Hotel Toplice 4*

Hotel Toplice 4*Hotel Toplice 4* u svom sastavu ima: 24 standard sobe, 107 superior soba, 4 apartmana, 4 suite (porodične sobe), lift, delimično klimatizovani hotelski prostori, hotelski restoran, aperitiv bar, opuštajući centar Sabai s tajlandskim masažama, fitness studio, sportska i višenamenska dvorana, internet kutak, hotelsko parkiralište, Zimska Termalna rivijera se nalazi u sklopu hotela, preporučuje se za porodice sa decom.

Hotel Toplice 4* (Terme Čatež)

Hotel Toplice 4* (Terme Čatež), Topliška cesta 35, 8251 Čatež ob Savi, Slovenija

Cenovnik

Posebna ponuda
Porodični paket

U cenu je uključeno za sve pakete:

 • smeštaj superior sobi sa klimom i balkonom (mogućnost dodavanja 2 pomoćna ležaja) ili u standard sobi bez klime i balkona sa mogućnošću dodavanja 2 pomoćna ležaja (depadans hotela povezan sa centralnom zgradom i Termalnom rivijerom)
 • usluga na bazi polupansiona (doručak i večera švedski sto)
 • upotreba fitness studia u hotelu Toplice
 • dva ulaza dnevno na zimsku ili na letnju Termalnu rivijeru
 • animacijski program

U cenu nisu uključeni:

 • prevoz
 • boravišna taksa koja se plaća na licu mesta
 • medjunarodno putno osiguranje koje možete obezbediti preko naše agencije po važećem cenovniku osiguravajuće kompanije

Doplate:

 • doplata za 1/1 sobu (single use) 22,00 Eur po sobi dnevno
 • suite apartman (porodičnu sobu) u hotelu Toplice 45,00 Eur po sobi na cenu superior sobe
 • apartman (dve odvojene sobe) u hotelu Toplice 55,00 Eur po sobi na cenu superior sobe
 • za dečiji krevetac 14,00 Eur dnevno
 • za boravišnu taksu 1,27 Eur po osobi dnevno za odrasle osobu, deca do 18 godina 0,63 Eur
 • prijava 1,50 Eur po osobi za ceo period boravka
 • deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu
 • doplata za bade mantil po osobi dnevno 4,30 Eur

Napomena:

 • u slučaju da u sobi boravi jedna odrasla osoba sa ili bez dece, obavezna doplata za single use
 • u superior i standard sobi hotela Toplice postoji mogućnost dodavanja dva pomoćna ležaja
 • za pakete u kojima deca do 6 godina imaju besplatan boravak, deca nemaju sopstveni ležaj, već spavaju sa roditeljma
 • za pakete sa gotovinskim popustom, popusti ne važe za doplate već samo za osnovne cene paketa

Za sve putnike iz Beograda, postoji mogućnost svakodnevnog prevoza luksuznim kombijem sa kućne adrese do hotela i nazad:

 • cena povratne karte – 60,00 Eur
 • cena karte u jednom pravcu – 35,00 Eur

Cene:

 • cene su plative u dinarima po prodajnom kursu Banke Inteza za efektivu na dan uplate aranžmana

Način plaćanja:

 • gotovinski
 • virmanski
 • platnim karticama
 • čekovima gradjana

Uslovi plaćanja:

 • 30% prilikom rezevacije, ostatak 7 dana pre polaska
 • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 7 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
 • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju

Opis

Hotel Toplice 4* je jedan od najpopularnijih hotela u našoj ponudi u potpunosti prilagodjen porodica sa decom. Hotel Toplice 4* u svom sklopu ima najveći akva park u zatvorenom u Slovenij – Zimsku Termalnu Rivijeru na preko 2500 kvadratnih metara vodenih površina.

Hotel Toplice 4* nudi uslugu na bazi polupansiona (doručak i večera švedski sto). Doručak u hotelu je od 07.00-10.00, a večera od 18.00-21.00. Parking je besplatan za sve goste hotela.

Ulazak u hotel Toplice 4* je do 14.00, izlazak iz hotela do 11.00 sa mogućnošću kupanja do kraja dana.

