Bohinj

Slovenija

Bohinj, biser nacionalnog parka Triglav

Bohinj je pravi biser unutar nacionalnog parka Triglav, koji se sa pravom ponosi brojnim prirodnim lepotama. Najpoznatija turistička atrakcija u okviru parka je Bohinjsko jezero, inače najveće stalno jezero u Sloveniji. Slobodno se može reći da je ova destinacija sa svojom okolinom pravi raj za aktivan boravak i odmor. Ceo predeo oko jezera nudi brojne mogućnosti za najrazličitije sportske i druge aktivnosti. Boravak na Bohinjskom jezeru se može iskoristiti i za obilazak Bleda koji je udaljen samo pola sata vožnje.

Bohinj prevoz

Bohinj je udaljen od Beograda 600 kilometa i za putovanje kolima preko Hrvatske, je potrebno skoro 6 sati. Cene putarina u Hrvatskoj su oko 15,00 Eur po pravcu, a putarinu možete platiti u gotovini u Eur ili kunama ili platnom karticom. Za korišćenja autoputa u Sloveniji neophodna je kupovina vinjete, a cena sedmodnevne vinjete je 15,00 Eur. Vinjeta se kupuje na samom graničnom prelazu ili benzinskim pumpama.

Aqua Park Bohinj

Aqua Park Bohinj Wellness Centar

Akva Park povezan je podzemnim hodnikom sa Eco Park hotelom i zauzima površinu od skoro 400 kvadrata. Sadržaj: atraktivni rekreativni bazen (dubina 1,35 m, temperatura vode 30*C), dečiji bazen (dubina 0,4 m, temperatura vode 36*C), 2 whirpool-a (temperatura vode 36*C), 2 vodena tobogana, divlju reku, masažne mlaznice, muzička pećina, 2 zida za penjanje, terasa, saune (finska, turska, infra crvena), solarijum,  masaže, fitnes centar, restoran. 

Park Eco exclusive wellness

Ekskluzivni hotelski Wellness se nalazi na poslednjem spratu hotela i namenjen je gostima koji žele privatnost i vrhunske wellness sadržaje: bazen, tursku saunu, finsku saunu, prostorije za masažu, prostoriju za odmor i veliku sunčanu terasu.

Bohinj Park Eco Hotel - Centar Za Kuglanje

Centar za kuglanje

Bohinj Park Eco Hotel je jedinstven u Sloveniji po svom modernom centru za kuglanje sa 5 profesionalnih staza. Za grupe i privatne zabave je moguće iznajmiti celu salu sa koktel barom. Ostali sadržaji i usluge: LCD ekrani, vrhunski zvuk, animacija i privatni DJ.

Bohinj Park Eco Hotel - Kongresni Centar

Kongresni centar

U ParkEco hotelu Bohinj nalazi se ukupno 8 vrhunskih kongresnih sala površine od 26-220 kvadrata.Kogresne dvorane su opremljene su najsavremenijom tehnikom: digitalnim LCD projektorima, ekranima, bežičnim mikrofonima, brzom Wi-Fi vezom, Blu-rayom, HD video, DVD-om i CD-om, flip-kartama, demotableom i govornim postoljem.

Bohinj hoteli i apartmani

  • Sve
  • 3* (Bohinj)
  • 5* (Bohinj)
  • Apartmani (Bohinj)
Apart Hotel Triglav - Bohinj
Bohinj

Apart Hotel Triglav 3*

Izvanredan apartmanski smeštaj

Više informacija
Bohinj Park Eco Hotel - Bohinj
Bohinj

Bohinj Park Eco Hotel 5*

Izvanredan hotel sa modernim akva parkom

Više informacija
back-to-top