Grand Hotel Primus

4/5

Terme Ptuj, Slovenija

Opis

Grand hotel Primus je otvoren 2007. godine i danas jedan je od najboljih spa & wellness hotela u Sloveniji. Hotel se nalazi se uz samo igralište za golf i Termalni park Terme Ptuj. Hotel se sastoji od prizemlja i 3 sprata. Konferencijske dvorane su izvanredno opremljene i imaju mogućnost organizacije seminara i kongresa do 220 osoba. Hotelski gosti mogu da uživaju u bazenima u okviru centra Vespanius, saunama Flavia u okviru wellness centra Valens Augusta i u letnjem akva parku koji se nalazi u neposrednoj blizini hotela.

Sadržaj

Cenovnik

 • Standard Paket

  10.02-20.02.2024 (minimum 2 noćenja)

  Boravak od nedelje do petka – 158,00 Eur (cena po sobi dnevno na bazi polupansiona – doručak i večera su švedski sto).

  Boravak od petka do nedelje – 168,00 Eur (cena po sobi dnevno na bazi polupansiona – doručak i večera su švedski sto).

  Doplata za boravišnu taksu 2,50 Eur po osobi dnevno, prijava 1,00 Eur po osobi dnevno za ceo period.

  Boravak je u standard sobi (mogućnost smeštaja za dve odrasle osobe, bez pomoćnog ležaja).

 • Standard Family

  10.02-20.02.2024 (minimum 2 noćenja)

  Boravak od nedelje do petka – 174,00 Eur (cena po sobi dnevno na bazi polupansiona – doručak i večera su švedski sto).

  Boravak od petka do nedelje – 184,00 Eur (cena po sobi dnevno na bazi polupansiona – doručak i večera su švedski sto).

  Prvo dete do 5,99 godina (bez pomoćnog ležaja) i drugo dete do 11,99 godina (na pomoćnom ležaju) imaju besplatan boravak.

  Doplata za boravišnu taksu 2,50 Eur po osobi dnevno, prijava 1,00 Eur po osobi dnevno za ceo period.

 • Junior Family

  10.02-20.02.2024 (minimum 2 noćenja)

  Boravak od nedelje do petka – 196,00 Eur (cena po sobi dnevno na bazi polupansiona – doručak i večera su švedski sto).

  Boravak od petka do nedelje – 206,00 Eur (cena po sobi dnevno na bazi polupansiona – doručak i večera su švedski sto).

  Prvo dete do 5,99 godina (bez pomoćnog ležaja) i drugo dete do 11,99 godina (na pomoćnom ležaju) imaju besplatan boravak.

  Doplata za boravišnu taksu 2,50 Eur po osobi dnevno, prijava 1,00 Eur po osobi dnevno za ceo period.

  Smeštaj je u Junior suite sobi (mogućnost dodavanja 2 pomoćna ležaja).

Informacije

 • Dodatne Informacije

  Grand Hotel Primus 4*, Pot v Toplice 9, 2251 Ptuj lokacija na mapi

  Sadržaj recepcija, restoran, bar, wellness centar, termalni park, zdravstveni centar, golf teren.

  Wellness centar Valens Augusta: Imperium centar dobrog osećanja (nega lica i tela). Vespasianus-bazeni (unutrašnji i spoljašnji bazeni sa toplom vezom) i Flavia-termalno kupatilo i sauna (sauna centar i whirpooli).

  Ukupno 119  soba, a medju njima su tri luksuzna apartmana. Sve sobe imaju kupatilo sa fenom za kosu, kupaćim ogrtačem i peškirima. Sadržaj u sobama: klima, kablovska LCD TV, WiFi, telefon, sef i mini bar. Većina soba ima balkon, a superior sobe i kadu s termalnom vodom.

  Kućni ljubimci su dozvoljeni u hotelu uz doplatu i prethodnu najavu.

  Dvokrevetna soba je oko 27 kvadrata, većina soba je sa balkonom, francuski ležaj u sobama. mogućnost dodavanja jednog pomoćnog ležaja.

  Dvokrevetna soba (economy) je oko 20 kvadrata, većina sa balkonom, francuski ležaj u sobama širine 160 cm, nema mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja.

  Junior suite je elegantan i udoban suite sa površinom od 33 kvadrata, većina je sa balkonom, francuski ležaj u sobama širine 180 cm ili 2 odvojena kreveta širine 90 cm, mogućnost dodavanja 2 pomoćna ležaja (trosed na razvlačenje).

  Superior suite elegantan i udoban suite sa površinom od 38 kvadrata, odvojeni spavaća soba i dnevni boravak, balkon. U sobama je francuski ležaj u sobama širine 180 cm ili 2 odvojena kreveta širine 90 cm. Mogućnost dodavanja 2 pomoćna ležaja u dnevnom boravku (trosed na razvlačenje).

