Etno kompleks Vrdnička kula

4/5

Fruške Terme (Banja Vrdnik), Srbija

Opis

Etno kompleks Vrdnička Kula se nalazi u neposrednoj blizini Nacionalnog Parka Fruška Gora. Na prostoru od 3 hektara su hotel, bungalovi, restoran i vinski podrum. Kompleks je povezan sa hotelom Premier Aqua “stazom zdravlja”, koja je duga oko 2 kilometra. Gosti  mogu uz doplatu da koriste i wellness sadržaje hotela Premier Aqua. Isto tako, mogu da uživaju u nordijskom hodanju ili da iznajme bicikl. Besplatan parking je obezbedjen za  goste, a garaža se može koristiti uz doplatu.

Informacije

 • Smeštaj

  Smeštajni kapaciteti su podeljeni na deo sa sobama u hotelu i bungalove u okviru apartmanskog naselja.

  Hotel raspolaže sa 20 soba, 1 mladenačkim apartmanom i jednom sobom sa terasom.

  Etno apartmani su površine 65 kvadrata ina namenjeni su za smeštaj do 6 osoba.

  Svaki bungalov ima dnevni boravak gde je sofa i moderno opremljeno kupatilo. Na spratu se nalaze po dve sobe. Sve smeštajne jedinice imaju lcd led tv 42″, iptv, mini bar, WiFi, telefon, sef i fen.

  U kompleksu Vrdnička kula nije moguć boravak kućnih ljubimaca.

 • Informacije o kompleksu

  Etno restoran u okviru kompleksa je jedan od najpopularnijih objekata u ovom delu Vojvodine. Restoran je zajedno sa terasom ima kapaciteta do 230 mesta. Rezervacije za restoran su neophodne minimum 1 dan pre dolaska.

  Vinski podrum je pored odlične kuhinje i vrhunskih vina sa ovog podneblja, poznat i po organizacija manjih korporativnih dogadjaja i proslava. Vinski podrum ima kapacitet do 130 mesta, u centralnom delu objekta je ognjište.

  Luksuzna restoranska sala ima maksimalan kapaciteta do 450 mesta. Po potrebi se može podeliti na 3 manje sale za različite namene. Luksuzna sala je idealan prostor za venčanja koje ćete pamtiti po vrhunskoj usluzi i odličnoj organizaciji.

  Za sve goste koji su ljubitelji aktivnog odmora, na prostoru ispod Vrdničke kule u blizini Etno kompleksa Vrdnička kula nalazi se Adrenalinski Park. Park se prostire u vijugavom spustu od 450 m, ima preko 30 platformi za savlađivanje u 30-ak smerova različite težine i visinske razlike od preko 50 m.

  Igraonica u okviru etno kompleksa Vrdnička kula je opremljena raznovrsnim sadržajima za igru i zabavu mališana svih uzrasta. Za vaše mališane u igraonici možete organizovati proslavu rodjendana sa animatorima. Vreme trajanja rodjendana je 2 sata, a roditelji za to vreme mogu uživati na terasi restorana.

  Gosti u hotelskom i apartmanskom delu, mogu uz doplatu koristiti wellness zonu 1 u hotelu Fruške Terme. Zona obuhvata: unutrašnje i spoljašnje bazene sa atrakcijama i dečiji bazen sa pećinom i toboganima.

  Gosti koji su smešteni u etno apartmanima mogu besplatno da koriste terene za tenis, košarku i odbojku.

 • Uslovi

  U cenu je uključeno

  • usluga na bazi najma ili noćenja sa doručkom u apartmanima (bungalovsko naselje)
  • usluga na bazi noćenja sa doručkom u hotelu
  • neograničeno korišćenje vodenog sveta u hotelu Fruške Terme

  Doplate

  • doplata za garažu – 5,00 Eur dnevno
  • boravišna taksa u iznosu od 100,00 RSD po osobi po noći, za decu od 7-15 godina iznosi 50,00 RSD po detetu po noći, deca do 7 godina su oslobođena plaćanja boravišne takse

  Cene

  • cene izražene u Eur su plative su u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate aranžmana

  Način plaćanja

  • gotovinski, virmanski, platnim karticama i čekovima gradjana

  Uslovi plaćanja

  • 40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska
  • ukoliko se rezervacija aranžmana izvrši u roku koji je kraći od 15 dana, prilikom rezervacije se vrši kompletna uplata aranžmana
  • u slučaju promene cena, cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos uplate za akontaciju
 • Napomena

  Program putovanja

  1. dan – Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak i smeštaj. Ulazak u sobe posle 14:00. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. 2. dan – Predposlednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje. Poslednji dan: Napuštanje soba do 11:00. Povratak sopstvenim prevozom.

  Opisi hotela, sadržaja i hotelskih usluga su informativnog karaktera i podložni su promenama. Svi polasci su individualni i nije neophodan minimum putnika da bi se program realizovao. Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja.

  Organizator putovanja je Turističko preduzeće Panorama doo Beograd, licenca OTP 90 kategorija A od 04.10.2021.

Mapa

Povezane Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

5/5
4/5