Srbija, wellness & spa, odmor na planinama

Individualna putovanja

Odmor u Srbiji

Srbija

Srbija je poslednjih godina sve atraktivnija turistička destinacija. U svim većim turističkim centrima u zemlji, vidljiv je porast inostranih ali i domaćih gostiju. Ubrzani razvoj turističke infrastrukture, kao i velikih broj atraktivnih manifestacija i dogadjaja, uticali su na znatno povećanje broja noćenja. Pored Beograda, Novog Sada i Niša, povećano interesovanje putnika je i za planinske i banjske centre: Kopaonik, Zlatibor, Taru, Rtanj i Staru planinu, kao i Vrnjačku banju, Arandjelovac i sve popularniji kompleks Fruške terme, na obroncima Fruške gore. U ponudi naše agencije za odmor u Srbiji, su probrani hoteli u najpoznatijim banjskim i planinskim centrima. Za neke od destinacija postoji mogućnost doplate za prevoz luksuznim kombijem iz Beograda sa kućne adrese do izabranog smeštaja.

Banje u Srbiji

Banjski turizam u Srbiji je već dugi niz godina prilično prisutan i popularan kod domaćih, ali sve više i stranih gostiju. Kraljica banjskog turizma u Srbija je Vrnjačka banja, koja nudi odlične smeštajne i wellness & spa kapacitete. Vrnjačka banja je poslednjih godina svoju ponudu dopunila i odličnim kulturnim i festivalskim programima. Za goste koji žele luksuzne wellness & spa sadržaje, naša agencija toplo preporučuje hotel Izvor u Arandjelovcu. Ovaj hotel, kao i njegov wellness & spa kompleks privlače jako veliki broj turista kojima je visok nivo usluge na prvom mestu. Fruška gora i turistički kompleks Fruške terme su poslednjih godina sve popularnija wellness & spa destinacija. Odlični smeštajni i wellness  kapaciteti, sportski tereni, uredjene pešačke staze, i animacija su samo deo ponude na Fruškoj gori.

Kopaonik

Kopaonik je najveći i najpoznatiji skijaški centar u Srbiji i jedan od najpopularnijih planinskih centara u regionu. Pored atraktivnog zimskog sadržaja, Kopaonik već godinama privlači i veliki broj turista tokom letnjih meseci. Kopaonik je poznat po neverovatnom prirodnom potencijalu od 200 sunčanih dana godišnje i preko 160 dana kada je pokriven snegom. Sve to utiče na fantastičan turistički potencijal koji omogućava boravaka turista tokom cele godine.

Zlatibor

Zlatibor je planinski centar i vazdušna banja sa najdužom turističkom tradicijom u našoj zemlji. Čudotvorna klima Zlatibora je povoljna i za lečenje bronhijalne astme i drugih alergijskih oboljenja. U neposrednoj blizini i na samom Zlatiboru, nalaze se brojni kulturno-istorijski i entološki spomenici i atrakcije.

Tara

Planina Tara se verovatno, sa razlogom smatra pravom planinskom lepoticom Srbije. Smeštena je u zapadnom delu zemlje, pored reke Drine. Tara je u svom najvećem delu, pravi i netaknuti biser, a od 1981. godine proglašena je za Nacionalni park. 

Rtanj

Verovatno se sa razlogom kaže da nijedna planina niti planinski vrh u Srbiji, ne mogu da ostave takav utisak na posmatrača kao što to može planina Rtanj. Planinski vrh Rtnja u obliku piramide, već godinama je zagonetka i misterija za veliki broj turista iz zemlje i inostranstva.

Stara Planina
Trenutno najpopularnija planina u Srbiji
Kopaonik
Aktivan odmor tokom cele godine
Zlatibor
Idealan odmor za porodice
Tara
Planinska lepotica Srbije
Rtanj
Planina koja pleni i opušta
Fruške Terme
Wellness & Spa u srcu Fruške Gore
Vrnjačka Banja
Banjski turizam na najvišem nivou
Arandjelovac
Luksuzni Wellness & Spa hotel
Kladovo
Wellness & Spa na najlepšem delu Dunava
back-to-top