Restoran

Hotel ima svoj restoran u okviru centralnog dela hotela i Tropske bašte gde se služe najbolji specijaliteti, odlične i raznovrsne kuhinje. U prijatnom ambijentu Tropske bašte najmladji mogu uživati u radionicima i animaciji mini kasinu (bilijar, stoni fudbal, pikado, vazdušni hokej i razni simulatori)

Sport i rekreacija

Hotel Toplice 4* nudi i sportski centar gde možete pronaći mnoštvo sportskih sadržaja i rekreacije: tenis, stoni tenis, badminton, kuglanje, squash, fitness studio i golf simulator. U klimatizovanoj dvorani sa tepih podlogom, nalazi se igralište za tenis i badminton,kao i stolovi za stoni tenis. U manjoj klimatizovanoj dvorani možete uživati u squash-u. Kuglanje na četiri staze nudi zabavu za sve generacije. Fitnes centar sa raznovrsnim spravama nudi i omogućava oblikovanje tela i trening različitih grupa mišića. U zimskim mesecima, možete trenirati golf na savremenom golf simulatoru. Vežba dugih (driving range) i kratkih udaraca, (chiping range), približavanje rupi (putting green) – sve uz virtualnu šetnju kroz poznata svetska golf igrališta.

Zimska Termalna Rivijera

Hotel Toplice 4* – Zimska Termalna rivijera ima više od 2.200 m2 termalnih vodenih površina najveći je pokriveni kompleks bazena u Sloveniji. Otvorena je svim danima u godini, a radno vreme je od 09.00 – 21.00. Od velikog broja sadržaja izdvajamo: tobogane, bazene za malu decu, gusarski brod, sauna centar, hidromasažne kupke i stazu za surf. Hotel Toplice 4* – Zimska Termalna rivijera je povezana toplim prolazom sa hotelom Čatež.

Letnja Termalna Rivijera

Letnja Termalna rivijera u Termama Čatež koja se nalazi preko puta hotela Toplice 4* je objekat sa najvećim spoljnim bazenskim kompleksom u Sloveniji i omogućava zabavu i opuštanje za sve generacije na preko od 10.000 kvadratnih termalnih vodenih površina. Očekuju vas vodene atrakcije i bazeni različitih oblika sa temperaturom termalne vode od 26 do 36 C. Tobogani, gusarski ostrvo, spora reka, bazen sa talasima, dečiji bazeni, igračke, whirlpooli su samo neki od sadržaja koje nudi ovaj kompleks. Sigurnost na letnoj Termalnoj rivijeri u Termama Čatež je na najvećem mogućem nivou, a gosti tokom celog dana pored kupanja mogu da koriste i ugostiteljske usluge i da kupe hladna i topla pića, sladolede, pice ili razne vrste poslastica. Letnja termalna rivijera je otvorena od početka aprila do sredine oktobra (u zavisnosti od vremenskih uslova) a radno vreme je od 09.00 – 18.00.

Sauna Park

Sauna park se nalazi u okviru Zimske Termalne rivijere u hotelu Toplice i radno vreme je: ponedeljak – petak: 11:00 – 21:00 sati, subota, nedelja i praznici: 10:00 – 21.00 sati. Svaki četvrtak, osim praznika, je otvoren od 17:00 do 21:00 sati samo za žene. Sauna park se nalazi na 1500 metara površine i čine ga: kristalna sauna (70° C – 80° C), parna sauna (40° C – 50° C), ekstremna sauna (90° C – 110°), indijanska sauna na otvorenom (60° C – 75° C), sona sauna (70° C – 80° C), infracrvena sauna (50° C – 60° C), finska aroma sauna (70° C – 90° C) i aquaviva sauna (50° C – 90° C). Sauna park nudi i kupanje u bazenima za rashladjivanje i vrućem i osvežavajućem bazenu, odmor na terasi, i nudističku terasu. Korišćenje sauna parka nije uključeno u cenu i dodatno se plaća na licu mesta.

