Hotel Castellastva 4*

Hotel Castellastva 4*Hotel Castellastva 4* (Petrovac) je okružen raskošnim zelenilom bujnog mediteranskog rastinja i nalazi se u neposrednoj blizini plaže.

Hotel Castellastva 4* je 2014. godine potpuno renoviran i trenutno je jedan od najbolje opremljenih hotela u svojoj kategoriji na crnogorskom primorju.

Hotel Castellastva 4* (Petrovac)

Hotel Castellastva 4* (Petrovac) Petrovac na moru, Crna Gora

Cenovnik

Hotel Castellastva 4* (Petrovac) Individualni cenovnik 2017

Cene po osobi dnevno u Eur
OdDoSmeštajUslugaCena po osobi
01.06.201701.07.20171/2 standardpolupansion dnevno41,50
01.07.201701.09.20171/2 standardpolupansion dnevno53,50
01.09.201701.10.20171/2 standardpolupansion dnevno41,50
01.10.201701.11.20171/2 standardpolupansion dnevno30,00

U cenu je uključeno:

 • usluga na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto)
 • korišćenje hotelskog bazena

U cenu nisu uključeni:

 • prevoz
 • boravišna taksa
 • medjunarodno putno osiguranje koje možete obezbediti preko naše agencije po važećem cenovniku osiguravajuće kompanije

Popusti:

 • deca do 2 godine gratis (nemaju ležaj)
 • jedno dete od 2 do 7 godina u pratnji dve odrasle na zajedničkom ležaju – gratis
 • deca od 2 do 7 godina na osnovnom ležaju 50% popusta
 • deca od 7 do 12 godina na osnovnom ležaju 30% popusta
 • odbitak za uslugu noćenje/doručak 3,00 Eur po osobi dnevno ( od cene za polupansion)

Doplate:

 • boravišna taksa i osiguranje – odrasli 1,50 Eur
 • deca od 2 do 12 godina 0,50 Eur po osobi i danu
 • pun pansion 7,00 Eur po osobi i danu
 • jednokrevetna soba 60% ( jul/avgust), 40% (maj/jun/sep)

Prevoz:

 • mogućnost doplate za avionski prevoz

Cene:

 • cene su izražene u Eur i plative u dinarima po prodajnom kursu Banke Inteza za efektivu na dan uplate aranžmana

Način plaćanja:

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja:

 • 30% prilikom rezevacije, ostatak 7 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 7 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju

Opis & Galerija

Sadržaj

Hotel Castellastva 4* poseduje recepciju, restoran kapaciteta 300 mesta, aperitiv bar, mini teretanu na otvorenom i u zatvorenom prostoru u hotelu, prostor za decu (igraonica) na otvorenom i u zatvorenom delu hotela (sa rekvizitima za decu).

Hotel Castellastva 4* u svom sastavu ima i spoljašnji bazen kao i sopstveni parking ograničenog kapaciteta koji se naplaćuje.

Dodatne usluge: room service, servis pranja i peglanja veša, svakodnevne usluge sobarica i promena peškira.

Wireless internet na javnim površinama hotela, korišćenje PC računara, FAX, parking na upit, sef na recepciji, krevetac i stolica za bebe.

Ishrana

Ishrana se obavlja u restoranu koji se nalazi u sklopu samog objekta pored hotelskog bazena. Doručak počinje u 7.00 i traje do 11.00 časova. Koncipiran je na bazi švedskog stola (bufett).

Večera je organizovana na bazi ankete iz dnevnog menija i počinje u 18.00 i traje do 22.00 časa. Anketa znači da danas birate šta će te sutra jesti sa menija koji u ponudi svakodnevno ima četiri jela. Osim glavnog jela koji se bira večera podrazumeva i čorbu, dezert (kolač ili voće) i salatu koju takođe možete izabrati po sopstvenom izboru.

Smeštaj

Hotel Castellastva 4* ima ukupno 184 smeštajne jedinice od čega 160 dvokrevetnih soba, 11 dvokrevetnih soba sa pomoćnim ležajem i 13 dvokrevetnih apartmana sa pomoćnim ležajem.

Smeštajne jedinice opremljene su po standardima hotela sa 4*: kupatilo, telefon, TV, klima, balkon, hotelska galanterija, mini bar – uz depozit, wi-fi – uz doplatu.

Napomena: sobe su dvokrevetne i ne postoji mogućnost ubacivanja dodatnog ležaja.

Plaža

Gradska peščana plaža duga 600 metara udaljena je od hotela oko 150m. Pored gradske plaže u blizini (cca 500 metara) nalazi se i plaža Lučice, duga 220 m. Gosti hotela plaćaju dodatno plažni mobilijar.

Galerija

Destinacija

Petrovac je udaljen oko 50 kilometara od aerodroma u Tivtu i oko 20 kilometara od Budve. Jedno je od omiljenih letovališta na crnogorskom primorju i toplo ga preporučujemo svima koji žele miran i porodičan odmor. Pored odličnih restorana sa ribom i mnogobrojnih kafića, uživaćete na odličnoj Gradskoj plaži i čuvenoj plaži Lučice, udaljenoj oko 5 kilometara od Petrovca.

Crna Gora

Crna Gora se graniči se na istoku i severoistoku sa Srbijom, na zapadu i severozapadu sa Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom i na jugoistoku sa Albanijom. Na jugozapadu je Jadransko more deli od Italije. Glavni, a ujedno i najveći grad je Podgorica, dok Cetinje ima status prestonice.

Punoletni državljani Republike Srbije, prilikom prelaska državne granice Republike Srbije i Crne Gore, u obavezi su da poseduju važeću putnu ispravu ili ličnu kartu. Maloletni državljani Republike Srbije, kada putuju sa roditeljima, potrebno je da poseduju dokument koji će ukazivati na njihov identitet. Za decu predškolskog uzrasta potrebno je da poseduju: važeću putnu ispravu, izvod iz matične knjige rođenih, zdravstvenu knjižicu. Za decu školskog uzrasta potreban je važeći dokument sa slikom: putna isprava, lična karta, đačka knjižica. Svim putnicima preporučujemo kupovinu putnog zdravstvenog osiguranja.

Napomena

Putno osiguranje nije uključeno u cenu i može se dobiti u našoj agenciji po važećem cenovniku osiguravajuće kompanije uz važeći pasoš. Putno osiguranje nije neophodno, ali se preproručuje jer je na taj način putnik, odnosno osiguranik pokriven za sve nepredvidjene i hitne medicinske intervencije, kao i troškove medicinske evakuacije i repatrijacije. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrdjenim uslovima zdravstvenog putnog osiguranja

Sastavni deo ovo programa su  Opšti uslovi putovanja turooperatora Olympic Travel iz Kragujevca, licenca OTP broj 18 od 04.04.2012. godine

Ovlašćeni subagent – Turistička agencija Panorama – Panorama doo

Upit


Print Friendly