Glamping Village, Terme Tuhelj

5/5

Glamping Village, Terme Tuhelj, Hrvatska

Glamping Vilage Terme Tuhelj je luksuzno apartmansko naselje u okviru kompleksa Terme Tuhelj. Ukupno 26 moderno opremljenih kućica, različite strukture, pružaju maksimalan komfor i udobnost za parove i porodice sa decom. Kompletno opremljena kuhinja,  prostrane terase, udobni dnevni boravak i moderna i funkcionalna kupatila, omogućiće Vam vrhunski odmor uz potpunu privatnost. Glamping naselje se nalazi u neposrednoj blizini hotela Well u Tuheljskim Toplicama.

 • Uslovi

  U cenu je uključeno noćenje u luksuznoj mobilnoj kućici, neograničeno kupanje u bazenima Vodenog planeta i neograničeno kupanje u spoljašnjem termalnom bazenu u Glamping Villageu Termi Tuhelj.

  U cenu je dodatno uključeno: peškiri, posteljina i završno čišćenje apartmana, parking za jedno vozilo, program rekreacije i animacije.

  U cenu nije uključeno prevoz, boravišna taksa i medjunarodno putno osiguranje (moguće je obezbediti u agenciji).

  Doručak u korpi u mobilnoj kućici  – 16,00 Eur po osobi/dan.

  2 sata korišćenja privatnog wellnessa u Glampingu (sauna, jacuzzi) – 76,00 EUR po osobi/dan.

  Polupansion u hotelu Well: odrasli – 25,00 Eur po osobi/dan; deca (3-6,99) – 12,50 Eur po osobi/dan; deca (7-11,99) – 17,50 Eur po osobi/dan, deca ( 0-2,99) – besplatno.

  U periodu važenja All inclusive light paketa obavezna je nadoplata od 4,00 Eur po osobi/danu za neograničeno korišćenje pića za vreme ručka ili večere.

  Cene su izražene u Eur i plative su u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate aranžmana.

  Način plaćanja: gotovinski, virmanski, platnim karticama i čekovima gradjana.

  Odloženo plaćanje (plaćanje na rate): platnim karticama Banke Inteza na 3 rate ili čekovima gradjana – akontacija 40% + 3 mesečne rate (sa dospećem od mesec, odnosno 2 i 3 meseca od dana polaska).

  Uslovi plaćanja: obavezna akontacije od 40% prilikom rezevacije, ostatak 15 dana pre polaska.

  Uslovi plaćanja za online rezervacije u slučaju da se rezervacija vrši sa web stranice agencije (online rezervacija), putnik stupa u kontakt direktno sa hotelom. Prilikom online rezervacije je neophodno uneti karticu kao garanciju plaćanja, a plaćanje se vrši na recepciji hotela (osim ako drugačije nije navedeno u uslovima rezervacije). Za otkazivanje ili promenu rezervacije koja je izvršena online, važe uslovi hotela, a ne turističke agencije. Ukoliko želite da rezervaciju izvršite i platite preko agencije, kontaktirajte nas ili nam pošaljite upit.

  Program putovanja Glamping Village – Terme Tuhelj, Hrvatska

  1. dan – Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak i smeštaj. Ulazak u sobe posle 14:00. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. 2. dan – Predposlednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje. Poslednji dan: Napuštanje soba do 11:00. Povratak sopstvenim prevozom.

  Opisi hotela, sadržaja i hotelskih usluga su informativnog karaktera i podložni su promenama. Svi polasci su individualni i nije neophodan minimum putnika da bi se program realizovao.

  Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja. Organizator putovanja je Turističko preduzeće Panorama doo Beograd, licenca OTP 90 kategorija A od 04.10.2021.

 • Dodatne Informacije

  Glamping Village Terme Tuhelj Ljudevita Gaja, 49215, Tuheljske Toplice, Hrvatska.

  Ukupno 26 luksuznih klimatizovanih mobilnih kućica sa prostornim terasama i  kompletno opremljenom kuhinjom.

  Smeštaj u kućicama za boravak od 2 do 6 osoba.

  Besplatno korišćenje svih sadržaja „Vodene planete“, privatni natkriveni parking, recepcija.

  Posteljina i peškiri u kućicama, wellness bazen sa masažerima unutar glamping sela, dečji bazen s vodenim atrakcijama unutar glamping sela.

  Wellness oaza s finskim i parnim saunama, prostorijama za masažu, whirlpoolom i zonama za opuštanje (uz doplatu).

  Ostalo: besplatan WI-FI, zona za roštilj unutar kampa Vita*****, sportski sadržaji – tenis, fudbal, košarka, odbojka na pesku, igraonica za decu, mini golf.

  Usluge: mogućnost iznajmljivanja bicikla, kamp servis, taverna Horizont u okviru glamping sela.

  Boravak kućnih ljubimaca nije dozvoljen.

  Glamping naselje se nalazi u neposrednoj blizini wellness & spa kompleksa SPAeVITA centar, Sveta sauna i unutrašnjih i spoljašnjih bazena bazenima Vodene Planete. Neke od ovih sadržaja i usluga gosti mogu i besplatno koristiti.

  Check In / Out ulazak u apartmane od 15.00, izlazak iz hotela do 10.00.

  Parking je besplatan za sve goste naselja i nije neophodna prethodna rezervacija.

Dodatne Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

4/5