Hotel Breza

4/5

Terme Olimia, Slovenija

Opis

Hotel Breza Terme Olimia je direktno povezan sa Termalija Wellness centrom preko pokrivenog šetališta i okružen je bujnim prirodnim krajolikom. Hotel je povezan i podzemnim prolazima sa wellness centrima Termalija i Orhidelia. Hotel Breza je povezan sa svim wellness sadržajima toplim prolazom (podzemnim hodnicima), osim akva Parka Aqua Luna koji je udaljen oko 2 kilometra od kompleksa.

Sadržaj

Smeštaj

Informacije

 • Dodatne informacije

  Sadržaj recepcija, restoran, bar, frizerski salon, bazen sa termalnom vodom, Centar zdravlja i lepote, room servis, parking, garaža uz doplatu.

  Sobe u hotelu su sa pogledom na šumu, park ili centralni deo objekta. Neke od soba imaju i terasu. U standard sobama u hotelu Breza postoji mogućnost dodavanja samo jednog pomoćnog ležaja.

  Osnovna usluga je bazi polupansiona (doručak i večera švedski sto) ili noćenje sa doručkom. Doručak se služi od 07.00-10.00 a večera se služi od 18.00-21.00.

  Ulazak u hotel je od 14.00, izlazak iz hotela do 10.00 uz mogućnost korišćenja bazena i na dan odlaska.

  Kućni ljubimci nisu dozvoljeni u hotelu Breza.

  Parking je besplatan i obezbedjen za sve goste hotela Breza i rezervacija parkinga nije neophodna pre dolaska.

 • Uslovi

  U cenu je uključeno polupansion (doručak i večera švedski sto sa Olimskim bifeom za samoposluživanje) i smeštaj u dvokrevetnoj sobi sa 1 pomoćnim ležajem, kai i flaša mineralne vode u sobi

  Wellness sadržaji uključeni u cenu su kupanje na bazenima Wellness centra Termalija Relax, noćna kupanja u Wellness centru Termalija – petkom i subotom, kupanje u Termama Tuhelj i kupanje na Termalnom parku Aqualuna (od maja do septembra).

  Dodatni sadržaji i usluge uključeni u cenu su: aquaaerobik prema programu, jutarnja gimnastika, upotreba fitness studija, „Wellness bag“ (ogrtač za kupanje i peškir) i gratis wlan internet u sobi

  Boravišna taksa  (2,50 Eur po osobi i danu) je uključena u cenu sistem je automatski obračunava.

  Dodatni popust od 5% za 3 i više noćenja – nije uključen u cenu i ne obračunava se automatski.

  U cenu nisu uključeni prevoz i medjunarodno putno osiguranje koje možete obezbediti u našoj agenciji.

  Wellness doplate (ne primenjuju se za pakete u kojima j uključeno u cenu) Wellness Orhidelia – 20,00 Eur po osobi i danu za boravak u nedelji (dnevno 2 ulaza); 29,00 Eur po osobi i danu za boravak preko vikenda i praznika (dnevno 2 ulaza); Family fun doplata 10,00 Eur po osobi i danu za odraslu osobu za boravak u nedelji, 12,00 Eur po osobi i danu za odraslu osobu za boravak preko vikenda i praznika, 5,00 Eur za decu 05-13.99 god. za boravak u nedelji, 7,00 Eur za decu 05-13.99 god. za boravak preko vikenda i praznika

  Cene su izražene u Eur i plative su u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate aranžmana.

  Aranžman se može platiti: gotovinski, virmanski, platnim karticama i čekovima gradjana.

  Obavezna akontacija prilikom rezervacije je uplata od 40% ukupne cene aranžmana, ostatak uplate se vrši 15 dana pre polaska (osim u slučaju kada važe posebni uslova plaćanja).

  U slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa.

  Opisi hotela, sadržaja i hotelskih usluga su informativnog karaktera i podložni su promenama. Svi polasci su individualni i nije neophodan minimum putnika da bi se program realizovao. Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja.

  Organizator putovanja je Turističko preduzeće Panorama doo Beograd, licenca OTP 90 kategorija A od 04.10.2021.

Povezane Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

3/5
3/5
4/5