  President suite elegantan i udoban predsednički apartman sa površinom od 70 kvadrata. Odvojeni spavaća soba i dnevni boravak, sa terasom površine 150 kvadrata. Francuski ležaj u sobama širine 180 cm ili 2 odvojena kreveta širine 90 cm. Mogućnost dodavanja 2 pomoćna ležaja u dnevnom boravku (trosed na razvlačenje).

  Termalni Park u Termama Ptuj se nalazi u centralnom delu kompleksa i u neposrednoj blizini Grand hotela Primus apartmanskog naselja i kampa. Termalni Park je podeljen na spoljašnji i unutrašnji deo, a gosti imaju mogućnost da dva puta na dan koriste bazene Termalnog parka Terme Ptuj.

  Spoljašni deo Termalnog parka je pravi raj za ljubitelje vodenih avanture. Sadržaj: bazen sa talasima, spora reka, olimpijski bazen sa skakaonicom i kompleks tobogana.

  U unutrašnjem delu termalnog parka možete zaplivati u šest unutrašnjih i jednom spoljašnjem bazenu, a posebno izdvajamo bazen sa toboganom i efektima.

  Svet Sauna Flavia turska, turska blatna, turska slana, ekstremna i nomalna finska, kupka ss vrućom i hlsdnom vodom, ledena špilja, privatna sauna i soba za odmor.

  Ljubitelji sauna se mogu opustiti i relaksirati u finskoj, turskoj i aroma sauni. Posebna poslastica je finska sauna u vinskom buretu koji se nalazi u spoljašnjem delu kompleksa. Za goste koji žele kvalitetnu masažu u termalnom parku je veliki izbor različitih masaža po pristupačnim cenama.

  Uz Grand hotel Primus se nalazi igralište za golf sa 18 rupa. Posebnost ovog igrališta su mnogobrojne vodene prepreke. Recepcija igrališta otvorena je od 08-17.00, a u sezoni od 07.00-19.00. Igra je moguća sve do mraka, kao i najam automobila i opreme za golf. Isto tako, za sve one koji žele da nauče osnove golfa, postoje organizovani kursevi i škola golfa.

  Dodatne aktivnosti mini golf, fitness, tenis, igralište za odbojku i košarku, nordijsko hodanje, pešačke ture i iznajmljivanje bicikala.

  Check In / Out ulazak od 15.00, izlazak do 10.00.

  Parking je besplatan i obezbedjen za sve goste kompleksa.

 • Uslovi

  U cenu je uključeno usluga na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona (doručak i večera – švedski sto), neograničeno kupanje u bazenima – uključeno kupanje i na dan odlaska, 2 x dnevno korišćenje bazena u Termalnom parku. U cenu je dodatno uključen i popust na hotelske saune, bade mantili i mogućnost korišćenja fitnesa u Termalnom parku.

  Boravišna taksa je uključena u cenu (sistem za pretragu je automatski obračunava), osim u slučaju akcija i posebnih ponuda (naznačeno u ponudi).

  U cenu nisu uključeni prevoz i medjunarodno putno osiguranje (moguće je obezbediti u agenciji).

  Cene su izražene u Eur i plative u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate aranžmana.

  Način plaćanja aranžmana je gotovinski, virmanski, platnim karticama i čekovima gradjana.

  Uslovi plaćanja aranžmana su 40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska. Ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 15 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana.

  Odloženo plaćanje (plaćanje na rate) platnim karticama Banke Inteza na 3 rate ili čekovima gradjana – akontacija 40% + 3 mesečne rate (sa dospećem od mesec, odnosno 2 i 3 meseca od dana polaska).

  Uslovi plaćanja za online rezervacije u slučaju da se rezervacija vrši sa web stranice agencije (online rezervacija), putnik stupa u kontakt direktno sa hotelom. Prilikom online rezervacije je neophodno uneti karticu kao garanciju plaćanja, a plaćanje se vrši na recepciji hotela (osim ako drugačije nije navedeno u uslovima rezervacije). Za otkazivanje ili promenu rezervacije koja je izvršena online, važe uslovi hotela, a ne turističke agencije. Ukoliko želite da rezervaciju izvršite i platite preko agencije, kontaktirajte nas ili nam pošaljite upit.

  Program putovanja

  1. dan – Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak i smeštaj. Ulazak u sobe posle 14:00. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. 2. dan – Predposlednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje. Poslednji dan: Napuštanje soba do 11:00. Povratak sopstvenim prevozom.

  Opisi hotela, sadržaja i hotelskih usluga su informativnog karaktera i podložni su promenama. Svi polasci su individualni i nije neophodan minimum putnika da bi se program realizovao.  Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja.

  Organizator putovanja je Turističko preduzeće Panorama doo Beograd, licenca OTP 90 kategorija A od 04.10.2021.

Povezane Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

Sadržaj

3/5
3/5