Budimpešta

Budimpešta

Budimpešta je danas jedna od najpoznatijih turističkih destinacija u Evropi. Grad je koji zauzima obe obale Dunava, Budim i Obudu na desnoj obali i Peštu na levoj (istočnoj) obali Dunava. Izdvojićemo samo neke od znamenitosti i lokacije koje bi obavezno trebalo posetiti tokom boravka: Sent Andreja, Trg Heroja, Bazilika svetog Ištvana, Parlament, Sinagoga, Ribarska tvrdjava, obilasci mostova u Budimpešti, Budim i mnoge druge. Pored znamenitosti, ova čuvena evropska metropola je poznata i kao grad festivala i mnogobrojnih kulturnih dešavanja.

Dodatne Informacije

  • Budimpešta Aranžmani

    U našoj ponudi individualnih putovanja su aranžmani za Budimpeštu, aktuelni tokom cele godine. Možete odabrati željeni broj noćenja i neki od hotela iz naše ponude, a mi smo tu da Vam pomognemo savetima i iskustvom. Pored nekoliko izdvojenih hotela, ponuda naše agencije za smeštaja u Budimpešti obuhvata i dodatne hotele različitih kategorija.

  • Budimpešta Prevoz

    Za indivdualne aranžmane u Budimpešti u mogućnosti smo da obezbedimo prevoz kvalitetnim kombi vozilima sa kućne adrese iz Beograda do odabranog smeštaja. Kombi prevoz je svakodnevan i vaše putovanje za Budimpeštu možete planirati tokom cele godine.

Budimpešta Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

4/5
4/5
3/5
4/5

Mapa