Bungalovi,Terme Ptuj

3/5

Bungalovi, Terme Ptuj, Slovenija

Bungalovi Terme Ptuj se nalaze u centralnom delu kompleksa Terme Ptuj. Naselje se sastoji od 20 bungalova, koji gostima pružaju svu udobnost smeštaja po hotelskim standardima. Od termalnog parka Terme Ptuj udaljeni su oko 200 metara. Gosti bungalova mogu koristiti besplatno sve sadržaje termalnog parka. Svi apartmani imaju WiFi i obezbedjen parking. U neposrednoj blizini bungalova nalaze se i mobilne kućice u okviru kampa Terme Ptuj.

 • Uslovi

  U cenu je uključeno noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola), 2 ulaska dnevno u Termalni Park (bazeni i saune), parking i WiFi.

  Boravišna taksa je uključena u cenu (sistem za pretragu je automatski obračunava).

  U cenu nisu uključeni prevoz i medjunarodno putno osiguranje (moguće je obezbediti u agenciji).

  Cene su izražene u Eur i plative u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate aranžmana.

  Način plaćanja aranžmana je gotovinski, virmanski, platnim karticama i čekovima gradjana.

  Uslovi plaćanja aranžmana su 40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska. Ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 15 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana.

  Odloženo plaćanje (plaćanje na rate) platnim karticama Banke Inteza na 3 rate ili čekovima gradjana – akontacija 40% + 3 mesečne rate (sa dospećem od mesec, odnosno 2 i 3 meseca od dana polaska).

  Uslovi plaćanja za online rezervacije u slučaju da se rezervacija vrši sa web stranice agencije (online rezervacija), putnik stupa u kontakt direktno sa hotelom. Prilikom online rezervacije je neophodno uneti karticu kao garanciju plaćanja, a plaćanje se vrši na recepciji hotela (osim ako drugačije nije navedeno u uslovima rezervacije). Za otkazivanje ili promenu rezervacije koja je izvršena online, važe uslovi hotela, a ne turističke agencije. Ukoliko želite da rezervaciju izvršite i platite preko agencije, kontaktirajte nas ili nam pošaljite upit.

  Program putovanja Bungalovi Terme Ptuj – Slovenija

  1. dan – Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak i smeštaj. Ulazak u sobe posle 14:00. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. 2. dan – Predposlednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje. Poslednji dan: Napuštanje soba do 11:00. Povratak sopstvenim prevozom.

  Opisi hotela, sadržaja i hotelskih usluga su informativnog karaktera i podložni su promenama. Svi polasci su individualni i nije neophodan minimum putnika da bi se program realizovao.  Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja.

  Organizator putovanja je Turističko preduzeće Panorama doo Beograd, licenca OTP 90 kategorija A od 04.10.2021.

 • Dodatne Informacije

  Bungalovi Terme Ptuj, Pot v toplice 9, 2251 Ptuj, Slovenija.

  Tipovi smeštaja dvokrevetni bungalov i dvokrevetni bungalov sa pomoćnim ležajem. Svi bungalovi imaju terasu sa pogledom na park i kupatilo sa tušem i WC-om, radni sto i stolicu.

  Dvokrevetni bungalov (2 osobe) 23 kvadrata, bungalov za dve osobe sa krevetom širine 180 cm ili dva odvojena ležaja širine 90 cm.

  Dvokrevetni bungalov (2+1) 28 kvadrata, bungalov za dve osobe sa krevetom širine 180 cm ili dva odvojena ležaja širine 90 cm, dodatni pomoćni ležaj.

  Termalni Park u Termama Ptuj se nalazi u centralnom delu kompleksa i u neposrednoj blizini Grand hotela Primus apartmanskog naselja i kampa. Termalni Park je podeljen na spoljašnji i unutrašnji deo, a gosti imaju mogućnost da dva puta na dan koriste bazene Termalnog parka Terme Ptuj.

  Spoljašni deo Termalnog parka je pravi raj za ljubitelje vodenih avanture. Sadržaj: bazen sa talasima, spora reka, olimpijski bazen sa skakaonicom i kompleks tobogana.

  U unutrašnjem delu termalnog parka možete zaplivati u šest unutrašnjih i jednom spoljašnjem bazenu, a posebno izdvajamo bazen sa toboganom i efektima.

  Svet Sauna Flavia turska, turska blatna, turska slana, ekstremna i nomalna finska, kupka ss vrućom i hlsdnom vodom, ledena špilja, privatna sauna i soba za odmor.

  Ljubitelji sauna se mogu opustiti i relaksirati u finskoj, turskoj i aroma sauni. Posebna poslastica je finska sauna u vinskom buretu koji se nalazi u spoljašnjem delu kompleksa. Za goste koji žele kvalitetnu masažu u termalnom parku je veliki izbor različitih masaža po pristupačnim cenama.

  Uz Grand hotel Primus se nalazi igralište za golf sa 18 rupa. Posebnost ovog igrališta su mnogobrojne vodene prepreke. Recepcija igrališta otvorena je od 08-17.00, a u sezoni od 07.00-19.00. Igra je moguća sve do mraka, kao i najam automobila i opreme za golf. Isto tako, za sve one koji žele da nauče osnove golfa, postoje organizovani kursevi i škola golfa.

  Dodatne aktivnosti mini golf, fitness, tenis, igralište za odbojku i košarku, nordijsko hodanje, pešačke ture i iznajmljivanje bicikala.

  Check In / Out ulazak od 15.00, izlazak do 10.00.

  Parking je besplatan i obezbedjen za sve goste kompleksa.

Dodatne Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

4/5
3/5