Ada Bojana

Podelite stranicu

Ada BojanaAda Bojana (Ulcinj) je skoro netaknuto mesto prirode, 15 kilometara je udaljena od Ulcinja i važi za jedan od najlepših nudističkih centara na Jadranu. Jedinstvena turistička destinacija za sve ljubitelje naturizma, na samom ušću reke Bojane. Na Adi Bojani su popularni i sportski sadržaji kao što su surfing, kitesturfing, rekreativno jahanje konja, tenis, odbojka na pesku.

Nudističko naselje Ada Bojana 3* (Ulcinj)

Ada Bojana, Ulcinj, Crna Gora

CENOVNIK
Za sve informacije o cenama i raspoloživosti, pozovite nas ili nam pošaljite upit

USLOVI

U cenu je uključeno:

 • polupansion (doručak i večera švedski sto)

U cenu nisu uključeni:

Napomena:

 • minimalan boravak 3 noćenja, u slučaju kraćeg boravka od 3 noćenja doplata 20% po osobi dnevno

Popusti:

 • deca do 2 godine imaju besplatan boravak
 • deca od 2 do 10 godina starosti ukoliko dele ležaj sa roditeljem imaju popust 50%
 • deca od 2 do 10 godina starosti na pomoćnom ležaju imaju popust 30%
 • dvoje odraslih i dvoje dece u 1/3 sobi plaćaju 3 pune cene
 • jedna odrasla osoba i dete od 2-10 godina – odrasla osoba plaća punu cenu, a dete ima popust 30%
 • treća odrasla osoba 20% popusta

Popusti za gotovinske (virmanske) uplate:

 • 5% popusta za gotovinske (virmanske) uplate – važi za minimum 7 noćenja i ne važi za plaćanje karticama

Doplate:

 • doplata za jednokrevetnu sobu 30% (A deo, B deo); doplata za L deo 60%
 • doplata za pun pansion 20%
 • za boravak kraći od 3 dana/noćenja cena smeštaj se uvećava 20% po osobi dnevno
 • cena kompleta dve ležaljke + suncobran = 8,00 Eur dnevno
 • rekreativno jahanje konja na Adi u ponudi je od sredine juna do kraja avgusta, a sat vremena jahanja je 10,00 Eur
 • doplata za dečiji krevetac – 5,00 Eur dnevno
 • sat igre tenisa – 5,00 Eur preko dana i 7,00 Eur noću (pod reflektorima)
 • doplata za bežični internet – 1,00 Eur po osobi dnevno (16 sati dnevno korišćenje interneta, pokriveni svi tipovi smeštaja i restoran)
 • kućni ljubimci – 5,00 Eur/dnevno u svim tipovima bungalova (manji kućni ljubimci koji moraju imati svoju korpu za spavanje)
 • boravišna taksa koja se plaća na licu mesta i iznos 1,20 Eur po osobi dnevno, deca do 12 godina ne plaćaju boravišnu taksu samo osiguranje 0,60 Eur dnevno

Doplate za prevoz:

 • mogućnost doplate za avionski prevoz do Tivta ili Podgorice (preporučujemo aerodrom Podgorica jer je bliži oko 30 km Ulcinju nego aerodrom u Tivtu. Prosečna cena autobuske karte od Podgorice do Ulcinja je oko 4,00 Eur u jednom pravcu, a taksi od Ulcinj – Ada Bojana je oko 20,00 Eur po pravcu i vozilu

Cene:

 • cene su plative u dinarima po prodajnom kursu Banke Inteza za efektivu na dan uplate aranžmana

Način plaćanja:

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja:

 • 30% prilikom rezevacije, ostatak 7 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 7 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju
OPIS

Ada Bojana

Rekreativno Jahanje Konja

Ada Bojana je ostrvo u obliku trougla čije dve strane opasava reka Bojana, a treća obala koja je okrenuta prema moru i ima 3 km dugu peščanu plažu. Na Adi Bojani su popularni i sportski sadržaji kao što su surfing, kitesturfing, rekreativno jahanje konja, tenis, odbojka na pesku.

Restorani

Restoran na plaži 2

Za gastronome tu je niz restorana koji u ponudi imaju vrhunske riblje specijalitete i najbolja vina. Od restorana izdvajamo restoran „Maestral“ koji se nalazi na samoj nudističkoj plaži, i Restoran «Barbana» na samom ušću Bojane u more, okružen vodom, trskom, bambusima i palmama.

Smeštaj

Ukupni kapaciteti na Adi Bojani su 600 kreveta: 180 soba Tipa A, 46 soba Tipa B i 70 soba Tipa L. Sobe na Adi Bojani su dvokrevetne i trokrevetne, imaju klima-uređaj, frižider i SAT TV, a gostima preporučujemo boravak u bungalovima tip A (sve sobe renovirane) i L delu.

