Dvorac Otočec

5/5

Otočec, Slovenija

Opis

Dvorac Otočec se nalazi na malom ostrvu na reci Krki i pravi je biser medju luksuznim hotelima u Sloveniji. Hotel Dvorac je poznat po vrhunskoj ugostiteljskoj i kulinarskoj ponudi, kao i bogatom kolekcijom najboljih slovenačkih vina. Hotel Dvorac Otočec, čije zdanje datira iz XIII veka se nalazi u lancu čuvenih hotela Relais & Chateaux. Hotel se posebno preporučuje za parove, za svadbena venčanja, proslavu medenog meseca ili posebne vrste korporativnih skupova i sastanaka.

Sadržaj

Informacije

 • Dodatne informacije

  Hotel Dvorac Otočec sadrži dvorski  restoran za 45 osoba, lovačku sobu sa, vitešku sobu za različite poslovne susrete, biblioteku i klupsku sobu, kao i salon za hotelske goste sa izlazom na terasu i dvorski vrt i klub restoran pod arkadama.

  Gosti dvorca mogu uživato i u specijalnim programima na terasi ispod dvorskih zidina i vrtnoj terasi za koncerte. Hotel Dvorac Otočec raspolaže sa odličnim konferencijskim salama različitih formata i jedan je od najpopularnijih prostora za venčanja u Sloveniji i regionu.

  Osnovna usluga je noćenje sa doručkom uz mogućnost doplate za vrhunske obroke sa menija (neki od obroka su u kategoriji Mišelinovih 5*).

  Ulazak u sobe je od 14.00, a izlazak do 10.00, uz mogućnost doplate za kasniji izlazak.

  Dvorac Otočec nudi 16 luksuzno opremljenih soba i soba tipa suite sa nameštajem od prirodnih materijala. U hotelu Dvorcu su dozvoljeni manji kućni ljubimci uz obaveznu prethodnu najavu i doplatu na licu mesta. Sve smeštajne jedinice sadrže: mini-bar, sef, pay-per-view kanali, flat screen tv, telefon, klimu, radio, radni sto, prostor za sedenje, kupatilo (tuš ili kada), fen za kosu, bade mantil, papuče i besplatan WiFi

  Dvokrevetna soba 18 kvadrata, veliki francuski ležaj, bez mogućnosti za dodavanje pomoćnog ležaja.

  Junior suite sa dnevnik boravkom 30 kvadrata, veliki francuski ležaj u spavaćoj sobi, dnevni boravak sa garniturom za sedenje u dnevnom boravku. Soba nema mogućnost za dodavanje pomoćnog ležaja.

  Senior apartman sa dve spavaće sobe 50 kvadrata, dve odvojene spavaće sobe uz mogućnost smeštaj do 4 osobe.

  Senior superior apartman imaju 75 kvadrata, 1 spavaća soba za 2 osobe sa mogućnošću dodavanja pomoćnog ležaja, kao i sobu za prijeme i konferencije (sto za 6-8 ljudi) sa salonom.

  Parking za goste dvorca – hotela je besplatan.

 • Uslovi

  U cenu je uključeno smeštaj na bazi noćenja sa doručkom (švedski sto), besplatna upotreba interneta, i neograničen ulaz u bazen i saune Hotela Šport i ulaz u i fitnes Sportskog centra Otočec.

  U cenu nisu uključeni prevoz, boravišna taksa i medjunarodno putno osiguranje koje možete obezbediti u našoj agenciji.

  Cene su izražene u Eur i plative su u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate aranžmana.

  Plaćanje se može izvršiti u gotovini, virmanski, platnim karticama i čekovima gradjana.

  Odloženo plaćanje (plaćanje na rate) je moguće platnim karticama Banke Inteza na 3 rate i čekovima gradjana – akontacija 40% + 2 mesečne rate (sa dospećem od mesec, odnosno 2 meseca od dana polaska).

  Uslovi plaćanja su obavezna akontacija od 40% prilikom rezevacije, a ostatak 15 dana pre polaska. Ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 15 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana.

  Opisi hotela, sadržaja i hotelskih usluga su informativnog karaktera i podložni su promenama. Svi polasci su individualni i nije neophodan minimum putnika da bi se program realizovao. Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja.

  Organizator putovanja je Turističko preduzeće Panorama doo Beograd, licenca OTP 90 kategorija A od 04.10.2021.

Povezane Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

4/5