Apartmani Terme Čatež

Terme Čatež, Slovenija

Pošaljite Upit

Apartmani Terme Čatež

Apartmani Terme Čatež se preporučuju za boravak gostiju tokom cele godine. Gosti apartmana imaju besplatan parking ispred smeštaja, a prijavljivanje se vrši na recepciji. Najam apartmana uključuje posteljinu, peškire, kuhinjske krpe, upotrebu električne energije i čiščenje apartmana po odlasku gostiju. Apartmani u Termama Čatež su idealni za smeštaj porodica sa decom ili više parova. Svi apartmani su iste strukture i kvadrature, a razlikuju se po dodatnoj opremljenosti. Boravak u apartmanima se  preporučuje za porodice sa decom, tokom letnjeg period. Apartmani lux plus su renovirani 2021. godine.

Informacije

Zimska Termalna rivijera ima više od 2.200 kvadrata termalnih vodenih površina i najveći je pokriveni kompleks bazena u Sloveniji. Od velikog broja sadržaja izdvajamo: tobogane, bazene za malu decu, gusarski brod, sauna centar, hidromasažne kupke i stazu za surf.

Letnja Termalna rivijera u Termama Čatež koja se nalazi preko puta hotela Toplice je objekat sa najvećim spoljnim bazenskim kompleksom u Sloveniji koji omogućava zabavu i opuštanje za sve generacije. Nalazi se na 10.000 kvadrata termalnih vodenih površina.

Pored vodenih sadržaja i akva parkova, Terme Čatež pružaju dosta mogućnosti svim ljubiteljima biciklizma. Postoje četiri osnovna puta koja obuhvataja kompleks i susednu opštinu Brežice. Biciklistističke ture prolaze kroz zanimljiv krajolik sa puno brežuljaka i prirodnih uspona, daleko od urbane sredine i pravi su užitak kako za početnike, tako i za najzahtevnije bicikliste.

klimatizovanoj dvorani sa tepih podlogom, koja se nalazi u hotelu Toplice, su igralište za tenis, badminton, squash, kao i stolovi za stoni tenis. Fitnes sale opremljene najsavremenijim spravama se nalaze u hotelu Toplice i Terme, a njihovo korišćenje je besplatno za sve goste hotela. Od igrališta na otvorenom izdavajamo: zemljani teniski teren, teren za odbojku na pesku, glavni fudbalski teren po FIFA standardu i pomoćni teren za zagrevanje.

Golf tereni se nalaze u mestu Mokrice koje je udaljeno samo park kilometara od kompleksa. Pored srednjovekovnog dvorca Mokrice, u stoletnoj dvorskoj šumi, na preko 66 hektara površine, prostire se golf igralište sa 18. rupa. Golf tereni u Mokricama su tradicionalno poznata lokacija za mnoge internacionalne golf turnire. Za početnike, postoje mini kursevi gde se polaznici za kratko vreme mogu obučiti osnovnim tehnikama ove igre.

Tokom letnje sezone animacija je uglavnom vezana za aktivnosti na bazenima na letnjoj termalnoj rivijeri. Tokom jeseni i proleća, dešavanja su uglavnom vezana za veliki hol u okviru hotela Toplice. Od sadržaja na Zimskoj termalnoj rivijeri, preporučujemo, bazen sa talasima, bazene nepravilnih oblika i gusarski brod. Na letnjoj termalnoj rivijeri pored tobogana, za decu preporučujemo i dečiji vodeni park, gusarko ostrvo, sporu reku i bazen sa talasima na 1250 kvadrata. Sadržaje za decu imaju i hoteli Čatež i Terme. U hotelu Čatež je bazen namenjen bebama, a u okviru hotela Terme je manji spoljašnji bazen za decu

U okviru kampa u Termama Čatež je ukupno 90 apartmana. Sastoje se od prizemlja gde je dnevni boravak, kuhinja i kupatilo i sprata gde su dve spavaće sobe. Maksimalan broj ležajeva u svim tipovima apartmana je 5.

