Rimske Terme

Slovenija

Rimske Terme

Rimske Terme su jedna od omiljenih destinacija putnika koji žele miran odmor u prirodi. Kompleks u Rimskim Termama se nalazi u neposrednoj blizini Celja i Laškog. Do Celja postoji odlična veza vozom koji ide više puta u toku dana, kao i lokalna autobuska linija. Istorija Rimskih Toplica datira još iz doba starih Rimljana, o čemu svedoče mnogobrojna arheološka nalazišta na ovom području.

Rimske Terme Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

Sadržaj

4/5
4/5
4/5

Informacije

  • Dodatne Informacije

    Informacije o prevozu

    Rimske Toplice su od Beograda udaljene oko 490 kilometara. Za putovanje kolima potrebno je nešto više od 5 sati, a najbliži put je preko Hrvatske. Prednost putovanja je autoput kojim se putuje većim delom puta. Izlaz sa auto puta u Sloveniji je mesto Kronovo, nastavlja se putem za Celje preko Krškog, a prvo mesto posle Krškog i pre Laškog su Rimske Toplice.

    Wellness

    Svi wellness & spa kapaciteti su povezani sa hotelima Rimski Dvor, Sofijin Dvor i Zdraviliški Dvor. Manji bazeni, džakuzi i masažeri su namenjeni uglavnom za relax kupanje i opuštanje. U hotelu Rimski Dvor se nalazi centralni spoljašnji bazen koji je otvoren tokom cele godine. Korišćenje sauna nije uključeno u cenu paketa i dodatno se doplaćuje na licu mesta.

Mapa