Terme Tuhelj

Hrvatska

Terme Tuhelj

Terme Tuhelj se nalaze u hrvatskom zagorju, u blizini Kumrovca i Termi Olimia u Sloveniji. Hotelsko preduzeće „Terme Olimia“ dd. je ujedno i vlasnik hotela, apartmana i wellness & spa sadržaja u Termama Tuhelj. Gostima se često tokom godine nude i paketi koji uključuju boravak u obe destinacije. Pored odličnog smeštaja i ishrane, u ponudi su i odlični bazenski sadržaji, animacija i brojne sportske aktivnosti. Posebna atrakcija za najmladje je adrenalinski park.

Informacije

 • Dodatne Informacije

  Wellness & Spa

  Terme Tuhelj su već godinama jedan od najpoznatijih wellness centara u Hrvatskoj. Veliki broj unutrašnjih i spoljašnjih sadržaja već godinama privlači veliki broj turista iz regiona.

  Svi unutrašnji sadržaji su povezani podzemnim hodnicima sa smeštajem. Pored atrakcija i bazenskog kompleksa na otvorenom, najpopularniji unutrašnji sadržaji su: SPAeVITA centar, Svet sauna i unutrašnji bazeni Vodene Planete.

  Skoro svi wellness sadržaji u Termama Tuhelj su besplatni i uključeni u cenu.

  Prevoz

  Za Terme Tuhelj trenutno nemamo mogućnost organizovanog prevoza, i svi polasci za ovu destinaciju su individualni. Do destinacije se sopstvenim prevozom stiže za nešto više od 4 sata. Glavni putni pravac je autoput Beograd – Zagreb, a posle isključenja sa autoputa ide se lokalnim putem preko Zaprešića i hrvatskog zagorja.

Terme Tuhelj Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

Sadržaj

4/5
5/5