Hotel Gorski & Spa

4/5

Kopaonik, Srbija

Opis

Hotel Gorski Kopaonik je otvoren 2019. godine. Nalazi se u samom centru Kopaonika (na pešačkoj stazi koja od Konaka vodi ka hotelu Grand). Bez obzira na zvaničnu kategorizaciju od 4*, hotel nudi vrhunski smeštaj i sadržaje koji su na nivou hotela sa 5*. Hotel ima smeštajne kapacitete za preko 400 gostiju (97 luksuznih soba i 21 apartman). U sastavu hotela je i izvanredan wellness centar na površini od 1.000 kvadrata (zatvoreni i otvoreni bazen sa pogledom na ski stazu, sauna i fitnes centar). Ovaj objekat je jedan od najpopularnijih luksuznih wellness & spa hotela u našoj ponudi.

Sadržaj

Smeštaj

Informacije

 • Dodatne Informacije

  Hotel Gorski 4* Kopaonik prostorije hotela Gorski, 36354 Kopaonik, Srbija lokacija na mapi

  U pansionskom restoranu sa 196 mesta, na jelovniku su vrhunska jela tradicionalne kuhinje, sa prirodnim i svežim lokalnim proizvodima i namirnicama. Odlična ishrana je upotpunjena sa ponudom probranih vina.

  A la carte restoran, sa 62 mesta i panoramskim pogledom na vrhove Kopaonika i šume, je pravi doživljaj za sve koji žele vrhunska internacionalna jela i odličan izbor vina u ambijentu elegantnog enterijera.

  Lobby bar hotela Gorski & Spa ima mogućnost smeštaja za 95 gostiju, a kažu da je u njemu i pijenje kafe sa prijateljima poseban ritual i nezaboravan doživljaj. Uživaćete u spektakularnom pogledu i opuštenoj atmosferi lobby bara, pored kamina i uz čašu vrhunskog vina.

  Hotel Gorski Kopaonik je jedini hotel na Kopaoniku koji ima restoran za skijaše, sa direktnim izlazom na ski staze. Za sve one koji ne žele da izgube ni tren dragocenog vremena van ski terena, u restoranu kapaciteta 70 mesta, gosti mogu da uđu u ski opremi i uživaju u odličnoj gastronomskoj ponudi.

  Hotel raspolaže trenutno najmodernijim multifunkcionalnim kongresnim centrom na Kopaoniku. Centar se sastoji iz više celina, namenjenih organizaciji različitih vrsta skupova, sastanaka i kongresa. Najveća sala u okviru centra je sala Gorski Izvor koja zauzima površinu od 410 kvadrata  sa najmodernijom opremom i tehnologijom najnovije generacije. Ovu salu je moguće podeliti na 3 manje i potpuno ih zvučno izolovati.

  Sala Gorski pogledje druga sala po površini u okviru kongresnog centra i zauzima površinu od 95 kvadrata. Izdvaja se po tome što ima dosta dnevnog svetla i direktan izlaz na prostran balkon koji je ujedno i idealno mesto za kafe pauzu, koktel ili bilo koji događaj slične namene.

  Sala Gorski Cvet zauzima površinu od 30 kvadrata, a njena specifičnost je Crestron Mercury oprema koja omogućava najbolji kvalitet audio i video konferencija. Ova sala se posebno preporučuje za simultane video konferencije za više učesnika na različitim lokacijama.

  Sala Gorski soko je najmanja celina u okviru kongresnog centra, zauzima površinu od 21 kvadrat i idealna je za board sastanke, manje poslovne radionice, kao i za održavanje paralelnih sesija. Opremljena je FullHD prezentacionim displejem za bežično povezivanje.

  Anti-age i detox tretmani, kao i specijalni spa rituali su samo deo ponude ekskluzivnih tretmana. Izaberite neku od masaža sa ekstraktima biljaka po sopstvenoj želji i prepustite se vrhunskim terapeutima. U okviru wellness & spa centra hotela Gorski & Spa nalaze se i frizerski salon, manikir, kozmetičar.

  Wellness & Spa otvoreni i zatvoreni bazen, svet sauna koji obuhvata VIP finsku saunu i VIP parno kupatilo, slana soba, tuš doživljaja, kambala hladan tuš, ledena fontana, staza doživljaja. Saune: finska sauna, borova sauna, sauna sa senom i poljskim cvećem, tepidarijum, tople klupe, Vichy horizontalni tuš i Thermal Bed Paradise.

  Usluga je na bazi polupansiona (doručak i večera švedski sto), u slučaju manje broja gostiju od 25 u hotelu (set menu).

  Sport & rekreacija wellness, fitnes, biciklizam, pešačenje, planinarenje, paraglajding, avantura park, pešački most, mini zip line.

  Check In / Out ulazak u hotel od 14.00, izlazak iz hotela do 10.00 (mogućnost korišćenja bazena i na dan odlaska).

  Mogućnost doplate za parking ili garažu na licu mesta, rezervacija parkinga pre dolaska nije moguća.

 • Uslovi

  U cenu je uključeno noćenje na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto) i korišćenje Spa & Wellness centra (površina 1000 kvadrata, bazeni i saune).

  Boravišna taksa je uključena u cenu (sistem je automatski obračunava prilikom pretrage)

  U cenu nisu uključeni prevoz (mogućnost doplate za kombi prevoz iz Beograda sa kućne adrese).

  Cene su izražene u Eur i plative u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate aranžmana.

  Način plaćanja aranžmana je gotovinski, virmanski, platnim karticama i čekovima gradjana.

  Uslovi plaćanja aranžmana su 40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska. Ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 15 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana.

  Odloženo plaćanje (plaćanje na rate) platnim karticama Banke Inteza na 3 rate ili čekovima gradjana – akontacija 40% + 3 mesečne rate (sa dospećem od mesec, odnosno 2 i 3 meseca od dana polaska).

  Uslovi plaćanja za online rezervacije u slučaju da se rezervacija vrši sa web stranice agencije (online rezervacija), putnik stupa u kontakt direktno sa hotelom. Prilikom online rezervacije je neophodno uneti karticu kao garanciju plaćanja, a plaćanje se vrši na recepciji hotela (osim ako drugačije nije navedeno u uslovima rezervacije). Za otkazivanje ili promenu rezervacije koja je izvršena online, važe uslovi hotela, a ne turističke agencije. Ukoliko želite da rezervaciju izvršite i platite preko agencije, kontaktirajte nas ili nam pošaljite upit.

  Program putovanja

  1. dan – Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak i smeštaj. Ulazak u sobe posle 14:00. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. 2. dan – Predposlednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje. Poslednji dan: Napuštanje soba do 11:00. Povratak sopstvenim prevozom.

  Opisi hotela, sadržaja i hotelskih usluga su informativnog karaktera i podložni su promenama. Svi polasci su individualni i nije neophodan minimum putnika da bi se program realizovao.  Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja.

  Organizator putovanja je Turističko preduzeće Panorama doo Beograd, licenca OTP 90 kategorija A od 04.10.2021.

Povezane Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

Sadržaj

5/5
4/5
4/5
4/5
4/5
4/5