Hotel Sotelia

4/5

Terme Olimia, Slovenija

Opis

Hotel Sotelia Terme Olimia je neobičan hotel, kakvog nećete naći u bližoj i daljnjoj okolini. Posebnost hotela je povezanost sa prirodom, specifična arhitektura, zeleni krovovi i svetle površine koje kreiraju osećaj potpunog opuštanja i prirodnog okruženja. Hotel Sotelia je povezan sa svim wellness sadržajima toplim prolazom (podzemnim hodnicima), osim akva Parka Aqua Luna koji je udaljen oko 2 kilometra od kompleksa.

Sadržaj

Smeštaj

Informacije

 • Dodatne informacije

  Sadržaj recepcija, restoran, a la cart restoran, bar, vinoteka, klub, kongresni sadržaji, WiFi , dečiji klub, room servis, parking, garaža. U sastavu hotela je wellness centar Armonia, a hotel je podzemnim hodnikom povezan sa wellness centrima Termalija, Orhidelija i Family Fun vodenim svetom.

  Ishrana polupansion, doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).

  Smeštaj je u kvalitetnim i komfornim sobama. Sadržaj soba: klimatizovane sobe sa sat tv, radio, telefon, mini bar, sef, bade mantili, priključak za internet, internet na TV, kupatilo sa tušem ili kadom i balkonom.

  Kućni ljubimci nisu dozvoljeni u hotelu u hotelu Sotelia.

  Ulazak u hotel od 14.00, izlazak iz hotela do 10.00, uz mogućnost korišćenja bazena i na dan odlaska.

 • Uslovi

  U cenu je uključeno usluga polupansiona sa Olimskim bifeom za samoposluživanje, smeštaj u superior sobama i , sveže voće i flaša mineralne vode u sobi.

  Uključene wellness usluge Wellness bag (ogrtač za kupanje i peškir), kupanje na bazenima Wellness centra Termalija, 1 besplatan ulazak u svet sauna Termalija, kupanje na Termalnom parku Aqualuna (od maja do septembra), kupanje na bazenima u Termama Tuhelj i noćna kupanja u Wellness centru Termalija – petkom i subotom.

  Ostali sadržaji koji su uključeni u cenu aqua aerobik prema programu, jutarnja gimnastika, upotreba fitness studija, besplatan WIFI,

  Boravišna taksa (2,50 Eur po osobi i danu) je uključena u cenu i automatski se obračunava i prikazuje sa cenom.

  U cenu nisu uključeni prevoz i medjunarodno putno osiguranje koje možete obezbediti u našoj agenciji.

  Popust za plaćanje u celosti do polaska (važi za minimum 3 noćenja) za uplate u celosti do polaska, odobrava se dodatni popust – 5%, popust ne važi za odloženo karticama ili čekovima gradjana, popust se dodatna obračunava na cenu iz rezervacionog sistema.

  Wellness doplate (ne primenjuju se za pakete u kojima j uključeno u cenu) Wellness Orhidelia – 20,00 Eur po osobi i danu za boravak u nedelji (dnevno 2 ulaza); 29,00 Eur po osobi i danu za boravak preko vikenda i praznika (dnevno 2 ulaza); Family fun doplata 10,00 Eur po osobi i danu za odraslu osobu za boravak u nedelji, 12,00 Eur po osobi i danu za odraslu osobu za boravak preko vikenda i praznika, 5,00 Eur za decu 05-13.99 god. za boravak u nedelji, 7,00 Eur za decu 05-13.99 god. za boravak preko vikenda i praznika.

  Cene su izražene u Eur i plative su u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate aranžmana.

  Aranžman se može platiti gotovinski, virmanski, platnim karticama i čekovima gradjana.

  Obavezna akontacija prilikom rezervacije je uplata od 40% ukupne cene aranžmana, ostatak uplate se vrši 15 dana pre polaska (osim u slučaju kada važe posebni uslova plaćanja).

  U slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa.

  Opisi hotela, sadržaja i hotelskih usluga su informativnog karaktera i podložni su promenama. Svi polasci su individualni i nije neophodan minimum putnika da bi se program realizovao. Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja.

  Organizator putovanja je Turističko preduzeće Panorama doo Beograd, licenca OTP 90 kategorija A od 04.10.2021.

Povezane Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

3/5
3/5
4/5