Hotel Colosseum

4/5

Morahalom, Madjarska

Opis

Hotel Colosseum Morahalom je jedan od hotela koji preporučujemo za boravak tokom cele godine. U okviru hotela se nalazi  restoran i bar, kao i spa centar, koji sadrži hidromasažnu kadu, saunu i parno kupatilo i bazen. Korišćenje wellness sadržaja u hotelu, je namenjeno samo gostima hotela. Hotel je otvoren tokom cele godine i posebno se preporučuje seniorima i porodicama sa decom. Povezan je zatvorenim hodnikom sa banjom Erszebet Spa. Svi bazeni i saune, u okviru banje Erzsebet Spa su besplatni za goste hotela. U neposrednoj blizini objekta je hotel Elixir, koji uz banjski deo čini sastavni deo kompleksa.

Sadržaj

Informacije

 • Dodatne Informacije

  Hotel Colosseum 4* Morahalom

  Sadržaj

  • recepcija, restoran, bar, sale za sastanke
  • hotelski wellness & spa (manji bazen, saune i terasa) i parking
  • u wellness delu hotela je  zatvorena terasa za sunčanje na 100 kvadrata sa ležaljkama i stočićima

  Konferencijske dvorane u hotelu su za održavanje manjih konferencija i seminara. sale su opremljene sa vrhunskom tehikom, ozvučenjem i WiFi internetom.

  Kućni ljubimci nisu dozvoljeni u hotelu.

  Smeštaj je u kvalitetnim standard, superior i deluks sobama i porodičnim apartmanima. Udobnost soba se dopunjuje sobnim sefom, najmodernijim digitalnim TV-om, Wifi-jem, mini barom. U kupatilima sa kadama goste očekuju kozmetika, fen za kosu i bade-mantil.

  Tipovi soba standard – 20 kvadrata, superior – 22 kvadrata, deluxe – 28 kvadrata, family – dve standard sobe spojene vratima, family suite – 38 kvadrata i honeymoon suite – 58 kvadrata.

  Banja „Sent Erzsebet“ u Morahalomu je počela sa radom 1964. godine. Izvor termalne vode se nalazi na dubini od 660 metara, a prosečna temperatura vode je oko 39.5 stepeni C. Termalna voda u ovoj banji sadrži alkali hloride i jod i služi za lečenje oboljenja kičme, reume mišića i lečenje ginekoloških problema. Banja je povezana toplim prolazom sa hotelima Colosseum i Elixir.

  Bazeni se nalaze na površini  od preko 2.200 kvadratnih metara, leti je gostima na raspolaganju 21 bazen, a u zimskim mesecima 16 bazena (14 pokrivenih i 2 nepokrivena).

  Ostali bazeni lekoviti-wellness bazen, bazen za decu, bazen za skakanje, bazen sa vodenom masažom, bazen za plivanje, bazen sa toboganom, bazen sa talasima, bazen za bebe i termalni bazen za relaksaciju.

  Saune i spa bazen za relaksaciju sa termalnom vodom, knajpova kupka, bunar za led, parno kupatilo, aromaterapijska sauna, infra sauna, blok sauna za naturiste, slana soba i parna kabina.

  Ostali sadržaji za decu kućica za igre, prostor za povijanje, čajna kuhinja, fitness i vežbe na vodi i suvom.

  Ulazak u hotel od 14.00, izlazak iz hotela do 10.00.

  Parking je obezbedjen i besplatan za sve goste hotela.

 • Uslovi

  U cenu je uključeno

  • polupansion (doručak i večera švedski sto)
  • korišćenje wellness dela u samom hotelu, (džakuzi, dva manja bazena, finska i infra sauna, slana soba, parna kabina, Knajpova kupka sa toplom i hladnom vodom)
  • fittness sala sa kardio-aparatima, sef u sobi, bade mantil, WiFi internet i besplatan parking
  • neograničeno i besplatno korišćenje sadržaja banje „Sent Eržebet“ i pre ulaska u sobe, kao i na dan odlaska ceo dan

  U cenu nisu uključeni

  • prevoz (mogućnost doplate za prevoz kombijem sa kućne adrese iz Beograda
  • boravišna taksa koja se plaća na licu mesta
  • medjunarodno putno osiguranje (možete obezbediti u agenciji)

  Cene

  • cene su izražene u Eur i plative u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate aranžmana

  Način plaćanja

  • gotovinski, virmanski, platnim karticama i čekovima gradjana

  Uslovi plaćanja

  • 40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska
  • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 15 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana

  Program putovanja

  1. dan – Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak i smeštaj. Ulazak u sobe posle 14:00. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. 2. dan – Predposlednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje. Poslednji dan: Napuštanje soba do 11:00. Povratak sopstvenim prevozom.

  Opisi hotela, sadržaja i hotelskih usluga su informativnog karaktera i podložni su promenama. Svi polasci su individualni i nije neophodan minimum putnika da bi se program realizovao. Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja.

  Organizator putovanja je Turističko preduzeće Panorama doo Beograd, licenca OTP 90 kategorija A od 04.10.2021.

Povezane Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

Sadržaj

3/5