Bungalovi tip A

Bungalovi tip A

Bungalovi tipa A su jednospratne vile paviljonskog tipa nanizane su naspram zgrade restorana, južno i jugozapadno prema nudističkoj plaži i zapadno prema ušću Bojane u more. Sobe bungalovima tipa A su dvokrevetne ili trokrevetne. Sve sobe u u ovim tipovima bungalova su sa kupatilom i terasom i raspolažu sa klimom, televizorom i mini frižiderom. 

Bungalovi Tip B

Bungalovi tip B

Bungalovi tip B su drveni bungalovi sa kosim krovom i idealni su za boravak parova. Tri reda drvenih bungalova nalaze se u istočnom bloku hotelskog naselja naspram nudističke plaže. U prizemlju bungalova je mali hol i kupatilo, a kružne drvene stepenice vode na gornji sprat gde je spavaća soba sa francuskim ležajem, toaletni sto i orman, klima, TV i mini frižider. Svaki bugalov ima malu verandu sa pogledom na more. Bungalovi tipa B trenutno nisu u našoj ponudi.

Bungalovi tip L

Ada Bojana

Bungalovi Tip L su najprostraniji i idealni su za boravak porodica. Nalaze se na samoj plaži u građevinama u obliku grozdova. Šestougaone sobe raspolažu sa francuskim ležajem i trosedom na razvlačenje (moguć smeštaj za dvoje dece), velikim pregradnim ormarom i kupatilom. Sve sobe u Tipu L imaju klimu, frižider, televizor i terasu sa pogledom na more.

Raspored bungalova na Adi Bojani

 • smeštaj u bungalove se vrši na licu mesta, na recepciji i nije moguće prethodno rezervisati odredjeni broj bungalova

Ada Bojana

PREVOZ & TRANSFER
Svim putnicima za Adu Bojanu nudimo mogućnost doplate za avionski prevoz do Tivta ili Podgorice ( u sezoni se preporučuje aerodrom u Podgorici).  

Saveti za transfer do Ade Bojane:

Od aerodroma u Podgorici do Ade Bojane se možete prevesti taksijem (cena oko 55,00 Eur po pravcu po vozilu), ili autobusom sa autobuske stanice u Podgorici do Ulcinja. Od Ulcinja do Ade Bojane jedini vid transporta je taksi (prosečna cena je oko 20,00 Eur po prvacu po vozilu).

DESTINACIJA

Ada Bojana

Ada Bojana

Prvi nudisti su na Adu Bojanu stigli u leto davne 1973. godine. Te godine je i otvoreno nudističko naselje “Bojana”. Decenijama su ovde glavni gosti bili Nemci, ali i drugi zapadnoevropski turisti. Na Adi je snimljen, ranih osamdesetih godina i kultni film “Lepota poroka” Živka Nikolića.

Ulcinj

UlcinjUlcinj je najjužniji grad i središte istoimene opštine na crnogorskoj obali Jadrana. Klima je mediteranska, topla leta i blage zime. Srednja godišnja temperatura iznosi oko 16,5 °C, sa januarom kao najhladnijim mesecom (prosek 10 °C), i julom kao najtoplijim, kad je prosek temperature oko 27 °C). 

Ulcinj je poznat kao mesto sa odličnim plažama, od kojih se izdvajaju Velika Plaža, na samom početku Ulcinja, duga skoro 10 kilometara, i pravi biser crnogorskog primorja nudističko naselje Ada Bojana, koja je udaljena 10 km od Ulcinja i nalazi se na ušću reke Bojane u Jadransko more.

Crna Gora

Crna Gora se graniči se na istoku i severoistoku sa Srbijom, na zapadu i severozapadu sa Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom i na jugoistoku sa Albanijom. Na jugozapadu je Jadransko more deli od Italije. Glavni, a ujedno i najveći grad je Podgorica, dok Cetinje ima status prestonice.

Punoletni državljani Republike Srbije, prilikom prelaska državne granice Republike Srbije i Crne Gore, u obavezi su da poseduju važeću putnu ispravu ili ličnu kartu. Maloletni državljani Republike Srbije, kada putuju sa roditeljima, potrebno je da poseduju dokument koji će ukazivati na njihov identitet. Za decu predškolskog uzrasta potrebno je da poseduju: važeću putnu ispravu, izvod iz matične knjige rođenih, zdravstvenu knjižicu. Za decu školskog uzrasta potreban je važeći dokument sa slikom: putna isprava, lična karta, đačka knjižica. Svim putnicima preporučujemo kupovinu putnog zdravstvenog osiguranja.

NAPOMENA
Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja i Opšte napomene za individualna putovanja

Organizator putovanja – Turistička agencija Panorama (Panorama doo)

Licenca organizatora putovanja

 • OTP br 16 od 30.01.2010
POŠALJITE UPIT