Bečići

Bečići - Crna Gora Letovanje - Odmor na Jadranu

Bečići su udaljeni 3 km od Budve i već godinama su sinonim za letovanje u Crnoj Gori. Povezani su sa Budvom šetalištem uz samu obalu. Odlične plaže i razvijena hotelska infrastruktura, čine ga idealnim mestom za kvalitetan i miran odmor. Pored odličnih hotela visoke kategorije, u ponudi je i veliki broj restorana sa tradicionalnom mediteranskom i lokalnom kuhinjom. Poznata peščana plaža u Bečićima je centar aktivnosti i dešavanja, sa velikom ponudom vodenih sportova.

 • Dodatne Informacije

  Kompleks Iberostar Bellevue u Bečićima posebno preporučujemo putnicima koji preferiraju porodični odmor. Izvanredan porodični hotelski objekat sa pratećim sadržajima je lociran je uz samu plažu. U sastavu turističkog kompleksa je nekoliko restorana i barova, veliki otvoreni bazen sa terasom, ležaljkama i suncobranima.

  Za najmladje goste u ponudi su dečiji bazen i igraonica. Od mnogobrojnih dodatnih sadržaja, posebno izdvajamo: wellness i fitness sadržaje i konferencijski centar. Parking je besplatan za goste hotela (u zavisnosti od raspoloživosti). Ishrana na bazi All Inclusive usluge ispuniće sva vaša očekivanja i po pitanju kvaliteta i po pitanju raznovrsnosti.

  Novosagradjeni Hotel Kalos u Bečićima je udaljen oko 500 metara od plaže. Objekat raspolaže sa restoranom i barom sa terasom. Gostima se svakodnevno služi bogat doručak na bazi švedskog stola. U hotelskom restoranu u ponudi je odličan mediteranski i italijanski meni. Hotel ima lift, parking je besplatan za goste hotela ali je neophodna prethodna rezervacija.

  Luksuzni Hotel Lusso Mare u Bečićima je otvoren 2019 godine. Objekat ima 12 soba i 18 apartmana i udaljen je 300 metara od plaže. Na poslednjem spratu je restoran gde se služi doručak, kao i izvanredni lokalni i medjunarodni specijaliteti. Sa terase restorana pruža se fantastičan pogled na more i plažu.

  Aranžman Bečići Letovanje je na bazi sopstvenog prevoza. Tokom letnje sezone postoji mogućnost doplate za avionski prevoz do Tivta ili Podgorice po trenutno najpovoljnijim tarifama.

Bečići Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

4/5
4/5
4/5