Hotel Toplice 4* Terme Čatež

Terme Čatež, Slovenija

Pošaljite Upit

Hotel Toplice 4*

Hotel Toplice Terme Čatež je jedan od najpopularnijih hotela u našoj ponudi. Hotel  je u potpunosti je prilagodjen porodicama sa decom. Hotel Toplice ima svoj restoran u okviru centralnog dela hotela i Tropske bašte. U restoranu hotela se služe najbolji specijaliteti, odlične i raznovrsne kuhinje. U prijatnom ambijentu Tropske bašte najmladji mogu uživati u radionicama i animaciji (mini kazino, bilijar, stoni fudbal, pikado, vazdušni hokej i razni simulatori). Hotel se posebno preporučuje za boravak porodica sa decom, tokom cele godine.

Cenovnik

Polupansion po osobi dnevno u Eur – minimum 2 noći

Soba balkon (2+2)
02.05-23.06
23.06-14.07
14.07-04.08
04.08-27.08
27.08-10.09
10.09-05.11
Odrasle osobe
72,00
77,00
82,00
82,00 *
82,00
77,00
Deca 0-5,99
besplatno
besplatno
besplatno
besplatno
besplatno
besplatno
Deca 6-11,99
50% popusta
50% popusta
50% popusta
50% popusta
50% popusta
50% popusta
3. odrasla osoba
15% popusta
15% popusta
15% popusta
15% popusta
15% popusta
15% popusta

Polupansion po osobi dnevno u Eur – minimum 2 noći

Soba balkon (2+2)
08.05-31.05
Odrasle osobe
87,00
Dvoje dece 0-11,99
besplatno
Dete 12-17,99
55,00
3. odrasla osoba
87,00

Informacije

Zimska Termalna rivijera ima više od 2.200 kvadrata termalnih vodenih površina i najveći je pokriveni kompleks bazena u Sloveniji. Od velikog broja sadržaja izdvajamo: tobogane, bazene za malu decu, gusarski brod, sauna centar, hidromasažne kupke i stazu za surf.

Letnja Termalna rivijera u Termama Čatež koja se nalazi preko puta hotela Toplice je objekat sa najvećim spoljnim bazenskim kompleksom u Sloveniji koji omogućava zabavu i opuštanje za sve generacije. Nalazi se na 10.000 kvadrata termalnih vodenih površina.

Pored vodenih sadržaja i akva parkova, Terme Čatež pružaju dosta mogućnosti svim ljubiteljima biciklizma. Postoje četiri osnovna puta koja obuhvataja kompleks i susednu opštinu Brežice. Biciklistističke ture prolaze kroz zanimljiv krajolik sa puno brežuljaka i prirodnih uspona, daleko od urbane sredine i pravi su užitak kako za početnike, tako i za najzahtevnije bicikliste.

klimatizovanoj dvorani sa tepih podlogom, koja se nalazi u hotelu Toplice, su igralište za tenis, badminton, squash, kao i stolovi za stoni tenis. Fitnes sale opremljene najsavremenijim spravama se nalaze u hotelu Toplice i Terme, a njihovo korišćenje je besplatno za sve goste hotela. Od igrališta na otvorenom izdavajamo: zemljani teniski teren, teren za odbojku na pesku, glavni fudbalski teren po FIFA standardu i pomoćni teren za zagrevanje.

Golf tereni se nalaze u mestu Mokrice koje je udaljeno samo park kilometara od kompleksa. Pored srednjovekovnog dvorca Mokrice, u stoletnoj dvorskoj šumi, na preko 66 hektara površine, prostire se golf igralište sa 18. rupa. Golf tereni u Mokricama su tradicionalno poznata lokacija za mnoge internacionalne golf turnire. Za početnike, postoje mini kursevi gde se polaznici za kratko vreme mogu obučiti osnovnim tehnikama ove igre.

Tokom letnje sezone animacija je uglavnom vezana za aktivnosti na bazenima na letnjoj termalnoj rivijeri. Tokom jeseni i proleća, dešavanja su uglavnom vezana za veliki hol u okviru hotela Toplice. Od sadržaja na Zimskoj termalnoj rivijeri, preporučujemo, bazen sa talasima, bazene nepravilnih oblika i gusarski brod. Na letnjoj termalnoj rivijeri pored tobogana, za decu preporučujemo i dečiji vodeni park, gusarko ostrvo, sporu reku i bazen sa talasima na 1250 kvadrata. Sadržaje za decu imaju i hoteli Čatež i Terme. U hotelu Čatež je bazen namenjen bebama, a u okviru hotela Terme je manji spoljašnji bazen za decu

Sadržaj recepcija, restoran, parking, Zimska termalna rivijera se nalazi u okviru hotela, Letnja termalna rivijera u neposrednoj blizini , Sauna centar (korišćenje sauna je uz doplatu), kuglanje, fitnes centar, zatvoreni teren za tenis, usluga na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto).

Služenje obroka doručak je od 07.00-10.00, večera je od 18.00-21.00.

Check In ulazak u hotel od 14..00, izlazak do 11.00, mogućnost kupanja i na dan odlaska.