Apartmani Terme Čatež

 • apartmani imaju 47 kvadrata korisne površine
 • u prizemlju dnevna soba – mogućnost pomoćnog kreveta (dvosed),  dve spavaće sobe u mansardi (2 + 3 kreveta)
 • opremljena kuhinja (posuđe, pribor za jelo, šporet, frižider, mikrotalsana pećnica, roštilj…)
 • kupatilo s tušem, WC, fen za kosu, kablovska televizija, radio sa CD-om, telefon, klima, baštenski prostor (tenda, sto i stolice), parking ispred apartmana

U apartmanima nisu dozvoljeni kućni ljubimci. U okviru apartmana nema WiFi interneta, gosti internet mogu besplatno koristiti u okviru hola hotela Toplice. U neposrednoj blizini apartmana je restoran Grill gde gosti mogu koristiti dodatne obroke uz doplatu, po pristupačnim cenama.

Apartmani Terme Čatež se nalaze u neposrednoj blizini Zimske i Letnje termalne rivijere. Apartmansko naselje nije povezano toplim prolazom sa Zimskom termalnom rivijerom.

Najam apartmana uključuje i ulaznice za kupanje na Termalnoj rivijeri, sa kojima gosti ulaze dva puta dnevno na Letnju ili na Zimsku Termalnu rivijeru.

Cena uključuje u svim paketima

 • dnevno do 3 odnosno do 5 ulaznica za kupanje u Termalnoj rivijeri s kojima gosti ulaze dva puta dnevno na Zimsku ili Letnju Termlanu Rivijeru (od maja do oktobra)
 • upotreba posteljine i peškira
 • upotreba električne energije i čišćenje objekta nakon odlaska gostiju

U cenu nisu uključeni

 • prevoz
 • boravišna taksa koja se plaća na licu mesta
 • medjunarodno putno osiguranje

Dodatni popusti

 • za boravak od 3 i više noćenja – dodatni popust od 5%

Doplate

 • za boravišnu taksu 2,50 Eur po osobi dnevno za odrasle osobu, deca do 18 godina 1,25 Eur
 • prijava 1,50 Eur po osobi dnevno za ceo period boravka
 • deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu

Doplate za obroke na licu mesta

 • mogućnost doplate za obroke u odredjenim terminima u toku godine u restoranu Grill, restoran se nalazi u neposrednoj blizini apartmana

Check In

 • ulazak u hotel od 15.00, izlazak iz hotela do 11.00

Cene

 • cene su izražene u Eur i plative su u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate aranžmana

Način plaćanja

 • gotovinski, virmanski, platnim karticama i čekovima gradjana

Uslovi plaćanja

 • 40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa

Vizni režim

 • za gradjane Srbije sa novim biometrijskim pasošima nije potrebna viza

Program putovanja

1. dan – Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak i smeštaj. Ulazak u sobe posle 14:00. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. 2. dan – Predposlednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje. Poslednji dan: Napuštanje soba do 11:00. Povratak sopstvenim prevozom.

Opisi hotela, sadržaja i hotelskih usluga su informativnog karaktera i podložni su promenama. Svi polasci su individualni i nije neophodan minimum putnika da bi se program realizovao. Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja.

Organizator putovanja je Turističko preduzeće Panorama doo Beograd, licenca OTP 90 kategorija A od 04.10.2021.

Pošaljite Upit

Apartmani Terme Čatež

Booking

 • T: 00 386 7/ 49 36 700

Subagenti

 • provizija je 10%

Povezane Ponude

Hotel Čatež - Terme Čatež 1
Terme Čatež

Hotel Čatež 3*

Hotel je povezan sa Zimskom rivijerom

Više informacija
Terme Čatež - Hotel Toplice_featured
Terme Čatež

Hotel Toplice 4*

U okviru hotela je Zimska termalna rivijera>

Više informacija
Terme Čatež - Hotel Terme_featured
Terme Čatež

Hotel Terme 4*

Hotel se preporučuje se za boravak parova

Više informacija
Gusarski zaliv - Terme Čatež
Terme Čatež

Gusarski Zaliv

Naselje 20 plutajućih kućica nalazi se na jezeru

Više informacija
back-to-top