Igalo

Igalo Letovanje, Crna Gora Leto 2024

Igalo Ponude

Smeštaj

Kategorija

Usluge

Sadržaj

4/5

Igalo Info

Igalo je jedno od najpoznatijih turističkih destinacija na crnogorskom primorju. Naselje je sa puno zelenila i sunca, i čuveno je kao mesto sa razvijenim zdravstvenim i medicinskim turizmom. Mesto je poznato po mineralnoj vodi i lekovitom blatu – morskom mulju sa Blatne plaže.

Aranžman Herceg Novi letovanje je na bazi individualnih polazaka i nije neophodan minimalan broj putnika da bi se aranžman realizovalo. Putnici mogu sami da odaberu datume putovanja u zavisnosti od raspoloživosti objekta i željene usluge.

Igalo je danas centar zdravstvenog turizma Crne Gore, u koji godinama unazad dolaze gosti iz celog sveta. Ima preko 260 sunčanih dana godišnje i jako dugu sezonu kupanja, koja traje od maja do oktobra. Prosečna temperatura vode je oko 16 C. Šetalište Pet Danica povezuje Herceg Novi i Igalo, a duž celog šetališta su različiti sadržaji prilagodjeni svim kategorijama putnika.

Hotelski kompleks Palmon Bay u Igalu je jedan od omiljenih objekata naših putnika na crnogorskom primorju. Poznat je po moderno opremljenim i klimatizovanim sobama, odličnom wellness centru i sopstvenoj plaži. Pored svoje plaže u okviru hotela su i zatvoreni bazen, spa centar, lobby i pool bar, kongresni centar i a la carte restoran. Hotel je otvoren je tokom cele godine i posebno ga preporučujemo za boravak porodica sa decom. U cenu usluge je uključeno korišćenje bazena i sauna, kao i ležaljke i suncobrani.

Aranžman Letovanje Igalo ne uključuje prevoz u cenu aranžmana. Putnici ukoliko žele, mogu da doplate avionski prevoz do Tivta po trenutno najpovoljnijim cenama.

Program putovanja Igalo Letovanje

1. dan – Putovanje sopstvenim prevozom ili avionskim prevozom do Tivta ili Podgorice uz doplatu. U slučaju avionskog prevoza, transfer od aerodroma do objekta je individualan i uz doplatu. Dolazak i smeštaj u nekom od objekata u Igalu. Ulazak u sobe posle 14:00. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. 2. dan – Predposlednji dan: Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje. Poslednji dan: Napuštanje soba do 11:00. Povratak sopstvenim prevozom.

Opisi hotela, sadržaja i hotelskih usluga su informativnog karaktera i podložni su promenama. Svi polasci su individualni i nije neophodan minimum putnika da bi se program realizovao.  Uz program važe Opšti uslovi organizatora putovanja.