Kopar Wellness & Spa, Letovanje

Slovenija

Kopar

Kopar je poznata luka i grad sa bogatom istorijom i tradicijom. U našoj ponudi su individualni turistički aranžmani i specijalni paketi tokom cele godine. Zahvaljujući ulaganju u infrastrukturu i smeštajne kapacitete, Kopar je poslednjih godina postao jedna od najpopularnijih destinacija za letovanje slovenačkom primorju. Kopar je inače, i najveća luka u Sloveniji i udaljen je oko 100 kilometara od Ljubljane, 15 kilometara od Portoroža i oko 20 kilometara od Trsta.

Iz naše ponude first minute aranžmana Kopar letovanje , posebno preporučujemo ponude za boravak u hotelu Žusterna. Ovaj hotel je jedan od najpopularnijih hotela kod naših gostiju za boravak tokom cele godine. U svom sastavu ima zatvoreni i manji akva park na otvorenom. Aquapark hotel Žusterna je posebno popularan kod porodica sa decom.

Prevoz za Kopar

Kopar je udaljen od Beograda oko 640 kilometara i najbliža ruta za vožnju kolima je autoputem preko Hrvatske. Približno vreme trajanja puta je oko 6 i po sati, ne računajući vreme zadržavanja na graničnim prelazima. Cene putarina u Hrvatskoj su oko 15,00 Eur po pravcu, a putarinu možete platiti u gotovini u Eur ili kunama ili platnom karticom. Za korišćenja autoputa u Sloveniji neophodna je kupovina vinjete, a cena sedmodnevne vinjete je 15,00 Eur. Vinjeta se kupuje na samom graničnom prelazu ili benzinskim pumpama. Za sve putnike iz Beograda, postoji mogućnost doplate za prevoz luksuznim kombijem sa kućne adrese do odabranog smeštaja.

Wellness & Spa

Aquapark Žusterna je kompleks bazena, atrakcija i whirpool-a na 1200 kvadrata u okviru Aquapark hotela Žusterna. Kompleks je podeljen na spoljašnji i unutrašnji deo, a od mnogobrojnih sadržaja izdvajamo: zatvoreni plivački bazen, zatvoreni dečiji bazen sa igračkama, unutrašnji bazen sa morskom vodom, spoljašnji bazen sa talasima, spoljašnji bazen sa podvodnim masažama…

Kopar Ponude

Aquapark Hotel Žusterna - Kopar
Kopar

Aquapark Hotel Žusterna 3*

Hotel sa akva parkom na samoj obali

Više informacija
Apartmani Lavanda - Kopar
Kopar

Apartmani Lavanda 3*

Besplatno korišćenje akva parka Žusterna

Više informacija
back-to-top