Hotel Čatež

3/5

Terme Čatež, Slovenija

Opis

Hotel Čatež je povezan je toplim hodnikom sa Zimskom i udaljen je samo 50 metara od Letnje Termalne rivijere. Hotel Čatež ima sopstveni parking, koji je besplatan za goste hotela. Hotel je poznat i po dobroj i raznovrsnoj ishrani. Hotel je povezan toplom pasarelom sa hotelom Toplice i Zimskom termalnom rivijerom.

Sadržaj

Smeštaj

Cenovnik

 • Posebna Ponuda

  Polupansion dnevno po osobi u Eur (2024)

  21.01-19.0261,00
  19.02-03.0371,50
  03.03-29.0361,00
  29.03-02.0487,00
  02.04-26.0471,50
  26.04-05.0587,00

Informacije

 • Dodatne Informacije

  Hotel Čatež 3*

  Wellness & Spa

  Hotel u svom sastavu ima i savremeno opremljen Zdravstveni centar. Hotelski bazeni, posebno unutrašnji, su potpuno prilagodjeni za relaksaciju i opuštanje.

  Smeštaj

  Sobe u hotelu, posebno sobe sa balkonom su jako kvalitetne. Sobe su sa francuskim ležajem i jednim dodatnim pomoćnim ležajem. Sve sobe, osim soba u prizemlju imaju terasu. Hotel Čatež nudi mogućnost smeštaja u sobama bez i sa balkona i suite (porodičnim) sobama.

  Zimska Termalna rivijera – Hotel Toplice

  Zimska Termalna rivijera ima više od 2.200 kvadrata termalnih vodenih površina i najveći je pokriveni kompleks bazena u Sloveniji. Od velikog broja sadržaja izdvajamo: tobogane, bazene za malu decu, gusarski brod, hidromasažne kupke i stazu za surf. Zimska Termalna Rivijera je povezana toplom pasarelom sa hotelom Čatež.

  Wellness Rivijera – Hotel Toplice

  Wellness Riviera je novi sadržaj  od 2023. godine u okviru Zimske Termalne rivijere u hotelu Toplice. Prostran i elegantno dizajnirani wellness centar na 932 m², uključuje 632 m² unutarašjih i 300 m² spoljašnjih površina. Od unutrašnjih sadržaja izdvajamo: slanu, tursku, finsku i IR saunu, kao i sobu za opuštanje. Posebno preporučujemo intimni separe sa gejanim klupama, hladnim i toplim kupkama za noge i prostor pored unutrašnjeg kamina. Bazenski sadržaji: whirlpool, bazen za hlađenje i veliki topli bazen za masažu i opuštanje. Na spoljašnjem delu rivijere je bio-biljna finska sauna, biljni zen vrt i otvoreni kamin sa prostorom za odmor. Ostali sadržaji: lounge kutak, vodeni kreveti, ledena fontana, deo za degustaciju čajeva. Wellness rivijera nije uključena u cenu osnovnih paketa. Doplata za korišćenje je 25,00 EUR od ponedeljka do petka, odnosno 35,00 EUR za vikende i praznike i uključuje 1 ulaz dnevno (neograničeno korišćenje).

  Sportska sala – Hotel Toplice

  Uklimatizovanoj dvorani sa tepih podlogom, su igralište za tenis, badminton, squash, kao i stolovi za stoni tenis. Fitnes sale opremljene najsavremenijim spravama se nalaze u hotelu Toplice i Terme, a njihovo korišćenje je besplatno za sve goste hotela.

  Letnja Termalna rivijera

  Letnja Termalna rivijera u Termama Čatež koja se nalazi preko puta hotela Toplice je objekat sa najvećim spoljnim bazenskim kompleksom u Sloveniji koji omogućava zabavu i opuštanje za sve generacije. Nalazi se na 10.000 kvadrata termalnih vodenih površina.

  Biciklizam

  Pored vodenih sadržaja i akva parkova, Terme Čatež pružaju dosta mogućnosti svim ljubiteljima biciklizma. Postoje četiri osnovna puta koja obuhvataja kompleks i susednu opštinu Brežice. Biciklistističke ture prolaze kroz zanimljiv krajolik sa puno brežuljaka i prirodnih uspona, daleko od urbane sredine i pravi su užitak kako za početnike, tako i za najzahtevnije bicikliste.

  Sport

  Od igrališta na otvorenom izdavajamo: zemljani teniski teren, teren za odbojku na pesku, glavni fudbalski teren po FIFA standardu i pomoćni teren za zagrevanje.

  Golf tereni – Mokrice

  Golf tereni se nalaze u mestu Mokrice koje je udaljeno samo park kilometara od kompleksa. Pored srednjovekovnog dvorca Mokrice, u stoletnoj dvorskoj šumi, na preko 66 hektara površine, prostire se golf igralište sa 18. rupa. Golf tereni u Mokricama su tradicionalno poznata lokacija za mnoge internacionalne golf turnire. Za početnike, postoje mini kursevi gde se polaznici za kratko vreme mogu obučiti osnovnim tehnikama ove igre.

  Sadržaji za najmladje

  Tokom letnje sezone animacija je uglavnom vezana za aktivnosti na bazenima na letnjoj termalnoj rivijeri. Tokom jeseni i proleća, dešavanja su uglavnom vezana za veliki hol u okviru hotela Toplice. Od sadržaja na Zimskoj termalnoj rivijeri, preporučujemo, bazen sa talasima, bazene nepravilnih oblika i gusarski brod. Na letnjoj termalnoj rivijeri pored tobogana, za decu preporučujemo i dečiji vodeni park, gusarko ostrvo, sporu reku i bazen sa talasima na 1250 kvadrata. Sadržaje za decu imaju i hoteli Čatež i Terme. U hotelu Čatež je bazen namenjen bebama, a u okviru hotela Terme je manji spoljašnji bazen za decu.

  Check In / Out

  • ulazak  u hotel od 15.00, izlazak iz soba do 10.00 uz mogućnost korišćenja bazena do kraja dana

  Parking

  • parking je obezbedjen i besplatan za sve goste hotela, bez prethodne rezervacije
 • Uslovi

  U cenu je uključeno

  • usluga na bazi polupansiona – doručak i večera švedski sto
  • smeštaj u superior sobi sa balkonom i klimom sa mogućnošću dodavanja 1 pomoćnog ležaja
  • kupanje u hotelskom bazenskom kompleksu (unutrašnji bazen nepravilnih oblika s masažnim ležištima i whirpoolima, spoljašnji bazen nepravilnih oblika i unutrašnji terapeutski bazen)
  • 2 ulaska dnevno – neograničeno kupanje na Termalnu Rivijeru (2 ulaska na Letnju rivijeru, od maja do oktobra) ili, 2 ulaska na Zimsku rivijeru (tokom cele godine) ili 1 ulazak na Letnju i 1 ulazak na Zimsku rivijeru
  • animacijski program preko dana i u večernjim satima

  U cenu nisu uključeni 

  • prevoz
  • boravišna taksa (2,50 Eur po osobi dnevno za odrasle osobu, deca do 18 godina 1,25 Eur, prijava 1,50 Eur po osobi za ceo period boravka, deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu)
  • medjunarodno putno osiguranje (moguće je obezbediti u agenciji)

  Popusti i doplate

  • deca 0-5,99 – besplatno, deca 6-11,99 – 50% popusta i 3. odrasla osoba – 15% popusta
  • doplata za 1/1 sobu (single use) – 22,00 Eur po sobi dnevno
  • doplata za suite apartman (porodična soba) u hotelu Čatež – 50,00 Eur po sobi na cenu sobe
  • doplata za dečiji krevetac – 16,00 Eur dnevno
  • doplata za dodatnu ishranu dnevni meni (ručak ili večera) – 17,00 Eur, dečiji dnevni meni (ručak ili večera) – 11,00 Eur

  Napomena

  • u slučaju da u sobi boravi jedna odrasla osoba sa ili bez dece, obavezna doplata za single use
  • u sobi sa balkonom u hotelu Čatež postoji mogućnost dodavanja samo jednog pomoćnog ležaja
  • za pakete u kojima deca do 6 godina imaju besplatan boravak, deca nemaju sopstveni ležaj, već spavaju sa roditeljma

  U cenu nisu uključeni 

  • prevoz
  • boravišna taksa (2,50 Eur po osobi dnevno za odrasle osobu, deca do 18 godina 1,25 Eur, prijava 1,50 Eur po osobi za ceo period boravka, deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu)
  • medjunarodno putno osiguranje (moguće je obezbediti u agenciji)

  Cene

  • cene su izražene u Eur i plative u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate aranžmana

  Način plaćanja

  • gotovinski, virmanski, platnim karticama i čekovima gradjana

  Uslovi plaćanja

  • 40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska
  • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 15 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana

  Program putovanja

  1. dan – Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak i smeštaj. Ulazak u sobe posle 14:00. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. 2. dan – Predposlednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje. Poslednji dan: Napuštanje soba do 11:00. Povratak sopstvenim prevozom.

  Opisi hotela, sadržaja i hotelskih usluga su informativnog karaktera i podložni su promenama. Svi polasci su individualni i nije neophodan minimum putnika da bi se program realizovao. Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja.

  Organizator putovanja je Turističko preduzeće Panorama doo Beograd, licenca OTP 90 kategorija A od 04.10.2021.

Povezane Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

Sadržaj

4/5
4/5
4/5
3/5
3/5