Hotel Palma, Tivat

4/5

Hotel Palma, Tivat, Crna Gora

Hotel Palma Tivat se nalazi se na samoj obali mora. U ponudi ima 113 moderno opremljenih i komfornih soba od kojih je većina sa pogledom na more. Pored odličnog smeštaja i usluge, hotel u ponudi ima i Spa centar, restoran i  više sala za sastanke i konferencije, opremljene najsavremenijom tehničkom opremom. Kao i objekat Palmon Bay Resort u Igalu, hotel posluje u okviru hotelske grupacije Primorje Hotels & Restaurants.

 • Uslovi

  U cenu je uključeno: noćenje sa doručkom, wellness, fitness, korišćenje hotelske plaža i boravišna taksa (sistem je automatski prilikom pretrage). Postoji mogućnost doplate za polupansion.

  U cenu nisu uključeni: putno osiguranje (moguće je obezbediti u agenciji) i prevoz (avionski prevoz moguć uz doplatu).

  Cene su izražene u Eur i plative su u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate aranžmana.

  Način plaćanja: gotovinski, virmanski, platnim karticama i čekovima gradjana.

  Odloženo plaćanje (plaćanje na rate): platnim karticama Banke Inteza na 3 rate ili čekovima gradjana – akontacija 40% + 3 mesečne rate (sa dospećem od mesec, odnosno 2 i 3 meseca od dana polaska).

  Uslovi plaćanja: obavezna akontacije od 40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska.

  Uslovi plaćanja za online rezervacije

  • u slučaju da se rezervacija vrši sa web stranice agencije (online rezervacija), putnik stupa u kontakt direktno sa hotelom
  • prilikom online rezervacije je neophodno uneti karticu kao garanciju plaćanja, a plaćanje se vrši na recepciji objekta (osim ako drugačije nije navedeno u uslovima rezervacije)
  • za otkazivanje ili promenu rezervacije koja je izvršena online, važe uslovi objekta – davaoca usluge, a ne turističke agencije
  • ukoliko želite da rezervaciju izvršite i platite preko agencije, po istim cenama, kontaktirajte nas ili nam pošaljite upit

  Program putovanja Hotel Palma – Tivat, Crna Gora

  1. dan – Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak i smeštaj. Ulazak u sobe posle 14:00. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. 2. dan – Predposlednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje. Poslednji dan: Napuštanje soba do 11:00. Povratak sopstvenim prevozom.

  Opisi hotela, sadržaja i hotelskih usluga su informativnog karaktera i podložni su promenama. Svi polasci su individualni i nije neophodan minimum putnika da bi se program realizovao.

  Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja. Organizator putovanja je Turističko preduzeće Panorama doo Beograd, licenca OTP 90 kategorija A od 04.10.2021.

 • Dodatne Informacije

  Hotel Palma Tivat, Šetalište Kapetana Iva Vizina 8, Tivat 85320, Crna Gora.

  U prizemlju hotela su bife restoran sa 200 mesta i lobi bar, dok se na prvom spratu nalazi lounge bar.

  Wellness & Spa centar sadrži: hidromasažnu bazen, finsku saunu, parno kupatilo, sobu za opuštanje, tuševe (korpa tuš) i tri sobe za masažu. Pored spa centra je savremeno opremljena teretana.

  Na prvom spratu hotela je moderna konferencijska sala kapaciteta 50 mesta i manja sala za sastanke kapaciteta 10 mesta.

  Kućni ljubimci su dozvoljeni uz prethodnu proveru i doplatu.

  Sadržaj soba: kupatilo sa tušem, toaletni sto, noćni stolčić, noćna lampa, klimatizacija: hlađenje/grejanje, LCD televizor + kablovska televizija, mini bar, WiFi, • sef, direktna telefonska linija, krevetac na upit, fen.

  Sobe

  • dvokrevetna – 17,4 kvadrata
  • dvokrevetna (pogled more) – 17,4 kvadrata, maksimalna zauzetost: 2 odraslih
  • dvokrevetna  (superior pogled more) – 21,00 kvadrat, maksimalna zauzetost: 3 odraslih ili 2 odraslih + 2dece
  • junior suite 2+1 – 25,00 kvadrata, maksimalna zauzetost: 3 odraslih ili 2 odraslih + 2 dece

Dodatne Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge