na najbolji mogući način. 

U zimskom periodu, gostima je omogućeno da sadrže sve termalne sadržaje, namenjene parovima i porodicama, za koje je posebno interesantan kompleks Termalia Fun. 

U samom kompleksu pored odličnih hotelskih kapaciteta, nalaze se i apartmani Rosa i Lipa. Apartmani Rosa su povezani toplim prolazom sa svim bazenskim kapacitetima.

Svim gostima u Termama Olimia je obezbedjen besplatan parking u natkrivenoj garaži.

Hotel Breza Terme Olimia Slovenija Thermalia
Play Video

Informacije o prevozu

Za putovanje kolima u Terme Olimia je potrebno nešto manje od 5 sati. Naša preporuka za putovanje je put preko hrvatskog Zagorja (Zagreb – Zaprešić – Kumrovec – Terme Tuhelj – Terme Olimia), gde se ne kupuje vinjeta za korišćenje auto puta. Ukoliko se odlučite za putovanje preko Čateža i Brežica obavezna je kupovina vinjete za korišćenje auto puta kroz Sloveniju. Cena sedmodnevne vinjete je 15,00 Eur. Vinjeta se kupuje na samom graničnom prelazu ili benzinskim pumpama. Cene putarina u Hrvatskoj su oko 15,00 Eur po pravcu, a putarinu možete platiti u gotovini u Eur ili kunama ili platnom karticom.

Atrakcije u blizini

Za vreme vašeg boravka trebalo bi posetiti Samostan Olimlje – najstariju apoteku u Evropi, Jelenov Greben – rezervat jelena i turistički kompleks, čuvenu fabriku čokolade Olimlje i za sve ljubitelje pravog i nepasterizovanog piva, pivnicu Haler.

Terme Olimia Wellness

Bazeni i saune

Hotel Sotelia Slovenija Wellness Orhidelia

Wellness Orhidelia

Wellness Orhidelia je jedan od najluksuznijih wellness & spa kompleksa u regionu. Namenjen je odraslim osobama, a sadržaj čine spoljašni i unutrašnji relax bazeni, whirpooli i gejziri, spora reka, tematske saune i nudistička terasa. 

Hotel Sotelia Slovenija Family Wellness Thermalia

Family Wellness Thermalia

Wellness centar Thermalia je najveći zatvoreni termalni kompleks u Termama Olimija i namenjen je svim starosnim kategorijama. Podeljen je na 3 tematska dela: Thermalia Family fun, Thermalia Relax i Thermalia sauna centar. 

Hotel Sotelia Slovenija Aqualuna

Aqualuna

Termalni park Aqualuna je jedan od najvećih akva parkova na otvorenom u Sloveniji. Nalazi se na površini od preko 3000 kvadrata i raspolaže sadržajima koji su namenjeni svim uzrastima. Akva park Aqua Luna je udaljen oko 2 km od kompleksa Terme Olimia.

Hotel Sotelia Slovenija Wellness & Spa Armonia

Wellness & Spa Armonia

Spa Armonia je skriveni wellness kutak u okviru hotela Sotelia. Ovde možete izabrati neku od preko 30 različitih masaža iz celog sveta, kao i vrhunske kozmetičke tretmane. Naša preporuka je čuvena Olimska masaža čokoladom. Tretmani za sva čula i nega i oblikovanje tela su sastavni deo usluga.

Centar Zdravlja Olimia

Centar Zdravlja Olimia je namenjen gostima koji za vreme boravka žele da izvrše medicinske preglede, i započnu sa terapijama i tretmanima neophodnim za poboljšanje zdravlja i opšteg stanja. Centar zdravlja u Termama Olimia je opremljen najnovijim aparatima za dijagnostiku, lečenje i rehabilitaciju.

Terme Olimia Slovenija Saune

Saune

Terme Olimia u okviru Wellness centra Thermalia nude i najveći svet sauna u Sloveniji na 1.550 kvadrata nudi devet različnih sauna u različitim bojama. U okviru Wellness centra Orhidelia nalazi se i poznati Svet sauna (parna kupatila, finske saune, vodeni kreveti), a ponudu dopunjava i spoljašnja nudistička terasa s bazenom.

Tobogani & atrakcije

Terme Olimia za decu

Terme Olimia za najmladje

Family Wellness Thermalia Fun je prvi i najveći wellness za celu porodicu u Sloveniji.

Napravljen je prvenstveno za uživanje cele porodice, kao najmladjih članova, tako i njihovih roditelja. Koncipiran je kao lavirint bazena i vodenih prostora, gde svaki član porodice ima svoj omiljeni kutak.

Najmladji mogu uživati u penjanju po zidu za penjanje iznad vode. Poseban doživljaj je i gledanje filma u 7D bioskopu ili igranje pesku.

Najmladji gosti tokom leta posebno mogu uživati u svim sadržajim i atrakcijama u jednom od najvećih akva parkova u Sloveniji na otvorenom, vodenom kompleksu Aqua Luna.

Smeštaj

  • Sve
  • 3* (Terme Olimia)
  • Apartmani (Terme Olimia)
  • 4* (Terme Olimia)
Apartmani Lipa - Terme Olimia
SlovenijaTerme Olimia

Apartmani Lipa 3*

U neposrednoj blizini wellness centara Termalija, hotela i apartmanskog naselja Rosa

Više informacija
Apartmani Rosa - Terme Olimia
SlovenijaTerme Olimia

Apartmani Rosa 3*

Povezani toplim prolazom sa svim wellness sadržajima u okviru kompleksa

Više informacija
Hotel Breza - Terme Olimia
SlovenijaTerme Olimia

Hotel Breza 4*

Hotel je povezan sa svim wellness sadržajima i preporučuje se za boravak porodica

Više informacija
Hotel Sotelia - Terme Olimia
SlovenijaTerme Olimia

Hotel Sotelia 4*

Hotel vrhunske usluge i sadržaja, povezan toplim prolazom sa svim wellness sadržajima

Više informacija

Galerija slika

Galerija

back-to-top