Hotel Rimski Dvor

4/5

Rimske Terme, Slovenija

Opis

Hotel Rimski Dvor je centralni hotel u Rimskim Termama i preporučuje se za boravak tokom cele godine. Hotel Rimski Dvor je smešten izmedju hotela Sofijin Dvor i Zdraviliški Dvor, gde se u terasama spušta poput zelenog niza. Recepcija i hotelski restoran su centralni za goste sva tri hotela u Rimskim Toplicama. Hotel se posebno preporučuje porodicama sa decom.

Sadržaj

Cenovnik

 • Akcije

  03.01-26.04.2024 (minimum 2 noćenja)

  Polupansion dnevno po osobi (minimum 2 noćenja) – 75,00 Eur

  Smeštaj je u superior sobi sa francuskim i 1 pomoćnim ležajem.

  Uslovi za decu: dete do 6 godina, bez pomoćnog ležaja – besplatno i dete do 12 godina, na pomoćnom ležaju – besplatno (važi za boravak sa 2 odrasle osobe).

  Dete do 14 godina, sa 2 odrasle osobe u sobi, na pomoćnom ležaju – 30,00 Eur dnevno

  Ponuda važi samo za agencijsku prodaju, pozovite nas za više informacija ili nam pošaljite upit.

Informacije

 • Dodatne Informacije

  Hotel Rimski Dvor 4*, Toplice 10, 3272 Rimske Toplice lokacija na mapi

  Smeštaj u hotelu Rimski Dvor je u 68 dvokrevetnih soba i apartmana. Sve sobe su opremljene su kupatilom (tuš), WC-om, LCD televizorom, telefonom, minibarom, sefom, klimom i besplatnim WiFi internetom.

  Ukupno 8 ekskluzivnih apartmana opremljeno je saunama, whirlpoolima i okruglim krevetima. Svaki od apartmana je posebno dizajniran i nazvan u skladu sa latinskim imenima lekovitog bilja i voća iz okoline Rimskih Toplica.

  Jednokrevetne sobe su površine 16 kvadrata, standard ili superior.

  Dvokrevetne sobe imaju opcije standard (25 kvadrata), superior (30 kvadarata) ili komfort (35 kvadrata).

  Suite sobe su površine od 40 do 48 kvadrata, imaju francuski ležaj + dodatni ležaj.

  Suite sobe sa džakuzijem su površina 42 kvadrata, imaju francuski ležaj + dodatni ležaj.

  Zajednički sadržaj recepcija, spoljašnji bazen, wellness, sopstvena plaža, restoran i kongresni sadržaji.

  Usluga je polupansion (doručak i večera – švedski sto).

  Spa centar Amalia se sastoji od bazena su sa termalnom vodom od 32-35 C na površini od 450 kvadrata, koji su osmišljeni po uzoru na rimska kupališta. Podeljeni na unutrašnji i spoljašnji panoramski bazen (četiri unutrašnja i tri spoljašnja masažna bazena).

  Sauna centar Varinia Rimska, finska, turska i infracrvena sauna i šest savremenih kupki za opuštanje u dvoje. Korišćenje sauna se dodatno naplaćuje.

  Fitnes centar Spartakus Savremene sprave za vežbu u okviru savremenog fitness centra.

  Medicinski centar Valetuda je jedan od najbolje opremljenih medicinsko-rehabilitacijskih centara u Sloveniji, kvalitetni programi za rehabilitaciju.

  Check In / Out ulazak u hotel od 15.00, izlazak iz hotela do 15.00.

  Parking ispred hotela Zdraviliški Dvor je besplatan, parkiranje u garaži uz doplatu.

 • Uslovi

  U cenu je uključeno smeštaj u dvokrevetnoj sobi na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto), neograničeno kupanje u bazenskom kompleksu sa termalnom vodom i korišćenje bade mantila i papuča.

  U cenu je i dodatno uključeno besplatno korišćenje fitness centra, pitka voda iz termalnog izvora Amalija, neograničen pristup internetu, animacija i celodnevno kupanje na dan dolaska i odlaska.

  Boravišna taksa i prijava su uključeni u cenu (automatski se obračunavaju priliko pretrage), osim u slučaju akcija i posebnih ponuda kada se dodatno naplaćuju.

  Doplata za parking u garaži – 8,00 Eur dnevno, parking ispred hotela Zdraviliški Dvor na otvorenom – besplatno.

  U cenu nisu uključeni prevoz i medjunarodno putno osiguranje (moguće je obezbediti u agenciji).

  Cene su izražene u Eur i plative u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate aranžmana.

  Način plaćanja aranžmana je gotovinski, virmanski, platnim karticama i čekovima gradjana.

  Uslovi plaćanja aranžmana su 40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska. Ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 15 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana.

  Odloženo plaćanje (plaćanje na rate) platnim karticama Banke Inteza na 3 rate ili čekovima gradjana – akontacija 40% + 3 mesečne rate (sa dospećem od mesec, odnosno 2 i 3 meseca od dana polaska).

  Uslovi plaćanja za online rezervacije u slučaju da se rezervacija vrši sa web stranice agencije (online rezervacija), putnik stupa u kontakt direktno sa hotelom. Prilikom online rezervacije je neophodno uneti karticu kao garanciju plaćanja, a plaćanje se vrši na recepciji hotela (osim ako drugačije nije navedeno u uslovima rezervacije). Za otkazivanje ili promenu rezervacije koja je izvršena online, važe uslovi hotela, a ne turističke agencije. Ukoliko želite da rezervaciju izvršite i platite preko agencije, kontaktirajte nas ili nam pošaljite upit.

  Program putovanja

  1. dan – Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak i smeštaj. Ulazak u sobe posle 14:00. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. 2. dan – Predposlednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje. Poslednji dan: Napuštanje soba do 11:00. Povratak sopstvenim prevozom.

  Opisi hotela, sadržaja i hotelskih usluga su informativnog karaktera i podložni su promenama. Svi polasci su individualni i nije neophodan minimum putnika da bi se program realizovao.  Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja.

  Organizator putovanja je Turističko preduzeće Panorama doo Beograd, licenca OTP 90 kategorija A od 04.10.2021.

Povezane Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

Sadržaj

4/5
4/5