Hotel Forras

4/5

Segedin, Madjarska

Opis

Hotel Forras Segedin je jedan od najpopularnijih hotela u našoj ponudi. Odlično je lociran i nalazi se u samom centru Segedina. U cenu usluge, pored polupansiona, je uključeno i korišćenje susednog Aquapolisa. Akva park Aquapolis, wellness & spa centar sa najvećim vodenim parkom u Madjarskoj, povezan je toplim prolazom sa hotelom.

Informacije

 • Sadržaj i usluge

  Sadržaj recepcija, restoran kapaciteta do 400 mesta, bar u lobiju, tri konferencijske sale (za 450, 150 i 50 ljudi), Aquapolis akva park, Tihi Wellness (samo za osobe starije od 16 godina), kuglana, Xbox soba, igraonica, sala za bilijar, kozmetički i frizerski salon , solarijum, manikir i pedikir, parking i garaža.

  Usluga je na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto).

  Sadržaji i atrakcije u blizini adrenalinski park na obali Tise, centar za odmor i zabavu Gelert (tenis, squash, fitness, masaža, sauna).

  Usluga čuvanja dece je moguća tokom vikenda. Proslave rodjendana uz poslastice po vašem izboru je moguće organizovati u hotelu.

  Manji kućni ljubimci su dozvoljeni u hotelu uz doplatu.

  Ulazak u hotel je od 14.00, a izlazak do 11.00.

 • Sobe i apartmani

  Smeštaj ukupno 196 soba, 162 prostrane dvokrevetne sobe sa mogućnošću dodavanja pomoćnih kreveta, sobe prilagodjene osobama sa invaliditetom, economy sobe i apartmani.

  Sadržaj soba balkon, telefon, flat-screen TV, sef, klima, radni sto, kupatilo (tuš) i mini bar

  Standard sobe su površine 28 kvadrata, francuski ležaj + sofa na na razvlačenje i balkon.

  Porodične sobe su dve standard sobe koje su medjusobno povezane vratima.

  Apartmani sa odvojenim spavaćim sobama, u spavaćoj sobi je francuski ležaj, u dnevnoj je sofa ili 2 kreveta na razvlačenje.

  Tipovi apartmana su standard – 34 kvadrata, superior – 40 kvadrata (odvojeni wc i kupatilo), apartman sa kaminom – 34 kvadrata, apartman sa djakuzijem na terasi – 34 kvadrata i apartman sa djakuzijem u apartmanu.

 • Aquapolis, Wellness

  Aquapolis Segedin je posebna atrakcija za goste hotela, povezan sa hotelom i korišćenje je uključeno u cenu paketa. Prilaz Aquapolis-u koji je jedan od najvećih kupališnih kompleksa u Madjarskoj, obezbeđen je zatvorenim toplim hodnikom. Aquapolis koji može da primi do 3.000 ljudi, sadrži zabavne i wellness programe i sadržaje za svaki uzrast.

  Sadržaji u Aquapolisu unutrašnji i spoljni bazeni ukupne površine od 4.400 kvadrata, najveći tobogan u Evropi (30 metara visine i 272 metra dužine) i zdravstveni deo sa lekovitom vodom i saunama.

  Radno vreme Aquapolisa je radnim danima od 12.00-20.00 i vikendom od 09.00-20.00. Za vreme srpskih i madjarskih praznika, radno vreme je od 09.00-20.00.

  Tihi wellness je mini wellness centar u okviru hotela i mogu ga koristiti samo osobe, starije od 16 godina. Sadržaj: bazen za plivanje od 25 metara, djakuzi, whirpool-i, parna kabina, slana soba, finska sauna, infrasauna, aroma kabina i spoljašnja brvnara-sauna. Gosti mogu koristiti sadržaje 3 sata dnevno. Za vreme boravka u Tihom Wellness-u gostima je obezbedjeno neograničeno konzumiranje čaja i mineralne vode.

 • Uslovi

  U cenu su uključeni polupansion (doručak i večera švedski sto), neograničan broj ulazaka za Aquapolis, neograničen ulaz u Tihi wellness (za starije osobe od 16 godina), Wi-Fi, bade mantil i parking (ograničen broj mesta).

  U cenu nisu uključeni prevoz (mogućnost doplate za kombi prevoz iz Beograda sa kućne adrese), boravišna taksa koja se plaća na licu mesta i medjunarodno putno osiguranje koje možete obezbediti u agenciji.

  Parking za goste hotela pored/iza hotela je besplatan, ali je ograničen (maksimalno 40 parking mesta). ukoliko nema mesta parking se doplaćuje na hotelskom parkingu ili u hotelskoj garaži. Doplata za parking pored hotela 09.00-21.00 – 0,5 Eur /sat od 21.00-09.00 – 0,3 Eur /sat. Doplata za garažu pored hotela 09.00-21.00 – 0,4 Eur /sat od 21.00-09.00 – 0,2 Eur/sat.

  Doplata za boravišnu taksu za odrasle je 1,80 Eur po osobi dnevno, deca do 18 godina – ne plaćaju.

  Deca do 4 godine imaju besplatan boravak u hotelu.

  U slučaju ako sobu koriste jedna odrasla osoba i dete do 4 godine, odrasla osoba plaća cenu jednokrevetne sobe.

  Ukoliko putuje jedna odrasla osoba i jedno ili dvoje dece 4-12 godina – odrasla osoba plaća 50% od cene sobe, a deca 4-12 godina plaćaju doplatu.

  Na dan izlaska iz hotela, moguće je koristiti Aquapolis i Tihi wellness do 11.00.

  Zbog plaćanje putarine na deonici puta Horgoš – Segedin (5.000 forinti za godinu dana), tako da svim putnicima preporučujemo prelaz Bački Vinogradi ili Horgoš 2 gde se ne plaća putarina. radno vreme prelaza Bački vinogradi je 07.00-19.00).

  Cene su izražene u Eur i plative su u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate aranžmana.

  Način plaćanja je gotovinski, virmanski, platnim karticama i čekovima gradjana.

  Prilikom rezervacije obavezna je uplata od 40%, ostatak aranžmana je potrebno uplatiti 15 dana pre polaska.

  U slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa.

 • Napomena

  Program putovanja

  1. dan – Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak i smeštaj. Ulazak u sobe posle 14:00. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. 2. dan – Predposlednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje. Poslednji dan: Napuštanje soba do 11:00. Povratak sopstvenim prevozom.

  Opisi hotela, sadržaja i hotelskih usluga su informativnog karaktera i podložni su promenama. Svi polasci su individualni i nije neophodan minimum putnika da bi se program realizovao. Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja.

  Organizator putovanja je Turističko preduzeće Panorama doo Beograd, licenca OTP 90 kategorija A od 04.10.2021.

Mapa

Povezane Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

4/5