Smeštaj

Standard sobe su sobe bez balkona i bez klime, 1 jednokrevetna soba s francuskim ležajem (140 cm x 200 cm), 1 soba s ležajem (90 cm x 200 cm), 10 dvokrevetnih soba – francuski ležaj – mogućnost do 2 dodatna ležaja (ukoliko se koriste dva dodatna kreveta dosta nekomforna varijanta), 12 trokrevetnih soba s balkonom – francuski ležaj, kupatilo tuš ili s kada, WC, fen, minibar, sef, telefon, satelitska televizija, PAY TV, pristup internetu preko telefonske linije.

Superior soba sve sobe sa balkonom i klimom, 107 dvokrevetnih soba – mogućnost do 2 dodatna ležaja (ukoliko se koriste dva dodatna kreveta dosta nekomforna varijanta) – prizemlje, na 1. i 3. spratu francuski ležaji u sobama, na 2. spratu dvokrevetne sobe (opcija TWIN), kupatilo sa kadom, fen, minibar, sef, telefon, satelitska televizija, PAY TV, pristup internetu preko telefonske linije.

Suite sobe porodične sobe (površina 48 – 55 kvadrata): soba sa balkonom (2 suite imaju odvojen dnevni i spavaći prostor, 2 suite u jednom prostoru imaju zajednički dnevni i spavaći prostor), osnovni francuski krevet, mogućnost dva pomoćna kreveta (dvosed), mogućnost smeštaja dečijeg krevetića, klima, kupatilo sa kadom, WC, fen za kosu, bade mantil, mini bar, sef, telefon, SAT TV.

Apartmani (površina 57-67 kvadrata): soba sa balkonom (2 apartmana imaju odvojen dnevni i spavaći prostor, 2 apartmana u jednom prostoru imaju zajednički dnevni i spavaći prostor), francuski krevet, mogućnost dva pomoćna kreveta (dvosed), mogućnost smeštaja dečijeg krevetića, klima, kupatilo s kadom, WC, dodatni WC, fen za kosu, bade mantil, mini bar, sef, telefon, SAT TV.

Galerija

Prevoz

Putnicima za Terme Čatež nudimo mogućnost doplate za svakodnevni kombi prevoz iz Beograda

 • povratna karta 60,00 Eur po osobi
 • karta u jednom u pravcu 30,00 Eur po osobi

Napomena:

 • vreme polaska se odredjuje na osnovu reda vožnje prevoznika
 • minibusevi su kapaciteta 7 ili 8 sedišta (klima, radio, cd)
 • prevoznik je turistička agencija Terra travel doo

Destinacija

Terme Čatež

Terme Čatež su vodeća destinacija u Sloveniji po sadržajima na vodi, hotelskim i bazenskim kompleksima i nalaze se izmedju dve reke Save i Krke, u podnožju planine Gorjanci. U samom kompleksu pored hotelskih kapaciteta, nalaze se i Letnja i Zimska Termalna rivijera, restoran, kafeterija, pab, casino, kamp, samoposluga, info centar i ostali sadržaji.

Dvorac Mokrice

Dvorac Mokrice je udaljen oko 6 kilometara od Čateža, u smeru ka Zagrebu i jedna je od lokacija koje možete posetiti za vreme vašeg boravka u Termama Čatež. U kompleksu se pored izvanrednih terena za golf nalazi i strari dvorac koji je pretvoren u hotel, dodatni konferencijiski centar i kafe restoran

Slovenija

Republika Slovenija je primorska i podalpska država na jugu Srednje Evrope, koja se na zapadu graniči sa Italijom, na severu s Austrijom, na severoistoku s Madjarskom, na istoku i jugu s Hrvatskom, a na jugozapadu ima izlaz na Jadransko more.

Glavni grad Slovenije je Ljubljana. Za gradjane Srbije sa novim biometrijskim pasošima, nije potrebna viza za Sloveniju. Ukoliko u Sloveniju putujete sopstvenim kolima neophodno je da na graničnom prelazu sa Hrvatskom kupite vinjetu za korišćenje auto puta u Sloveniji.

Napomena

Sastavni deo ovo programa su Opšti uslovi putovanja i Opšte napomene za individualna putovanja

Turistička agencija Panorama – Panorama doo

Upit