Smeštaj hotel nudi smeštaj u glavnoj zgradi (sobe sa balkonom) i u depandansu (sobe bez balkona). Oba dela hotela su povezana sa Zimskom Termalnom rivijerom, a sobe u glavnoj zgradi su kompletno renovirane 2016. godine. U svim sobama je kupatilo (tuš ili kada, WC), fen, minibar, sef, telefon, satelitska televizija, PAY TV.

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni u hotelu.

Sobe sa balkonom površina sobe: 30 kvadrata u glavnoj zgradi, soba sa balkonom ili terasom u prizemlju, francuski krevet ili odvojeni kreveti, mogućnost smeštaja 2 pomoćna ležaja, klima.

Sobe bez balkona (depandans) sobe bez balkona i bez klime, 1 jednokrevetna soba s francuskim ležajem (140 cm x 200 cm), 1 soba s ležajem (90 cm x 200 cm). Ukupno 10 dvokrevetnih soba – francuski ležaj – mogućnost do 2 dodatna ležaja i 12 trokrevetnih soba s balkonom – francuski ležaj + pomoćni krevet.

Apartmani se nalaze u glavnoj zgradi, površina 57-67 kvadrata, soba sa balkonom (2 apartmana imaju odvojen dnevni i spavaći prostor), 2 apartmana u jednom prostoru imaju zajednički dnevni i spavaći prostor), francuski krevet, mogućnost dva pomoćna kreveta (dvosed), mogućnost smeštaja dečijeg krevetića.

U cenu je uključeno smeštaj u superior sobi sa klimom i balkonom (mogućnost dodavanja 2 pomoćna ležaja), usluga na bazi polupansiona (doručak i večera švedski sto), upotreba fitness studia u hotelu Toplice, dva ulaza dnevno na zimsku ili na letnju Termalnu rivijeru (od maja do oktobra) i animacijski program.

U cenu nisu uključeni prevoz, boravišna taksa koja se plaća na licu mesta i medjunarodno putno osiguranje.

Dodatni popusti za boravak od 3 i više noćenja – dodatni popust od 5%

Doplate doplata za 1/1 sobu (single use) 25,00 Eur po sobi dnevno, suite apartman (porodičnu sobu) u hotelu Toplice 50,00 Eur po sobi na cenu superior sobe, apartman (dve odvojene sobe) u hotelu Toplice 60,00 Eur po sobi na cenu superior sobe, dečiji krevetac 14,00 Eur dnevno i doplata za bade mantil po osobi dnevno 4,30 Eur (gosti mogu poneti svoje bade mantile).

Doplate za obroke dnevni meni (ručak ili večera) – 16,00 Eur, dečiji dnevni meni (ručak ili večera) – 9,00 Eur.

Obavezna doplata na licu mesta za boravišnu taksu 2,50 Eur po osobi dnevno za odrasle osobu, deca do 18 godina 1,25 Eur, prijava 1,50 Eur po osobi za ceo period boravka, deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu.

Napomena za boravak 1 odrasle osobe u slučaju da u sobi boravi jedna odrasla osoba sa ili bez dece, obavezna doplata za single use.

Dodatni ležaj u superior i standard sobi hotela Toplice postoji mogućnost dodavanja dva pomoćna ležaja.

Deca do 6 godina za pakete u kojima deca do 6 godina imaju besplatan boravak, deca nemaju sopstveni ležaj, već spavaju sa roditeljma.

Check In ulazak u hotel od 15.00, izlazak iz hotela do 11.00.

Cene su izražene u Eur i plative su u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate aranžmana

Način plaćanja gotovinski, virmanski, platnim karticama i čekovima gradjana

Uslovi plaćanja 40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska.

U slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa.

Za gradjane Srbije sa novim biometrijskim pasošima nije potrebna viza.

Program putovanja

1. dan – Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak i smeštaj. Ulazak u sobe posle 14:00. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. 2. dan – Predposlednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje. Poslednji dan: Napuštanje soba do 11:00. Povratak sopstvenim prevozom.

Opisi hotela, sadržaja i hotelskih usluga su informativnog karaktera i podložni su promenama. Svi polasci su individualni i nije neophodan minimum putnika da bi se program realizovao. Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja.

Organizator putovanja je Turističko preduzeće Panorama doo Beograd, licenca OTP 90 kategorija A od 04.10.2021.

Pošaljite Upit

Hotel Toplice Terme Čatež

Booking

  • T: 00 386 7/ 49 36 700

Subagenti

  • Posebna ponuda – 7%

Povezane Ponude

Hotel Čatež - Terme Čatež 1
Terme Čatež

Hotel Čatež 3*

Hotel je povezan sa Zimskom rivijerom

Više informacija
Terme Čatež - Hotel Terme_featured
Terme Čatež

Hotel Terme 4*

Hotel se preporučuje se za boravak parova

Više informacija
Apartmani Terme Čatež - Lux Apartmani 1
Terme Čatež

Apartmani 3*

Najam apartmana sa uključenim kupanjem

Više informacija
Gusarski zaliv - Terme Čatež
Terme Čatež

Gusarski Zaliv

Naselje 20 plutajućih kućica nalazi se na jezeru

Više informacija
back-to-top